- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.881
ebru nerdesin şimdi gitti kızlar misafirim çokda geç oldu 2 milede yapamadım kızlar uykucu uyku moduna geçer öpüyorum sizi :) iyi geceler
Geçmiş olsun canım.Giripmi??Selamlar . Ben halen cok hastayim.. Bugun yediklerim hep arkadaslarmn yaptiklari sagolsunlar
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
0.4 dilim borek
7 zeytin
4 yaprk marul
1.5 yk yagsiz kuymak(bir tencereyi 10 gr tereyagyla yapms arkds)
1 taneden az portakal
Ogle
1.5 borek
1 kase corba
3 yk kisir
Aksam
1 borek
Biliyorum boreklee olmamali ama birakin kendime yemek hazirlanayi yemegi agzima gotururken bile zorlandim. Arkadslr ne yaptiysa onu yedim mecburen.. Su ne kadar ictim; hic bilmiyorum;((
ay şekerim kımsede yok bugun duygu nasıl oldu acaba ? senin enüne falanda bakamadım yaa aman misafirlerlede kahve içtim midem ağrıdı yaaa alışık değilim bu saate kahveyeTamam o zamn canım..Sen misafirlerinle ilgilen
Hemen kaçıyon mu kuzumm..ebru nerdesin şimdi gitti kızlar misafirim çokda geç oldu 2 milede yapamadım kızlar uykucu uyku moduna geçer öpüyorum sizi :) iyi geceler
Sütlü olaydı bişey etmezdi.Ama aç aç yakar şimdi acı kahveay şekerim kımsede yok bugun duygu nasıl oldu acaba ? senin enüne falanda bakamadım yaa aman misafirlerlede kahve içtim midem ağrıdı yaaa alışık değilim bu saate kahveye
Ne iyi gelirkiaaaaaaaaaaaaa midem ağrıyoooo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tüh içmeyeydim kahveyi keşke
Aynen ya bu hafta 10 u geçtik heraldesorma yaaa muska kaptan oldu takımın bereketi açıldı ne kısmetli hatun
sütsüz şekersiz tek kahve içtim oda dokundu galiba bünye alışık değilki şimdi 5. rüyayı görüyodu kimse gelmeyeydiSütlü olaydı bişey etmezdi.Ama aç aç yakar şimdi acı kahve
Çokmu kötü kız
hadi bakem bugun benim hepsi tam çok şükür kaptım 3 puanı :)Hemen kaçıyon mu kuzumm..
İki didişeyydikk.Bu hafta sende çok kararlısın bendee
Bakalım ödülü kim kapıcakkk.
Haahhhaaaasütsüz şekersiz tek kahve içtim oda dokundu galiba bünye alışık değilki şimdi 5. rüyayı görüyodu kimse gelmeyeydi
Benimde tamdıııı....hadi bakem bugun benim hepsi tam çok şükür kaptım 3 puanı :)
dün akşam 20.30 da yataktaydım çocuklarla ayyyyyyyyyyy uykuyu çok seviyorum ne yapıyım bide erken kalkınca bide gün içinde de hiç durmayınca yatıyosun valla takımda bi ben bide muska başka erken yatan yok :)Haahhhaaaa
Doğru valaa
şirineye kaldıysak yandık anacım terminatör gibi hatun ameliyatlı haliyle 2 km yürüyorBenimde tamdıııı....
Yine tabi son söz Şirinede
Canım çokda yatmıyorsunki epi topu 9 saat falandün akşam 20.30 da yataktaydım çocuklarla ayyyyyyyyyyy uykuyu çok seviyorum ne yapıyım bide erken kalkınca bide gün içinde de hiç durmayınca yatıyosun valla takımda bi ben bide muska başka erken yatan yok :)
ne kutlaması kız çok yeme sabah bi kalmkıyomuş 60 olmuş ne gülerdimmorordek kızz kutlama mı yapıyonn??
Mezuniyet kutlamasına bizi nasıl çağırmassınn. Biz olmayaydık nasıl vericektiinn
Seni gidi vefasız taş martı
Aldatılmış gibi hissediyorumm..
Boşuna korkmuyoz demişirineye kaldıysak yandık anacım terminatör gibi hatun ameliyatlı haliyle 2 km yürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?