- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.901
bünye meselesi bazıları 6 saat uyku yetiyor bende 8 saatten az uyuyunca uykumu alamıyorum ne yapak :) uyuyakCanım çokda yatmıyorsunki epi topu 9 saat falan
Oda hiçbişeyy
Bizi çağırsa yine neyseeeeeeeeene kutlaması kız çok yeme sabah bi kalmkıyomuş 60 olmuş ne gülerdim
çağırmasın üzülme sonra bizde kilo alırdık bide öyle düşün :))Bizi çağırsa yine neyseeeeeeeee
Ayyy ördekimm ayyy
Başıma bunlarda mı gelecektiii...
bünye meselesi bazıları 6 saat uyku yetiyor bende 8 saatten az uyuyunca uykumu alamıyorum ne yapak :) uyuyak
Tesellii işe yaradı hain martı ne olacekkçağırmasın üzülme sonra bizde kilo alırdık bide öyle düşün :))
ebrucum sana doyum olmaz ben kaçar öptüm hayırlı geceler allah huzur tatlı rüyalar rahat bi gece nasip etsin hepimizeBencede tatlımm..Uyku gibisi yok.İnsana butun dertlerini unutturuyor
Ammiin aminn tatlımm.Sen yat bakalımm.Benim kociş şehir dışında bugun tekiimm.Ondan dertliyim.Ördekte tuz biber olduebrucum sana doyum olmaz ben kaçar öptüm hayırlı geceler allah huzur tatlı rüyalar rahat bi gece nasip etsin hepimize
Taatlı rüyalarrrr..Bol eksilere uyan inşallah organik hatun.ebrucum sana doyum olmaz ben kaçar öptüm hayırlı geceler allah huzur tatlı rüyalar rahat bi gece nasip etsin hepimize
sağol canım sende sabaha bol eksiler bu kahve metobolizmayı çalıştırıyosa iyi yoksa bu mide ağrısını boşa çekicem demektir:) hadi sende yat sabah erken kalkarsınTaatlı rüyalarrrr..Bol eksilere uyan inşallah organik hatun.
tamm şekerim biraz daha dolanayım.Benim uyku daha sıfırr.Hatta kahve yaptım içiyorumm.sağol canım sende sabaha bol eksiler bu kahve metobolizmayı çalıştırıyosa iyi yoksa bu mide ağrısını boşa çekicem demektir:) hadi sende yat sabah erken kalkarsın
Hadi bakalım canım, insallah güzel haberlerle gelirsin :)tatlım sonuçlarım sınırda çıktı yani kıl payından hamile görünüyorum normal test yaptım hamile çıkmadım bende anlayamadım hatta dr da muallakta kaldı sınırda dedi.. pazartesi normal hastaneye gidip ayrıntılı test yaptırcam 2 gün daha stresi devam yani..
Canım hoşgeldin takımımızaSelam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Adım Ayşe çalışıyorum.
Ben yürüyüş ve % 90 karatayı uygulayarak kilo vermeye çalışıyorum.
Geçen cuma 67 kg
Bu cuma 66 kg
fark 1 kg
Ben ogleden sonra giremedim, neler neler yazılmıs muskam pazartesiye seni düsünemiyorumAnaam aklıma ne geldi cumartesi-pazar nete giremezsem pazartesi biriken sayfaları düşünsenize
Aaa ne okuyosun kız sen?yok ben henüz okuyorum. @deryalimm07 de öğretmende oradan sordum.
morordek kızz kutlama mı yapıyonn??
Mezuniyet kutlamasına bizi nasıl çağırmassınn. Biz olmayaydık nasıl vericektiinn
Seni gidi vefasız taş martı
Aldatılmış gibi hissediyorumm..
Bizi çağırsa yine neyseeeeeeeee
Ayyy ördekimm ayyy
Başıma bunlarda mı gelecektiii...
çağırmasın üzülme sonra bizde kilo alırdık bide öyle düşün :))
Tesellii işe yaradı hain martı ne olacekk
Çağırmazsan çağırma
Gene arkamdan sayıp dökmüssünüz hain hatunlarAmmiin aminn tatlımm.Sen yat bakalımm.Benim kociş şehir dışında bugun tekiimm.Ondan dertliyim.Ördekte tuz biber oldu
mesele çok alıp almamak değil, hastalık sebebiyle kilo alan herkes listeye girebiliyoda ben niye giremiyorum saçma yaniAaa niyeki hemen vaz geçiyon. Çokda almamışsın.2 haftada verirsin.
gelin gelin yer çok bizdeZayıflama yarismasina girmek istiyorum bi degisiklik yapip 5takima girmek istedik bi arkdasimla birlikte yer varmi canim@Feraceli
yoo sana 2 puan verdim ceza alıcanhadi bakem bugun benim hepsi tam çok şükür kaptım 3 puanı :)
2 değil 4 km yanlış olmasınşirineye kaldıysak yandık anacım terminatör gibi hatun ameliyatlı haliyle 2 km yürüyor
canım su ne kadar spor nerde?????İyi geceler Canlarrr
bugünüm
sabah 04:50 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvaltım 06:50
bol lor peyniri
1 küçük greyfurt
3 dal kıvırcık
2.öğünüm 15:20
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
1 kase yoğurt .Şifa olsun bana :)
Çok şükür.
Canım bence senin listeye girebilmen gerekiyor. Bunu bence bu hafta netlestirelim, eger girebiliyorsan haftaya girersinmesele çok alıp almamak değil, hastalık sebebiyle kilo alan herkes listeye girebiliyoda ben niye giremiyorum saçma yani
canım karar defterinde de yazılmış bugün paylaşımda da konuşuldu, ben listeye nasıl ekleyebileceğinize de yazdım, ben bu hafta listeye girebiliyodum,Canım bence senin listeye girebilmen gerekiyor. Bunu bence bu hafta netlestirelim, eger girebiliyorsan haftaya girersin
Bence tam emin olamadi ve malum cuma gunu belli bi saate kadar da listeyi bildirmek gerekiyor aceleye getirmemek icin Defne oyle yazmış olabilir canim. Kırılmış olabilirsin tabi ama ben halledilecegini düşünüyorumcanım karar defterinde de yazılmış bugün paylaşımda da konuşuldu, ben listeye nasıl ekleyebileceğinize de yazdım, ben bu hafta listeye girebiliyodum,muska77 bana toplight ın bu hafta giremeyeceğimi söylediğini iletti, izne ayrılalı 3 haftam da doldu yani ana paylaşımda listeye girebileceğim yazıyo, niye listeye alınmadım bunu da anlamış değilim, muska da paylaşımda kafası karıştığı için mi neden bilmiyorum madem öyle zayıflayınca girsin demiş, ben kırıldım yani bu duruma, girmem listeye olur biter
akşam 8e kadar süresi var tatlım liste hazırlamanın, ya zaten bir artniyet olduğunu düşünmüyorum, sadece kırıldım, çok önemli değil ya, zaten liste gerginliği olmamasını trcih ederim, girmiycem listeye bi süreBence tam emin olamadi ve malum cuma gunu belli bi saate kadar da listeyi bildirmek gerekiyor aceleye getirmemek icin Defne oyle yazmış olabilir canim. Kırılmış olabilirsin tabi ama ben halledilecegini düşünüyorum%100 emin olsa seni neden listeye sokmasin ki :)
Karar senin tabi ki.. Kırgınlığın da gecer umarim, o acidan halledersiniz demistim zatenakşam 8e kadar süresi var tatlım liste hazırlamanın, ya zaten bir artniyet olduğunu düşünmüyorum, sadece kırıldım, çok önemli değil ya, zaten liste gerginliği olmamasını trcih ederim, girmiycem listeye bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?