Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu menün çok güzel işte :KK66:

Oo aybuke hanım eleştirecek birşey bulamadım bravo..

Her zamanki gibi güzel canım ama yürüyüş yapmadınmı?

Helaaal!

Keşke yürüyüşte yapabilseydin bu menüye çok yakışırdı.

teşekkür ederim elimden geldiğince iyi biröğrenciniz olabilmek için uğraşıyorum

Hayiiiir!!! :KK11: git spor yap, kafani dagit tatliyi falan cikar aklindan.

Canim cezalar aciklandi gordun degil mi? Yarin aksama kadar yapman gerekiyor.

2. menum derken? Dun ve bugun mu? Anlamadim ben... Bir de cezani sen de kontrol et canim :KK66:

Duygu yapti canim, digerlerinden ses yok henüz ustteki gibi gordugume hatirlatiyorum :KK70:

evet gördüm bol eksili olması için cezalar iyidir :):)

Gunaydın hanımlar! Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun! :KK200:
Cezaları hatırlatma amacıyla yazıyorum, bu akşamki menülerinizde görmemiz gerek:

nilsub nilsub 30 dakika yürüyüs
@qarden 1 saat 15 dakika yürüyüs (dünkü 45 dakika yürüyüsü 300 atlama yerine sayıyorum, @muska77 uygun mudur kaptanım?)
@Esrakarakaya 100 atlama
@zynp1980 100 atlama
aybukediyar aybukediyar 400 atlama
@deep_fat 700 atlama (ya da 1 saat 45 dakika yürüyüs)
@ulasimiz 200 atlama
@tatlitambak 300 atlama

öğle arası molamda yapıcam :):)

Eki Görüntüle 1807537
Kızlar bugun öğleden sonra 3gibi çocukları alıp pikniğe gittim yol üzerinde bulunan heryer yeşil alan çok güzel oldu :) valla tavuk haşladım yoğurt koydum kendime çocuklara hazırladım yemek 5 gibi yedim 6 gibi geldik top oynadık yakalamaca oynadık çocuklarda mutlu oldu ama çok yorulmuşum her yerim dökülüyor havada çok güzeldi :)

ayyy beyim ile görümcem :))

sen bitter bile alma evde oldumu yersin boşver markette kalsınlar düşünsene bu çikolata firmalarının karıları incecik nasıl asıl onlar yemiyor çikolata bizim paralarla incecik fit fit tatil yapıyorlar :KK70:

ben zengin ettim onları beeennn............. birde kola firmasını ben olmasam bir hiçtiler....

Kızlar biraz evle ilgilenip yuruyuse çıkacağım gorusuruz yine.
afife lale afife lale benim amacım da motiveydi ters psikoloji yaptım güya.
Umarım kusturmemisimdir

Yok kaptanim senin msji arayordum on dk dir. Telin neti coook yavas. Sagol ya benim iyiligim icin soyluyorsun ,biliyorum. Yavas yazarsam bilin ki tel cekmiyor. Bir cok kez begen butonuna bile basmiyor:mad:

Yok kaptanim senin msji arayordum on dk dir. Telin neti coook yavas. Sagol ya benim iyiligim icin soyluyorsun ,biliyorum. Yavas yazarsam bilin ki tel cekmiyor. Bir cok kez begen butonuna bile basmiyor:mad:
bende telden girince öyle oluyor gıcık bi durum beğen butonuna basınca bir sürü yeni sayfa açılıyor :) hop geri dön sonra

Back
X