Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence vücudunu en iyi sen tanırsın.... ceza denilen zıplamayı yapıver canım hareket berekettir.... ceza olarakta düşünme hareket olarak düşün hem insan başlayınca eee o kadar zıpladım dur iki de şu hareketi yapayım falan diyo öyle öyle bi bakıyosun en az 15 - 20 dakka spor yapmışsın kaşla göz arasında...

bak bende söyleniyodum bıdı bıdı yapıyodum ama faydasını gördüm eminim sende görürsün...

ben patatese karşı değilim kızartma olmadığı sürece... arada yenince benim metabolizmamı bile çalıştırıyor... ama ben yine de uzak duruyorum çünkü hakkında çok dedikodu var şeker olarak algılıyomuş beyin bilmem ne :) onun dışında tatlıda yersin ama haftada bir minnak parça... ama yiyince işte minnak bile olsa kilo verme olayı duruyo... bakınız şekil a minnak bitterler yedi :) ve sabit 1 aydır.....

Sagol Betul moral motive oldu.

Yaaa di mi dun de cok güzeldi, bugun deee :KK200: Sanırım bu hafta böyle olacakmıs muskam tam bahar havası yürümelik :KK66:

Yok yok 6'lı sayıları sevmiyorum :KK12:

Sacmalama muskam sen de gaaaayet çıtır bir hatun oldun :KK76:

Hah agzına saglık ya :)
Evet ya hava tam yurumelik kendimi yollara atasim var.

Gunaydın hanımlar! Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun! :KK200:
Cezaları hatırlatma amacıyla yazıyorum, bu akşamki menülerinizde görmemiz gerek:

nilsub nilsub 30 dakika yürüyüs
qarden qarden 1 saat 15 dakika yürüyüs (dünkü 45 dakika yürüyüsü 300 atlama yerine sayıyorum, muska77 muska77 uygun mudur kaptanım?)
E Esrakarakaya 100 atlama
Z zynp1980 100 atlama
aybukediyar aybukediyar 400 atlama
deep_fat deep_fat 700 atlama (ya da 1 saat 45 dakika yürüyüs)
ulasimiz ulasimiz 200 atlama
T tatlitambak 300 atlama

Cezaları hatırlatma amacıyla yazıyorum, bu akşamki menülerinizde görmemiz gerek:

qarden qarden 1 saat 15 dakika yürüyüs (dünkü 45 dakika yürüyüsü 300 atlama yerine sayıyorum, muska77 muska77 uygun mudur kaptanım?)
Z zynp1980 100 atlama
T tatlitambak 300 atlama
100 zıp zıp 15 dk yuruyus.
Uygundur çekirge :-)

100 zıp zıp 15 dk yuruyus.
Uygundur çekirge :-)
Yok aslında normal günlük spora ek olarak yapılması gerek ya bu cezaların.. qarden 100+ diye dünküne saydım diye demistim muskam ;)
deep_fat'e de o yüzden yürüyüs alternatifi koydum. Saglık sorunu vs yoksa zıplasın çekirgeler :KK53:

Yok aslında normal günlük spora ek olarak yapılması gerek ya bu cezaların.. qarden 100+ diye dünküne saydım diye demistim muskam :KK66:
deep_fat'e de o yüzden yürüyüs alternatifi koydum. Saglık sorunu vs yoksa zıplasın çekirgeler :KK53:
90 ustune zıplamak eziyet canım. Onlara yuruyus cezası yazın bide nilsuba biliyorsun zaten.

Huni ve çalarsaat lazımmı duygucum? :KK70:

Aferim kız ne hoş menü..

No no no! :stop:
Zaten günü mahvetmişsin bide tatlı yeme bozuşuruz :KK20:
evet dışarda olduğum halde eşim nerde pideci köfteci var oraya gidelim dedi bende çorbacı buldum sonunda :) çorba içtim öğlen menü güzelde sabah sabittim yine yaaaaaaaaaaaaaa............ gripten olabilirmi bide wc sorunu yaşıyorum bitki çaylarıda etki etmedi:(

bence vücudunu en iyi sen tanırsın.... ceza denilen zıplamayı yapıver canım hareket berekettir.... ceza olarakta düşünme hareket olarak düşün hem insan başlayınca eee o kadar zıpladım dur iki de şu hareketi yapayım falan diyo öyle öyle bi bakıyosun en az 15 - 20 dakka spor yapmışsın kaşla göz arasında...

bak bende söyleniyodum bıdı bıdı yapıyodum ama faydasını gördüm eminim sende görürsün...

ben patatese karşı değilim kızartma olmadığı sürece... arada yenince benim metabolizmamı bile çalıştırıyor... ama ben yine de uzak duruyorum çünkü hakkında çok dedikodu var şeker olarak algılıyomuş beyin bilmem ne :) onun dışında tatlıda yersin ama haftada bir minnak parça... ama yiyince işte minnak bile olsa kilo verme olayı duruyo... bakınız şekil a minnak bitterler yedi :) ve sabit 1 aydır.....
ben tatlı ihtiyacımı kuru kayısı karşılıyor kızlar bide hani bu doğal olanlar gün kurusu olanlar çok güzel onlardan alın

Gitmek isteyeceğini düşünmedim zaten. Ama öğlen patates yiyorsun kollontai 100 zıplama yazıyor hepimiz cuma günleri ödül öğünü yaparız ama cezasınıda zıplarız.. Bu birazda kontrol sağlıyor. Yani zıplamak yada ceza almak mecburi değilki ben ceza listesinde olmak istemiyorum dediğin anda ceza almazsın. zaten. Biz birazda motivasyon amaçlı yapıyoruz bunu ama dediğim gibi mecburi değil..
Aklına yatmayanıda söyle tabi körükörüne hiç birşey yapma :KK66:

Sagolasin kaptanim

Z zynp1980 100 atlama
T tatlitambak 300 atlama
tamam hayatım bugun yapıcam dün akşam yapamadım bu grip etimi kemiğimi birbirinden ayırıyor

Back
X