Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın yaparız sen daha iyi hissedersen :KK66:
bende şimdi eşimin yanına gidicem 9 gibi ona alışveriş yapıcaz o işten çıkınca sonrada eve yürüyerek dönücez 1 saat daha yürüycem ben bugün ondan gözüm yemedi bide ayrıca yapmaya bugün 2 saat durmadan yürüdüm bide sabah 2 mil yapmıştım kaslarım gevşemiş herhalde kaç gündür et kesiği oldum :KK43:
tamam canım müsait olunca yaparız:)

muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub bende menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay

Öğlen
İki duble nescafe

Akşam
1 tabak bulgur pilavı

Su 2 lt oldu tamamlıcam inşallah
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc kızlar menüm
kahvaltı 2 çatal yumurta biraz domates 1 kk peynir 2 bardak şekersiz çay 1 dtbe
ara 2 kayısı 4 badem
öğlen 1 yeşil ekşi elma 1 kase yoğurt 3 tane ceviz
ara 1 kivi
akşam 6 tane köfte ( kendim yaptım yağsız tavada pişirdim ) 1 tabak kıvırcık salata içinde havuç kırmızı lahana salatalık domates vardı
spor 1 saat yürüyüş
su 2 bitti içmeye devam ediyorum :)
afiyet olsun canım menün gayet iyi ;)

muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub bende menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay

Öğlen
İki duble nescafe

Akşam
1 tabak bulgur pilavı

bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu
tatlım seninde menün çok güzel ama bir şey sorucam nescafeyi şekerli mi içiyosun .. öyleyse eğer sade içmeye çalış tatlım vücuduna durduk yerde şeker depolama bence ;)

kızlar menümü unutmadan yazıyım ..
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , nilsub nilsub

kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 biber
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

ara Sade Türk kahvesi

öğlen 1 kase mercimek çorbası

akşam
2 yk yoğurtlu kabak salatası
1/2 kabak dolması

su 3lt 4 e bile giderim yani bugün
spor 2 saat yürüyüş + 2 mil
süper bence ama kollontai kabak dolmasına laf etmesin :KK48:

süper bence ama kollontai kabak dolmasına laf etmesin :KK48:
yağlı yapmadım ki hem içinede tavuk eti kıydım bu bildiğiniz dolmalardan değil yani :D
içine tavuğun göğsünü kıydım maydanoz çok az bulgur soğan karabiber salça tuzda çok az .. yağıda zeytin yağından koydum koca tencereye 2 yk kullandım suyuna ..;)
tamamen uyduruk bir dolma oldu ama tavsiye ederim tadı güzeldi :) ayrıca kabak ödem sökücü kaloriside çok az ;)
umarım kızmaz kollontaicim :)

O kadar sinirliyim ki ama neden bilmiyorum belki de reglim gecikti. Ya da cok ac kaldim ondan. Ama aglamak istiyorum hemde bagira bağıra...

aksam menum facia. Cezali bir menü.
4. Maydanoz kürü

sabah9.30
yumurta
peynir
yarim salatalik yarim domates
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz

ara12 de
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15 te
1 ekşi elma

Sonra ev aradik 1 saat yürüdük
19 da aksam yemegi
1 tabak cok dolu yumurtali ispanak
1 tabak normal yogurtlu ispanak
Ekmek de yedim 2 dilim de degil 1 dilimde degil
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu

hala da yiyesim var. Napacam ben kontrolu kaybediyorum

O kadar sinirliyim ki ama neden bilmiyorum belki de reglim gecikti. Ya da cok ac kaldim ondan. Ama aglamak istiyorum hemde bagira bağıra...

4. Maydanoz kürü

sabah9.30
yumurta
peynir
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz

ara12 de
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15 te
1 ekşi elma

19 da aksam yemegi
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu

eyvah eyvah bu ne yaaa dur dur ne yapıyosun bide akşam öğünü su iç suu suuuu

4. Maydanoz kürü

sabah9.30
yumurta
peynir
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz

ara12 de
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15 te
1 ekşi elma

19 da aksam yemegi
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu

ilk öncee derinn bir nefes al.. şimdi günün gayet güzel sadece akşam ekmeği fazla kaçırmışsın .. ıspanak mide de ve bağırsaklarda en çabuk eritilen yiyecek tabi bu bana göre çünkü beni wc koşturur o derece.. yumurtalı yemişsin olabilir gayette güzel ama ekmek yemeseydin iyi olurdu yani koca günde sadece o 1,5 dilimlik ekmeği fazla gördüm canım ..
şimdi yemekten 2 saat sonra 1 şişe sade maden suyunu bardağa boşaltıyorsun üstüne de yarım limon sıkıp bunu içiyosun.. bu geceyi tamamen sıfırlıyorsun en azından yediklerini hızlı sindirirsin :KK66: mide de bağırsakta da fazla yer tutmaz bunu her akşam yapma soda sonuçta asidik ve mideni farketmeden genişletirsin ama ben genelde kaçırdığımda öyle yaparım ve ertesi gün tartıda gayet güzel sonuçlar görürüm en azından kilo almam yani :KK66:
şimdi öyle ağlamaktı falan yok regl öncesi olabilir.. tatlı yememişsin .çikolata, pasta yok menünde.. neyine ağlıycaksın ..

Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay

Öğlen
İki duble nescafe

Akşam
1 tabak bulgur pilavı

Canım tokken kesinlikle tartıma Yeni başladığın için motivasyonun kırılır. Devam etmezsin diyete
Bulgur tok tutar ama akşam yerine öğle olsaydı daha iyiydi.
Öğlen hiçmi vaktin olmuyor.En azından meyve ye canım.Akşamı daha hafif atlatmana yardımcı olur.

4. Maydanoz kürü

sabah9.30
yumurta
peynir
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz

ara12 de
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15 te
1 ekşi elma

19 da aksam yemegi
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu

Canım öğlen bünyeyi aç bırakmışsın.O yüzden böyle yemen normal.Ekmek olmasaymış akşamın kötü bile sayılmazmış.
Öğlen mutlaka yemek ye canım. Ve sakın pes etme :)
Bi öğün kaçamak yüzünden kararlarından vaz geçme

ilk öncee derinn bir nefes al.. şimdi günün gayet güzel sadece akşam ekmeği fazla kaçırmışsın .. ıspanak mide de ve bağırsaklarda en çabuk eritilen yiyecek tabi bu bana göre çünkü beni wc koşturur o derece.. yumurtalı yemişsin olabilir gayette güzel ama ekmek yemeseydin iyi olurdu yani koca günde sadece o 1,5 dilimlik ekmeği fazla gördüm canım ..
şimdi yemekten 2 saat sonra 1 şişe sade maden suyunu bardağa boşaltıyorsun üstüne de yarım limon sıkıp bunu içiyosun.. bu geceyi tamamen sıfırlıyorsun en azından yediklerini hızlı sindirirsin :KK66: mide de bağırsakta da fazla yer tutmaz bunu her akşam yapma soda sonuçta asidik ve mideni farketmeden genişletirsin ama ben genelde kaçırdığımda öyle yaparım ve ertesi gün tartıda gayet güzel sonuçlar görürüm en azından kilo almam yani :KK66:
şimdi öyle ağlamaktı falan yok regl öncesi olabilir.. tatlı yememişsin .çikolata, pasta yok menünde.. neyine ağlıycaksın ..
Çok iyi bi açıklama olmuş :KK9:

ilk öncee derinn bir nefes al.. şimdi günün gakönnezel sadece akşam ekmeği fazla kaçırmışsın .. ıspanak mide de ve bağırsaklarda en çabuk eritilen yiyecek tabi bu bana göre çünkü beni wc koşturur o derece.. yumurtalı yemişsin olabilir gayette güzel ama ekmek yemeseydin iyi olurdu yani koca günde sadece o 1,5 dilimlik ekmeği fazla gördüm canım ..
şimdi öyle ağlamaktı falan yok regl öncesi olabilir tatlı yememişsin çikolata pasta yok menünde neyine ağlıycaksın ..

Ayyy cok sagol canim. Galiba ben kendimi cok yordum ve cok aciktim.aralar beni kesmedi.
30 dk kondisyon bisikleti surdum. Sonra tum evi temizledim. Oturayim dedim.esim aradi ev bakmaya ciktik. Tam 2 saat sonra donduk. Evde hazir yemek olmayinca yapilana kadar sabretmek sinirlerimi bozdu.
bir de sofra serildigi zaman herkes otursun oyle yiyelim isterim. Babam abdeste kocam da namaza gidince sofrada tek kalinca dellendim.
ne yediigimi bilemedim. Ama cikolataya saldirmamak icin zor durdum

Canım öğlen bünyeyi aç bırakmışsın.O yüzden böyle yemen normal.Ekmek olmasaymış akşamın kötü bile sayılmazmış.
Öğlen mutlaka yemek ye canım. Ve sakın pes etme :)
Bi öğün kaçamak yüzünden kararlarından vaz geçme

Canim normalde boyle olmazdim ama. Bir ust mesajda yazdim

menüm
sabah 3 dılım ekmek+beyaz peynır tost
öğlen 1 kase mercımek corbası+3lahana sarma+1 kase yogurt
akşam ton balıklı salata yuksek ıhtımal
1 kupa yeşil çay
3 lt su

herkese ıyı akşamlar
Canım menün kilona göre güzel, insallah sporu da eklersen daha hızlı bir sekilde eksi görmeye başlarsın.
Karatay nerde Karatay :D
kızlar menümü unutmadan yazıyım ..
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , nilsub nilsub

kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 biber
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

ara Sade Türk kahvesi

öğlen 1 kase mercimek çorbası

akşam
2 yk yoğurtlu kabak salatası
1/2 kabak dolması

su 3lt 4 e bile giderim yani bugün
spor 2 saat yürüyüş + 2 mil
Bence gayet güzel menü, yarım yemissin zaten dolmayı da. kollontai ceza yazabilir ama 100 zıplamayı yaparsın ne olacak ;)

Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay

Öğlen
İki duble nescafe

Akşam
1 tabak bulgur pilavı

Akşam bulgur vs yememeye calıs canım. Diyeceksin ki sadece bulgur yedim başka bir şey yok ama sebze ye, tavuk ye ama bulgur, pirinc, ekmek yeme :)

4. Maydanoz kürü

sabah9.30
yumurta
peynir
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz

ara12 de
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15 te
1 ekşi elma

19 da aksam yemegi
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu

Olan olmus, kollontai cezanı yazar cekersin artık :)
Ebru'nun da dedigi gibi ögleni cok boş bıraktıgından akşam abartmış olabilirsin.

Back
X