- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #179.901
Ev aradik esimle 1 saat boyunca beni yürüttü. Ama bunu yuriyisten saymiyorum aksama esimle cikacagim. Cok yorgunum. Yemek hazirlamaya gidiyorum bemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım sen yuruyebildigin kadar yuruteşekkür ederım 120 kıloluk bır bedenle 2-2,5 saat yürüyüş yapmak hele ki vücudu ısıtmadan hiç kolay degil:)
birde paçanda 1,5 yaşında tüm gün seni özleyen bir bebiş varsa
kaçamaksızım,aynen kaçamak yaptıgımda alayım ceza
ay bitanem iyi ol yaaa kıyamam kiiiiKızlar ağrım var fena oturamıyorum kusuruma bakmayın gelemedim.
merak edersiniz diye haber vereyim dedim.
@aybukediyar sabırlı ol sıvı diyeti falan duymamış olayım..
hergün eksi göremezsin yok öyle bir dünya maalesef.
Lütfen sabret ve olumlu ol.
Hadi kactım ben oturamıyorum uzun süre..
canım sen dün menü yazmadığın için ceza yazmıştım cezan iptal oldu, ama menülerini günlük yaz lütfen ortalık karışmasın :)Selam canlar sınavlarım başladı ona hazırlanıyorum :) umarım hepiniz iyisinizdir.Dünkü programım
sabah 1 fincan sade kahve
1 bardak limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:50
bol lor peyniri
maydanoz
1 greyfurt şifa olsun bana :)
2. Öğünüm 18:00 (biraz geç oldu bana göre ama imkanlar ..)
3 ceviz
1 kabak ve 2 yumurta ile yapılmış omlet.Çok şükür doydum.
2 lt kadar su
1 şişe maden suyu unutmadan dünkü ceza yazılan 30 dk lık yürüyüşümü de yaptım çok şükür :)
Atladım şirine4/5 nisan ceza
ebrusonmez 100
qarden 1000(2.5 saat yuruyus)
zynp1980 200
ulasimiz 400
tatlitambak 100
morordek qarden cezanın ne kadarını yapmıstı canım hatırlayamadım toplam cezası bu, yaptıgını duselim
Gunaydın hanımlaar! Ben sabah 59.2'ydim. Sanırım iyi gidiyorum. Umarım hep böyle devam edebilirim
qarden cim dün spor yaptın mı? Eksik cezan vardı?
Onun dışındadeep_fat 'i de listeden çıkarınca herkes cezasını tamamlamış bulunuyor hanımlar, tebrik ediyorum
Atladıklarınız, zıpladıklarınız, yürüdükleriniz tartıda eksi olarak size geri dönecektir
Cumaya son 2 gün, sakın kaçamak yapmayın haa!![]()
tatlım cezanı tamamladın yani onu demek istiyo ceza listesi yayınladı ya kollontai , onları takip ediyoduListeden çıkarılanlar derken 5. Takımdan mı çıkmış oluyorum ?muska77 konu takip iptal mı yapıcam şimdi
Yok canım.Sadece ceza listesinden çıkıyorsun.Yani ceza yazmıyacaklar artık.
tatlım cezanı tamamladın yani onu demek istiyo ceza listesi yayınladı ya kollontai onları takip ediyodumorordek .. herkes tamamladı liste sıfırlandı cezaların hepsi yapıldı manasında ..
sakın 5 takımdan çıkmıyosun heee aman haaa![]()
Bende yanlış anlamışım o zamntatlım cezanı tamamladın yani onu demek istiyo ceza listesi yayınladı ya kollontai , onları takip ediyodumorordek .. herkes tamamladı liste sıfırlandı cezaların hepsi yapıldı manasında ..
sakın 5 takımdan çıkmıyosun heee aman haaa![]()
olsun normal gurup kalabalık anlamadığını sorcaksın tabi tatlımAy evet onu anlamamışım ya ben hiç. Tersinden anlamışım
ahh ahh hep bu bahar havası yüzündenBende yanlış anlamışım o zamn![]()
aynen kuzucumm hep bu bahar yüzündenayyy pişti olduk :)
yok tatlım ya madem zaten halsizdim 5 te çıktım şimdi girdim eve 1 saat yürüdüm yeter bugun bana sen müsait olunca yaparız:)9 da esimle dışarda olucam sanırım tatlım sen yap yarin aksam katilirim sana![]()
yarın yaparız sen daha iyi hissedersenyok tatlım ya madem zaten halsizdim 5 te çıktım şimdi girdim eve 1 saat yürüdüm yeter bugun bana sen müsait olunca yaparız:)