Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kuzucuklarımmmm
Bugün daha iyiyim hatta adile naşite bağladım..:-)
cok sükür muskam, iyi ol yeter ki :KK200:
morordek morordek muska77 muska77 kollontai kollontai
dun menu paylasamadim. Cok fena hastayım. Napacam bilemiyorum. Kafamin her cm i agrilar icinde bademciklerim sismis. Fenalardayim yani. Hos dunki menum de pek icacici sayilmaz. Sabah ve ogleni zorla yedim saat 5 gibi ciss yedim. Yemek yiyemedim aksama eaim zorla 2 yk fasulye pilav yedirdi.
gece 1 de isten gelince koca bir bardak limonlu pekmez yapmis hastayim diye. Hicte sevmem. Midem bulana bulana zorla icirsi yaa. Tabi yaninda bisyelerde yedirdi. Benim 200 onceden 300 de dunden ip atlama cezam var toplam da 500. Borcum olsun iyilesince yapayim. Bir de iyilesene kadar ceza vermeseniz olur mu.azcik toparlanim hemen ceza listesine alin beni. Seviyorum bwn ip atlamayi
Tamam canım, ama hastayım diye de cok cozutma lütfen. Sonra yine toparlamak icin ugrasacaksın ;)
Hiiç ağlamayın kızlar oda buranın mezunu..
Yani geleceğiniz..
Beni bu cadıların elinden bi sen kurtarıyosun muskacım :KK15:
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 64,3
Fark 1,8 kg
Yüzde 2,72
Vaaay hadi bakalım, kollontai'yi gececeksin bu gidisle :p

wuuu rekor sende maşallah... kıskandım amaaa.....
Sen de 60'ı kıskanırsın, 80'i kıskanırsın.. Kıskanmadıgın bi sey var mı ya :p
Hello girls gunaydin :)

Ben sabah tartilamadim malesef, cok acele evden cikmak zorunda kaldim.
Pazartesine tartilirim sanirim.

Ama dunku menumu yaziyim beni yorumlayin plis :)

sabah:
1 dilim kizarmis ekmek,
1 tavada yagsiz yumurta,
25 g dil peyniri,
2 zeytin,
Domates

ara:
1 elma

oglen:
150 g kofte,
kozlenmis patlican
1 hurma

ara
50 g cig kaju (cok oldu artik kendime kuruyemis almamaya karar verdim)

aksam 18.30
2 kofte(60 g)
50 g cig kaju
2 hurma

Dun regl oldum mazur gorun ama memnunum diyetimden :)
Ha bir de dun 15.5 km yuruyus yaptim :)
15.5 km miii? Hey masallah :KK57:

muska77 muska77 kollontai kollontai

menüm

sabah 2 tavuk baget

ara 3 ceviz + 2 kuru incir

öğlen 2 tavuk baget + 1 kase yoğurt

ara 2 kuru incir + bir avuç leblebi

akşam 1 portakal

su : 2lt

spor 1 saat yürüyüş....
Betüş şaşırdım menünü görünce :))
Karataydan vaz mı geçtin.Ara öğünler yakışmışş. :KK45:

blanche ım 15,5 km nasıl yürüdün bacım sen yaaaa
Ben 15.5 km yürüsem sanırım okuldan eve varmaya az kalır. Sen bilirsin kaptanım :D
B blanche_ea ben de Ankara'dayım bu arada, toplight ile de konusmustuk seni, birtakım ortak yönlerimiz varmıs :)))

kızzllaaaarrrrrrrrrrrrr
bugün kısır günü yesemmi yemesemmi?:KK57:
yersem kaç kaşıkla kesiyim ?
akşam yemeği yemiycem
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o_Oo_Oo_O
Öglen degil mi canım, 1-2 yemek kasıgı yiyebilirsin bence. Akşamı da sıkı tutup öyle kapatabilirsin günü..

kollontai kollontai muska77 muska77 morordek morordek
Dünün menüsü:
İftar: 1 parça tavuk pirzola-Salata - Yarım lahmacun - 1 dilim ekmek - 4 kşık çorba
1 bardak maydonoz suyu - 1 şişe maden suyu + limon +3 ceviz
Su: 3 litre Spor: 30dk yürüyüş
Sen bugun de oruc musun rakibem? İftara dogru mu tartılsaydın acaba?

Ben 15.5 km yürüsem sanırım okuldan eve varmaya az kalır. Sen bilirsin kaptanım :KK70:
B blanche_ea ben de Ankara'dayım bu arada, toplight ile de konusmustuk seni, birtakım ortak yönlerimiz varmıs :)))

Öglen degil mi canım, 1-2 yemek kasıgı yiyebilirsin bence. Akşamı da sıkı tutup öyle kapatabilirsin günü..
Üçkâğıtçı :KK66:

Öğle yemeği nde ye akşamında hafif geçir.
3-4 çorba kaşığı ye canım. Bol yeşillikle.

saolun kızlar öğlen yerim akşama da artık yeşil çayla geçiririm ;) :KK15:

***5. Takım 460. Etap***

ebrusonmez (59,4/)sabit
d_mndc (82,5/81,8/0,7/%0,85)
YitikMavi (84/)
nilsub (76,7/76,6/0,1/%0,13)
deryalimm07 (78) sabit
Esrakarakaya (75/)
ada81 (75,5/)

5. Takım Ortalaması :%

kollontai (60,6)
btlbetul (66,1/64,3/1,8)
toplight (71/
qarden (122,6/)
zynp1980 (84,5/81,8/2,7)
afife lale (68,9/66,9/2)
aybukediyar (80,7/79,6/1,1)
deep_fat (100,2/)
ulasımız (66/65/1)
tatlıtambak (86,6/83,8/2,8)
asynk (65/)

E Esrakarakaya @YitikMavi
ada81 ada81 hadi kızlar!

Kaptanim anlatiyim, dun ogle arasi yemege yuruyerek gittim, orada bi 5-6 oldu.
Dun de Oran'dan Tunali'ya yuruyerek gectim; biliyorsunuz oran'da oturuyorum. O da zaten bi 9-10.
Totalde 15.5 olmus iste :)
ooo kız iyi yürümüşasün orandan tunalıya maşallah sana
hey hey hey.. ne demek ben bu işi yapamicam yaa.. hem hiç kaçamak yapmadım diyorsun hem bu işi yapamicam diyorsun.. o zaman kaçamak yaptın yalan söylüyorsun.. hiç kaçamak yapmadıysan bu senin bu işi yapabildiğini gösterir tartı değil!! vücudun bi işler çevirmiş anlaşılan :KK53: +400 gr için bu nasıl bir vazgeçiş böyle.. ben bu hafta + kaç çıktım sen biliyor musun dün ben 108,6 çıktım yani +4,2 kg :KK57::KK57: vazgeçsem haftaya + kaç çıkacaktım ya öbür haftaya bir ay sonra +10 çıkacaktım ama vazgeçmedim bugün -1,4 ile 107,2 çıktım yarın yine - çıkıcam belki öbür gün + çıkıcam ama vazgeçmediğim sürece ben kazanıcam (bu arada benim de regl düzensizliğinden kaynaklandı :KK14: hayatımda ikinci kez başıma geliyor :KK43:)

yapamıyorum edemiyorum yok :stop: bunlarla vazgeçilseydi bu kk da da en yapamayanı benim yani :KK70::KK70:
kız candy yoyo ya döndü bi şu 3 hanelilerden kurtulamadın kurtulsan devamı gelecek takır takır ama sen inatla burda kalcam diyon
kızzllaaaarrrrrrrrrrrrr
bugün kısır günü yesemmi yemesemmi?:KK57:
yersem kaç kaşıkla kesiyim ?
akşam yemeği yemiycem
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o_Oo_Oo_O
canım bence 4-5 kaşık yiyebilirsin öğle akşam yemeği gibi ama yanında bol miktarda yeşillik marul salatalık domates vs ile hem şişirir akşamda yemezsin zararı oolmaz sadece kısır ile kalırsan ama kısırın üstüne pasta vs varsa yeme

Ben 15.5 km yürüsem sanırım okuldan eve varmaya az kalır. Sen bilirsin kaptanım :KK70:

aa ne guzel :) sen nerede oturuyorsun; ogrenci misin? nerede?

Back
X