- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.481
seni çakal seni diyosundiyet yapıyom ayağına götürcek simitleri yaaa :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çakal seni diyosundiyet yapıyom ayağına götürcek simitleri yaaa :)))
Daha saglıklı bi seyle degistirebilirsin, daha saglıksız bi şeyle degistiremezsin. Menüde degisiklik yaparsan yazacaksın neyi neyin yerine yedigini. Makarna yerine haşlama tavuk, OK. Simit yerine pogaca, CISSS!!!!yok ben akşam makarna demiş ben makarna yemem haşlama tavuk yerim o şekilde işime gelmeyeni değiştiricem kızlar ona göre
tamam sen beni yakın takip et ben orjinal listeyi ve kendi listemi paylaşıcam tamam mı ?Daha saglıklı bi seyle degistirebilirsin, daha saglıksız bi şeyle degistiremezsin. Menüde degisiklik yaparsan yazacaksın neyi neyin yerine yedigini. Makarna yerine haşlama tavuk, OK. Simit yerine pogaca, CISSS!!!!![]()
Evet yakın takipteyim sen merak etmetamam sen beni yakın takip et ben orjinal listeyi ve kendi listemi paylaşıcam tamam mı ?
Evet yakın takipteyim sen merak etme![]()
yok kızlar baktım benim yemiceğim bişey yok gibi hadi bakalım bana kolay gelsin o zaman :) betüş sende yapıcan dimi sonra beni yarı yolda bırakmak yok bak
Eveeethadi sende başla... illa beni kobay mı yapçanız :)
Betüşe güvenme bence puanlamayı çıkartıp yarıda bırakanda oortalığı bulandırıp aklımıza sokup caymak yok bak![]()
kız 14 gün sonra biz verince kiloları bu hatunlarda yapmak ister dimiyok tatlım yapçam tabi... 4 tane pantalon öyyle boynu bükük beni bekliyo.... bir tanede kot yelek ahhh canlarım beniiim bekleyin ananızı .......
diyosun betüş benim gelinim ya yamuk yapmaz bana dermişimEveeet
Betüşe güvenme bence puanlamayı çıkartıp yarıda bırakanda o![]()
Eveeet
Betüşe güvenme bence puanlamayı çıkartıp yarıda bırakanda o![]()
kız 14 gün sonra biz verince kiloları bu hatunlarda yapmak ister dimi![]()
diyosun betüş benim gelinim ya yamuk yapmaz bana dermişim![]()
bak söyle o depresyona 14 gün yanına gelmesin ona göre neden kilo alıcaz ya menüler gayet güzel:) kalbini bozma hemen ama tamam + görürsek söylemek yokama depresyona girdimdiii......
kilo aldık diyelim o zaman söylemeyelim onlara :))
bak söyle o depresyona 14 gün yanına gelmesin ona göre neden kilo alıcaz ya menüler gayet güzel:) kalbini bozma hemen ama tamam + görürsek söylemek yok![]()
fesat gelin seni ben duramam kız sevinçten söylerim hemenhayır kilo verirsek kilo aldık biz deriz diyorum özenip yapıp bizi geçmesinler diye :)))