- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.581
Şu kahve türk kahvesi mi :))
Nescafe olmamı
Ay o zaten yapisir sana cok ta sever gelir oper. Sarılır...
Ben sana veririm o gazi canimtabi ya öyle abartı şeyler yok listede kızlar yalnız verin gazı 14 günü tamamlıyım sıkılıp bırakmıyım:)
tabi isterizz neden istemeyelim.kız 14 gün sonra biz verince kiloları bu hatunlarda yapmak ister dimi
ay çok güldüm eksilerle gelicem hepiniz çatlıcanız
ayyyy iistiyorum istiyorum getir onu banaaa :)) maşallah......
Ama ama ama olmazki anacığım.Söylemezseniz bizde yapar kilo alırızz. Hainlik yapmak olmazbak söyle o depresyona 14 gün yanına gelmesin ona göre neden kilo alıcaz ya menüler gayet güzel:) kalbini bozma hemen ama tamam + görürsek söylemek yok
sağol şekerim :)Ben sana veririm o gazi canim
Hemen kıskandın demikollontai neden girmiyo listeye.....
Sende az fena değilsinhayır kilo verirsek kilo aldık biz deriz diyorum özenip yapıp bizi geçmesinler diye :)))
Peki kaptanım.Bu hafta oruçta değilim çok çok veririm inşallahListeyi paylaştım kızlar Lütfen haftaya daha çok asılın..
Betüldensorma bu gaz nerden geldi anlamadım
canım ortalamamız 0,30 un altında olursa nota alırız bu 2 defa olursa sarı kartBen yeniyim de bilmiyorum. Nota nedir. Aciklar misiniz
politakacı ol sen betüş kitleleri arkandan götürürsünBetülden
Bu hafta sanırım listedesin.Aynen devam et sakın bozmahaydi bakalım devamını da görelim inşallah :)
Tabi canım senin kilon durduğu zamn denersin.Metebolizmanı bozma durduk yereHasta olmasam bende denerdim ama hem hastayim.hem de kilo vermem iyi gidiyorken simdi yapmayayim. Kiz kardesim 6 kilo verdi. Minik degisiklikler yaparak
hadi güle güle akşam gel kızzzzz:)bende çıkıyom yarınn görüşürük gari muccckkk....
İsveçli zengin kocada bulursun senkütüğümü isveçe aldırıyorum kaynanacığım baaayy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?