- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.581
Şu kahve türk kahvesi mi :))
Nescafe olmamı
Canim ben sekersiz nescafe yapiyordum. Turk kahvesini beceremem de pek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu kahve türk kahvesi mi :))
Nescafe olmamı
Ay o zaten yapisir sana cok ta sever gelir oper. Sarılır...
Ben sana veririm o gazi canimtabi ya öyle abartı şeyler yok listede kızlar yalnız verin gazı 14 günü tamamlıyım sıkılıp bırakmıyım:)
tabi isterizz neden istemeyelim.kız 14 gün sonra biz verince kiloları bu hatunlarda yapmak ister dimi![]()
ay çok güldüm eksilerle gelicem hepiniz çatlıcanız
ayyyy iistiyorum istiyorum getir onu banaaa :)) maşallah......
Ama ama ama olmazki anacığım.Söylemezseniz bizde yapar kilo alırızz. Hainlik yapmak olmazbak söyle o depresyona 14 gün yanına gelmesin ona göre neden kilo alıcaz ya menüler gayet güzel:) kalbini bozma hemen ama tamam + görürsek söylemek yok![]()
sağol şekerim :)Ben sana veririm o gazi canim
Hemen kıskandın demikollontai neden girmiyo listeye.....
Sende az fena değilsinhayır kilo verirsek kilo aldık biz deriz diyorum özenip yapıp bizi geçmesinler diye :)))
Peki kaptanım.Bu hafta oruçta değilim çok çok veririm inşallahListeyi paylaştım kızlar Lütfen haftaya daha çok asılın..
Betüldensorma bu gaz nerden geldi anlamadım![]()
canım ortalamamız 0,30 un altında olursa nota alırız bu 2 defa olursa sarı kartBen yeniyim de bilmiyorum. Nota nedir. Aciklar misiniz
politakacı ol sen betüş kitleleri arkandan götürürsünBetülden![]()
Bu hafta sanırım listedesin.Aynen devam et sakın bozmahaydi bakalım devamını da görelim inşallah :)
Tabi canım senin kilon durduğu zamn denersin.Metebolizmanı bozma durduk yereHasta olmasam bende denerdim ama hem hastayim.hem de kilo vermem iyi gidiyorken simdi yapmayayim. Kiz kardesim 6 kilo verdi. Minik degisiklikler yaparak
hadi güle güle akşam gel kızzzzz:)bende çıkıyom yarınn görüşürük gari muccckkk....
İsveçli zengin kocada bulursun senkütüğümü isveçe aldırıyorum kaynanacığım baaayy :))