- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.621
Naber şekerim.?menün iyi canım
Naslsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber şekerim.?menün iyi canım
Canım 8-10 kilo olmaz sanırım.O kadar verenler diyete yeni başlayanlardır.Sen zaten uzun bi süredir diyettesin.Atacak su-ödem falan kalmamıştır sende :) Ama yinede güzel rakamlar göreceğini düşünüyorum.En az 5 verirsin. Sporda yaparsan suyunu yeşil çayını içersen daha da artar zannımcaya inşallah dedikleri gibi 14 günde 8 -10 kilo diyor diyet yapanlar yorum atmışlar en az veren 6 kilo vermiş düşünsene nisan sonu 69 ları görsem süper olur o yüzden yapıcam dayanıcam :)
Hastalıktan heralde spor yapamazsın. Menün çok iyi
hadi bakalım görücez yapınca ne yapayım yürüyüşten geldim gelirken kümese girdim yumurta aldım sofrayı hazırladım eşime çocuklara oturdum bilg. başına:)Canım 8-10 kilo olmaz sanırım.O kadar verenler diyete yeni başlayanlardır.Sen zaten uzun bi süredir diyettesin.Atacak su-ödem falan kalmamıştır sende :) Ama yinede güzel rakamlar göreceğini düşünüyorum.En az 5 verirsin. Sporda yaparsan suyunu yeşil çayını içersen daha da artar zannımca
Geçmiş olsun canım :)) İyleşince yaparsın.Yok canim yapamam. Yatiyorum.
Ohh ohh ayaklarına sağlık :))hadi bakalım görücez yapınca ne yapayım yürüyüşten geldim gelirken kümese girdim yumurta aldım sofrayı hazırladım eşime çocuklara oturdum bilg. başına:)
Kızöyle bünyeyi çok yorarsın. Arada 1 ay normal diyet yap. Bu zaten şok diyet sayılır.bakarsın bu diyeti yapınca bide arkasından isveç diyeti patlatırım al sana 60 kilo hayal gibi![]()
Kız yok öyle balkonlardan atlamak. bugun olmazsa yarın yarında olmazsa elbet birgün göreceksin. Pes etmek yok.zaten menümü yazınca bugun pek bişey yemedim yarına eksi görmezsen balkondan atıcam kendimi![]()
evet yağlarımda şoka girsin bi zahmetKızöyle bünyeyi çok yorarsın. Arada 1 ay normal diyet yap. Bu zaten şok diyet sayılır.
Onlar inatçı ya kolay kolay şoka girmiyorlar.evet yağlarımda şoka girsin bi zahmet![]()
yok balkonda atlıyınca yağlarım sarsılır belki daha çabuk parçalanır diye dediydim (betüş le konuşa konuşa onun gibi oldum)Kız yok öyle balkonlardan atlamak. bugun olmazsa yarın yarında olmazsa elbet birgün göreceksin. Pes etmek yok.
bilmem işi var herhalde gelemedi yaaaa geleydi iyiydi :)Organik hatun senin rakiben nerelerded_mndc
2 kaçık bi gruba fazla anacım.Sen normale dön
yok balkonda atlıyınca yağlarım sarsılır belki daha çabuk parçalanır diye dediydim (betüş le konuşa konuşa onun gibi oldum)![]()
Ne kadar yürüdün bugünbilmem işi var herhalde gelemedi yaaaa geleydi iyiydi :)
eee üzüm üzüme baka baka kararır anacım ne yapayım:)2 kaçık bi gruba fazla anacım.Sen normale dön![]()
40 dk :)Ne kadar yürüdün bugün
Zaten zavallımı kocaciğindan ettin. Attım tekmeyi :)) Bari yanında ol çok üzülmesin .eee üzüm üzüme baka baka kararır anacım ne yapayım:)