Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zeynep senin cezanı yazmayı unutmusum.
Cumartesi pazar menü paylaşmadıgın icin 600 tane atlama cezan var haberin olsun.
Dogum yaptim :) uc hafta oldu
Hayırlı olsun canım :) Eskilerdensin galiba, yeniden aramıza hoşgeldin diyelim :)

ayyyy benim kabusum taşınmak en büyük korkum oldu buralarda tek başıma yerleştirme bide canım az taşındığım gece illaki sökülen mobilyalar kurulacak gardolap yerleşecek yoksa çatlarımikinci gün tam takır yerleşirim ayyy kurtluyum ben yaaa hayatta duramam arkadaşım taşındı benden az eşyasıyla 1 ayda zor yerleşti3 .gün komaya girerim yorgunlukdan eğilip kalkmakdan kopacak dereceye gelen bel ağrısından taşıma şirketi benim buzdolabımı çamaşır makinemi hemde 6 aylık olan beyaz eşyalarımı paramparça yaptı gittim mahkemeye verdim adamların herşeyi sahte çıkdı ortada yoklarkiii paramı alayım bide üstüne üstelik mahkeme masrafından tut makinemlerin iş görmez raporuna kadar masrafları ben ödedimzarar üstüne zarar sonra bi taşıma şirketi buldum adamlar madde bağımlısı orderda yaptığımdan geride çeviremedim param yanacak eneeeemmmm sağlam diye bulduğum adamlardan daha temiz taşıdılar deri olan yatak odamla koltuk takımlarında bir çizik olmadıtaşıma şirketleride çok farklı işte başında durup çok titizlenecen yoksa kırıp döküyorlar

Öyle 1 günde 300-400 gr veriliyordu madem biz niye veremedik
Morördek ben denedim oluyor canııııımmm şöylekiii akşam en geç 5 de yiyeceksin oda 200 kalorilik çorba olcak öğle sapıtmayacan salata olcak yağsız tavuk eti didikle sabahda ekmeksiz az kalorili birşey anammm ters yazmışım önce sabah öğle akşam yazmam gerekirken akşam öğle sabah yazmışımolsun ingilizcede böyle ters bizim dilimize göre zaten hep ters konuşurum türkçeyide bu yüzden alışkanlık olduhımmm nerde kalmıştık heee bu şekilde yersen sabah hopppppp 300-400 gr eksik çıkıyorsun 5 kez denedim

Tsk UOTE="morordek, post: 46010144, member: 717924"]Zeynep senin cezanı yazmayı unutmusum.
Cumartesi pazar menü paylaşmadıgın icin 600 tane atlama cezan var haberin olsun.

Hayırlı olsun canım :) Eskilerdensin galiba, yeniden aramıza hoşgeldin diyelim :)[/QUOTE]
Tsk ederim canim. Eskilerdenim :)

Başınız sağolsun canım.
Ya bacım ne yaptın? 60'lardan zor indirdik zaten, gene çıkmış
Sen bu hafta artıyla gel de göreyim seni
Dövelim
Selam kizlar dogum sonrasi tekrar araniza donmek istiyorum. Sansim varmi
Ayy hoşgeldin canım.
Neyin oldu?
Hamilelik sebebiyle ayrıldığın için donebiliyorsun.

boşver akıl verme şu leyleğe sıska o bizi kekliyo burda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…