- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.061
Geçmiş olsun Kaptanım.Biran önce iyileşirsin umarım.1000mg lık iki kutu bitrdim önce amoklavin verdi o işe yaramayınca augmentin Yok hala ağrıyor...
Kolay gelsin..
CAnımişin hayırlı olsun çok sevindim.kızlar ben geldiiiim, kusura bakmayın ugrayamadım 3 gundur, islerim vardı, bu arada is buldum yarın is bası700 mesaj birikmis onemli bisi olduysa yazıverin hayrına okumakla bitmez o
Allah rahmet eylesin canım.Başınız sağolsun.Allah ailelerine sabırlar versin.Eneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmişdiğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0
Ohh ohh süpersin gönüllerin kaptanı :))canım başın saolsun
kaçak betüş ben şu an ıspanak ve yumurtamı yiyorum
ben varım ebru bakma sen o cadıya ben tam gaz başladım 45 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım
ben kg ları verip onu gececem
oo hiç bulaşmıyon betüşüm banaafiyet olsuuun :)
nasıl gidiyor ebrucumKız sende Betüş gibi cayma :))
Bol bol su iç mideni şişirir.
valla güzel giderse ben 13 e tamamlarımKaptanım zaten bende 6 gün düşünüyorum.
ayy ne güzel olurAyy ne güzel olur değil mi kaptanım
Benimde 5 kilom kaldı.Bitirip mezun olurumm.
canım benim senelerdir yapmak isteyip de yapamadığım bir diyetti isveç betüş hatunun gazıyla başladım ama hatun yarı yolda bıraktı ilk gün şu ana kadar güzel gitti bakalım akşama nasıl olacak bi heves yapıyom sabahtan beri 2 lt suyumu da içtim yeşil çay vs ama ben tek kahve ile duramadım benim kahve 2-3 fincan oldu inşallah sorun olmaz şekersiz olunca olmaz diye düşünüyomsizin nasil isvectoplight ?
Kafam neredeymiş inan bilmiyorum. Bugun 60 ı görünce kendime geldimm.Çok kızdım zaten ne pis boğazmışım yaaYaa yaaa 10 sıkım çiğ köfte 540 kalori!!! Akşam akşam o kadar kalori alınır mı?
ben sabah kahvaltıya alışkın olunca acıkırmıyım diye düşünmüştüm ama ilk gün sorun olmadı ıspanağı da dün akşam yağsız pişirdim içine 1 yumurta kırıp işyerine getirdim hiç tuz atmadım bakalım sanırım yemekler tussuz olacak bu biraz zorlar beni zorlarsaOhh ohh süpersin gönüllerin kaptanı :))
Bende başladım.Öğlenimide yedimm.Hala da acıkmadımm.
Biz kiloları verelim betüşte kıskansınn.
Yarım isveççsizin nasil isvectoplight ?
Çok güzel kaptanım. Harikaaaaanasıl gidiyor ebrucum
Ya bacım ne yaptın? 60'lardan zor indirdik zaten, gene çıkmışKafam neredeymiş inan bilmiyorum. Bugun 60 ı görünce kendime geldimm.Çok kızdım zaten ne pis boğazmışım yaa
Cuma 59.4
Bugun: 60.0
Umarım isveç işe yarar :))
Kahve bişey yapmaz kaptanım. Ben 9.30 gibi kalktığım için pek de acıkmadım. Kahve tuttu benioo hiç bulaşmıyon betüşüm bana
nasıl gidiyor ebrucum
valla güzel giderse ben 13 e tamamlarım
ayy ne güzel olur
canım benim senelerdir yapmak isteyip de yapamadığım bir diyetti isveç betüş hatunun gazıyla başladım ama hatun yarı yolda bıraktı ilk gün şu ana kadar güzel gitti bakalım akşama nasıl olacak bi heves yapıyom sabahtan beri 2 lt suyumu da içtim yeşil çay vs ama ben tek kahve ile duramadım benim kahve 2-3 fincan oldu inşallah sorun olmaz şekersiz olunca olmaz diye düşünüyom
Bende haşlanmış ıspanağa yumurtayı kırıp yedim. Bolda limon sıktım.ben sabah kahvaltıya alışkın olunca acıkırmıyım diye düşünmüştüm ama ilk gün sorun olmadı ıspanağı da dün akşam yağsız pişirdim içine 1 yumurta kırıp işyerine getirdim hiç tuz atmadım bakalım sanırım yemekler tussuz olacak bu biraz zorlar beni zorlarsa
Yok yok asla olmaz artıyla gelemem. Zaten bugun yürüyüşümü dışarıda yapmayı planlıyorum. 1 saatten fazla yürüyeceğim.Üzerine de leslie yaparsam umarım yarına sabit olurumm.Ya bacım ne yaptın? 60'lardan zor indirdik zaten, gene çıkmış
Sen bu hafta artıyla gel de göreyim seni
Eneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmişdiğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0
Yok yok asla olmaz artıyla gelemem. Zaten bugun yürüyüşümü dışarıda yapmayı planlıyorum. 1 saatten fazla yürüyeceğim.Üzerine de leslie yaparsam umarım yarına sabit olurumm.
Sevme kuzum 60 ları sen hemen 59 a yol al.Ben etimi fırına atıp yürüşe çıkıyorum. Sizi seviyorumm. Ama şu 60ları hiç sevmedimm.
Hadi bakalım. İsveç mi daha çok verdirecek kuşhanmı??Gelme ebrucum bu gelenler bizi çok seviyor ve gitmek bilmiyor. Anlamadım ben bu işi ama ben de kuşana başladım bu gün bakalım merak ediyorum. Vumaya kadar da tartılmayacağım. Yoksa gevşerim verdiğimu görürsem.
İnşallah inşallah :))Sevme kuzum 60 ları sen hemen 59 a yol al.
bende biftek yoktu yağsız dana kuşbaşıyı haşladım akşam salata ile onu yiyeceğim olur heralde biftek diye şart yok sanırımBen etimi fırına atıp yürüşe çıkıyorum. Sizi seviyorumm. Ama şu 60ları hiç sevmedimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?