- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.041
Aaaaa seni gidi hain betüşşş. Beni nasıl yarı yolda bırakırsın.İş yerin eve uzakmı Öğle arası eve gidip yesen olmamıben caydım bile muska haklı çıktı valla :) yımırtaları evde unuttum.... sabahta bir şey yemedim kahve yapçak vakit olmadı... aç kaldım uleynnn....
şimdi nescafe mi içiyom... listeye uyamıcam ben anladım.... genel olarak uyucam ama iş yerinde yumurta nasıl yicem yahu kokar hava da ısındı mübarek...
kısmen uyucam.... bakalım...
Aaaaa seni gidi hain betüşşş. Beni nasıl yarı yolda bırakırsın.İş yerin eve uzakmı Öğle arası eve gidip yesen olmamı
canım başın saolsunEneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmişdiğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0
kaçak betüş ben şu an ıspanak ve yumurtamı yiyorumAllah ailelerine sabırlar versin yardımcıları olsun inşallah....
ben varım ebru bakma sen o cadıya ben tam gaz başladım 45 dk tempolu yürüyüşümü de yaptımAaaaa seni gidi hain betüşşş. Beni nasıl yarı yolda bırakırsın.İş yerin eve uzakmı Öğle arası eve gidip yesen olmamı
canım başın saolsun
kaçak betüş ben şu an ıspanak ve yumurtamı yiyorum
ben varım ebru bakma sen o cadıya ben tam gaz başladım 45 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım
ben kg ları verip onu gececem
hayir sakin caymak yok, tam olmasa da benim gibi kushanimsi yap :)
btlbetul canım aynı sıkıntı şu an bende de var. O yüzden ben menüyü yer değiştirdim. Akşam olacak köfteyi sipariş verdim akşam 2 yumurta ve salata yapıcam.
B blanche_ea nasıl gidiyor senin tatlım
canim benim ikinci gunum, sabah ben zor uyandim; sonra da evden zar zor ciktim. Ishal olmusumbtlbetul canım aynı sıkıntı şu an bende de var. O yüzden ben menüyü yer değiştirdim. Akşam olacak köfteyi sipariş verdim akşam 2 yumurta ve salata yapıcam.
B blanche_ea nasıl gidiyor senin tatlım
Kız sende Betüş gibi cayma :))Güüünaydın yoğun bir gün yine elhamdülillah. Tartımı bildiriyorum; 99.3
@muska77morordek @kollontai @nilsub -500 galiba cumadan bu yana
@muska77 cumaydı canım o ne moral vardı ne vakit. katil olasım vardı ama... mecburiyet ten oldu dışarda olunca bide etrafım kalabalık olunca hiç ses ermeden yüklendim kahveye puahhaha
Kuşhan ı yapmaya başladım bi bardak çayımı 1 dilim kepek siz ekmeğimi yedim ama fazla açım galiba. B blanche_ea yarın mı başlasak. Hahhaha durdur beni . Cayicim caymiciimmm. Yiyijiiimmm. YYemijiiimmm. Yeah
Mcxxxx hepinize bol keyifli günler hatunlar
Beni sor bide Betüşş.ben cumartesi 64,1 dim bu sabah 65,4 --- bunlar çilek bence :)
Niye olmasın kuzum :))Ay evet önce 89 sonra 79 bakarsın 69 olur dicem de benden olmaz o
Hanımefendi çilek cennetine düşmüş neolacakk.Kiz sen benle yarisiyordun noldu sana balimmm.... bende cok ekside degilim ama cumaya daha da umutluyum
Yaa yaaa 10 sıkım çiğ köfte 540 kalori!!! Akşam akşam o kadar kalori alınır mı?Beni sor bide Betüşş.
Çiğköftelerin ahı çıktı :))
10 sıkım çiğköfte nedir yaa Bildiğin dana gibi yemişimm.
Nasıl yedim o kadarını şu an kendime pes diyorumm.
Zaten gram gram veriyordum.İyice mahvettim
Ohh ohh hadi bakalım. 1 kilo kesin verirsin.Kilom 83.5 300 gr eksideyim. Dun biraz cozuttum ama arti cikmadim şükür. Bu 4 gun korkun benden yani senbtlbetul canimmm
Kaptanım zaten bende 6 gün düşünüyorum.günaydınnn
betüş kız niye caydın bakimm bizi gaza getirip
biraz önce regli oldum bu sabah 10 gün önce geldi gene anlamıyom bi ay tam gününde bi ay 10 gün önce regli olmaya başladım bu arada bakalım becerebilirsem 13 gün beceremezsem 6 gün yapacam isveç diyetini
Ayy ne güzel olur değil mi kaptanımbetüşüm kız utandır muskayı hadi bakalım valla yorumlara göre 6-10 kg arası veriliyormuş benim fazla zaten 6-7 kg bununla tamamen bitireyim diyorum
Hemen atlıyorum taş martıGünaydın hanımlar!
Hafta sonu cezalarını yazayım da hemen atlayın:
ebrusonmez - 200
btlbetul - 100 (aslında yazmayacaktım da baktım artı cıkmıssın demek ki cilek cok kacmıs, bi zıpla kendine gel dedim )
@savurgan - 100
@afife lale canım sen girmek istiyor musun ceza listesine?
Nasıl gidiyor kuşhanımsıhayir sakin caymak yok, tam olmasa da benim gibi kushanimsi yap :)
Ayy en zor iş bence ev taşımak :))Yaşasin spor bugun spora basliyorum kizlar.
bu arada da bir yandan ev toplamaya başlıyorum bugun. Daha ev bulmadik ama cikacagiz o belli. 1 ay surmez bile....
kolay gelsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?