Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaa seni gidi hain betüşşş. Beni nasıl yarı yolda bırakırsın.İş yerin eve uzakmı Öğle arası eve gidip yesen olmamı

canım başın saolsun
Allah ailelerine sabırlar versin yardımcıları olsun inşallah....
kaçak betüş ben şu an ıspanak ve yumurtamı yiyorum
Aaaaa seni gidi hain betüşşş. Beni nasıl yarı yolda bırakırsın.İş yerin eve uzakmı Öğle arası eve gidip yesen olmamı
ben varım ebru bakma sen o cadıya ben tam gaz başladım 45 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım
ben kg ları verip onu gececem

yaa ben akşamda yiceğimi işyerinde yemek zorundayım çünkü 7 de çıkıyorum o saatten sonra yememem lazım.... bakalım kısmen uyuyorum elimden geldiğince...

bu gün mesela bozma şeklim yumurta yemedim 3 bardak nescafe içtim gibi diğerleri aynı...

yarında uyarım sonraki gün Allah kerim :) akşamdan hazırlamak lazım sabah ben terelelli oluyorum.....

canim benim ikinci gunum, sabah ben zor uyandim; sonra da evden zar zor ciktim. Ishal olmusum

Bugunku menumu yaziyim ama bakalim uyabilecek miyim?

Sabah 9.30:
1 simit,
30 g pinar beyaz

Ogle 12.30:
Izgara tavuk gogsu (150 g ancak vardir),
Buharda sebze(50 g)

Saat 15.30:
1 yesil elma, 10 findik

Saat 17.30:
1 yesil elma, 10 findik

Aksama yuruyus yaparim yazarim zaten ama planim bu sekilde; hayaller bu bakalim gercekler nasil olacak :)
Su da 3 lt planliyorum, simdiden 1 oldu :)

Kız sende Betüş gibi cayma :))
Bol bol su iç mideni şişirir.

Yaa yaaa 10 sıkım çiğ köfte 540 kalori!!! Akşam akşam o kadar kalori alınır mı?

Kaptanım zaten bende 6 gün düşünüyorum.

Yaşasin spor bugun spora basliyorum kizlar.
bu arada da bir yandan ev toplamaya başlıyorum bugun. Daha ev bulmadik ama cikacagiz o belli. 1 ay surmez bile....
kolay gelsin bana
Ayy en zor iş bence ev taşımak :))
Daha önce taşınmamış biri olarak bunu söylemem biraz saçma olsa da
Taşınma ihtimali beni korkutuyorr. Eşyalarıma kıyamıyorum.Taşıma şirketleri bile adam gibi yapamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…