- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.161
Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız daHoşbuldum. Kuralları kabul ediyorum.
Boyum 1.68
Güncel kilom 63.8
Hedef kilom: 57

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız daHoşbuldum. Kuralları kabul ediyorum.
Boyum 1.68
Güncel kilom 63.8
Hedef kilom: 57
Hoşbuldum. İnşallah hedefe ulaşacağım :)Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız damuska77 . Bu takımdan mezun olduk ikimiz de :) İnsallah seni de istedigin kiloya ulastırırız. Cumadan cumaya tartılıyoruz, günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Bir de ceza listemiz var takım içinde, kaçamak yapılırsa su veya spor eksik olursa atlama cezası veriyoruz :)
Teşekkür ederim.ya 1.5 saat falan yurudum :) hizli tempo 6 ile acik havada.
betül gazı verdi kenera çekildi bebiş@btlbetul canım sen bugun başladınmı diyetine ben yarın yeniden başlıcam ona göre 1 gün gerinden gelirim:)
muska dediydi uyma betüle vazgeçer diye ee buyukleri dinlemek lazımbetül gazı verdi kenera çekildi bebiş
elinde olmayan nedenlerden ötürü yapamamış eski sisteme geri dönmüş msjları okuyunca anlarsın![]()
ayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorumhayırdır kızlar çok sessiz bugun burası:)
Niye ki tam uymuyor musun.?
Her halukarda verirsin bence
Canım seni bugunden itibaren ceza listesine alıyor muyum? İyileştin mi?
Siz hangi takımdasınız??Teşekkür ederim.
ne pilavı kız görmedim dur bakayım:)ayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorum
nerdeyse tartıda 1 kilo almış gördüm kendimi kabus gibiydi sabaha ne olurum acaba![]()
öğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)ayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorum
nerdeyse tartıda 1 kilo almış gördüm kendimi kabus gibiydi sabaha ne olurum acaba![]()
Bende de o şüpheli :))Şimdilik uyuyorum asıl soru kaç gün uyacağım![]()
Hadi bakalım.Zıpla o zamnAl canm al tabiki de. Spor yapmadim. Cezama raziyimmm
Kız kaç porsiyon yedin ki???öğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)
afiyet olsun sanada yok da yedim işte ne sor ne ben söylimKız kaç porsiyon yedin ki???
Benim gibi çifköftenin dibine mi vurdun.![]()
adam sevdiceğini beslemiş seninki gibi olsa takmam kafamaöğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)