Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle menülerle gel, gece gece yatmadan ekmek-helva yapma, canımı ye :KK70:

Ay sorma ya o kadar yorgundum ki cay iciyordum. Senin yapmadan gelme mesajini okuyunca cayimi bile yarim birakip zipaldim. Annem kizim yoruldun yapma dese de yilmadan yaptim.kiz ben yorun olmasam hergun ziplatim cok seviyorum

Bana da sebze daha iyi kilo verdirir hep, karatay verdirmiyor bana mesela. Ya da ben çok yiyorum belki, bilemedim ki...

Ben bir ara kan grubuna gore beslenmeye baktigimda kirmizi et bana yaramaz diyordu beyaz et ve sebze agirlikli olmasi gerekmis zayıflamak icon test ettim dogru yani

ayran aşı bana yaramadı yaaa yapmıştım olmadı bişey neyse yarın sabaha göre hareket edicem
Ne ara yaptın be? Her gün menünü yazıyosun, biz mi kaçırdık? yoksa normal günün "ara ögünlerinde" mi ictin ayran aşını? :D Öyle yaparsan tabi işe yaramaz :p
ilk defa benden yana konuştun napiim :)))
Ben hep senden yana konuşuyorum da sen anlamıyosun bence :p
Ay sorma ya o kadar yorgundum ki cay iciyordum. Senin yapmadan gelme mesajini okuyunca cayimi bile yarim birakip zipaldim. Annem kizim yoruldun yapma dese de yilmadan yaptim.kiz ben yorun olmasam hergun ziplatim cok seviyorum
İyi madem, sen taşınma işini bitir de her gün zıplatalım seni. Şu an çok kıyamıyorum, gene de vicdanlıyım bak :KK14:

Bahaneye baksen ben ara yapayım mı demedim kefir yapıyorum evde aralarda içsem sorun olurmu defim hemen kendine mal etmişsin konuyu çok çıkarcı gördüm seni :)))

Yeterki kapinin ucu açılsın dalarim hemen iceri ben. Ama ara yapmasam cok acikip saldiririm bebegim 21 aylik olsa da emiyor hala.

Ne ara yaptın be? Her gün menünü yazıyosun, biz mi kaçırdık? yoksa normal günün "ara ögünlerinde" mi ictin ayran aşını? :KK70: Öyle yaparsan tabi işe yaramaz :p

Ben hep senden yana konuşuyorum da sen anlamıyosun bence :p

İyi madem, sen taşınma işini bitir de her gün zıplatalım seni. Şu an çok kıyamıyorum, gene de vicdanlıyım bak :KK14:
aaa çok kötüsün sen kötü ördek seni hemen iftira çok iftiracı gördüm seni:KK70::KK70::KK70:
yok kız geldiğimin 2 haftası muska tarif verdi yaptı buğdayla pek işe yaramadı sonra sana sordum bulgurla yaptım dedin o zaman yapmamıştım yok aralarda ben bi kuzu yiyiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaa skandal........

aaa çok kötüsün sen kötü ördek seni hemen iftira çok iftiracı gördüm seni:KK70::KK70::KK70:
yok kız geldiğimin 2 haftası muska tarif verdi yaptı buğdayla pek işe yaramadı sonra sana sordum bulgurla yaptım dedin o zaman yapmamıştım yok aralarda ben bi kuzu yiyiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaa skandal........
:D :D :D
İlk geldigin zamanlarda ben yoktum tabi. Diyete öyle şok şeyle başlanır mı yahu? Zaten ilk zamanlar ödemden bol bol gidiyor, en sonunda yapıcan onları bence.

ya tabii tadını bilmediğin şey değil zaten. Hadi kan şekerin düzenlensin diye 1 yedin neden ikincisini de yiyorsun :)
onu da 1 saat arayla ye bari mesela :)

Senin mantigi sevdim ya ben guzel...
Ben de az az yiyorum aciktigim anda azcik atistiriyorum o beni bastiriyor. Cok ta guzel oluyor. Onceden aclik hissini bilmezdim. Simdi tadiyorum

:KK70: :KK70: :KK70:
İlk geldigin zamanlarda ben yoktum tabi. Diyete öyle şok şeyle başlanır mı yahu? Zaten ilk zamanlar ödemden bol bol gidiyor, en sonunda yapıcan onları bence.
ayy şaka bi yana moralim bozuluyor canım ya çünkü çabalıyorum etkisi olmadımı üzülüyorum inşallah sabaha eksi görürüm

Senin mantigi sevdim ya ben guzel...
Ben de az az yiyorum aciktigim anda azcik atistiriyorum o beni bastiriyor. Cok ta guzel oluyor. Onceden aclik hissini bilmezdim. Simdi tadiyorum
çok yandaşçı gördüm seni benim 2 kayısım çokmu tatlıtambağım benim zaten benide satışa getirdin betüş gibi kızdırmayın beni evinize kuzu yollarım yerseniz + çıkarsınız ona göre:KK59:

Back
X