- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.661
"Ördekim" olmuşuz
İşine geldi demek dediklerim![]()
ilk defa benden yana konuştun napiim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Ördekim" olmuşuz
İşine geldi demek dediklerim![]()
2 kattakaçıncı kattasın ona göre hazırlanalım :)
Böyle menülerle gel, gece gece yatmadan ekmek-helva yapma, canımı ye![]()
netice çirkin hatçeyi görek bakemSabit miyim sabitim, Haticeye degil neticeye bakalım şekerim![]()
Bana da sebze daha iyi kilo verdirir hep, karatay verdirmiyor bana mesela. Ya da ben çok yiyorum belki, bilemedim ki...
Ne ara yaptın be? Her gün menünü yazıyosun, biz mi kaçırdık? yoksa normal günün "ara ögünlerinde" mi ictin ayran aşını?ayran aşı bana yaramadı yaaa yapmıştım olmadı bişey neyse yarın sabaha göre hareket edicem
Ben hep senden yana konuşuyorum da sen anlamıyosun benceilk defa benden yana konuştun napiim :)))
İyi madem, sen taşınma işini bitir de her gün zıplatalım seni. Şu an çok kıyamıyorum, gene de vicdanlıyım bakAy sorma ya o kadar yorgundum ki cay iciyordum. Senin yapmadan gelme mesajini okuyunca cayimi bile yarim birakip zipaldim. Annem kizim yoruldun yapma dese de yilmadan yaptim.kiz ben yorun olmasam hergun ziplatim cok seviyorum
Ben menünü cok begendim. Mercimegi de cok iyi degerlendirmissin![]()
Bahaneye baksen ben ara yapayım mı demedim kefir yapıyorum evde aralarda içsem sorun olurmu defim hemen kendine mal etmişsin konuyu çok çıkarcı gördüm seni :)))
Havalar ısınmadan moda giremiyorum. Her gün spor yapıp yıkanmak soğukta hiç hoşuma gitmiyor.Evet bizim icinde cok guzel bir degisiklik olacak. 10 kilo nedir ki canim istersen verirsin
aaa çok kötüsün sen kötü ördek seni hemen iftira çok iftiracı gördüm seniNe ara yaptın be? Her gün menünü yazıyosun, biz mi kaçırdık? yoksa normal günün "ara ögünlerinde" mi ictin ayran aşını?Öyle yaparsan tabi işe yaramaz
Ben hep senden yana konuşuyorum da sen anlamıyosun bence
İyi madem, sen taşınma işini bitir de her gün zıplatalım seni. Şu an çok kıyamıyorum, gene de vicdanlıyım bak![]()
Muskamız kaptanımız bu durumlarda kücük peynir parcası at agzına diyordu, sen de öyle yap :)Of ben cok acıktım bu aksam ya, sabah olsun da bişeyler yiyeyim diye bekliyorum resmen![]()
Şımarma diyebenim menüme niye iltifat yok..... hııı niye yok....
kayısı ye kayısı 3 taneOf ben cok acıktım bu aksam ya, sabah olsun da bişeyler yiyeyim diye bekliyorum resmen![]()
2 kayısıyada laf ettiniz kızzzz sizz öldürücekmisiniz siz beni![]()
aaa gün kurusu kayısadan başka kayısı sokmam eve tatlımKiz kaysilarin da organik mi. Benim koca da ana da malatyali:)
aaa çok kötüsün sen kötü ördek seni hemen iftira çok iftiracı gördüm seni
yok kız geldiğimin 2 haftası muska tarif verdi yaptı buğdayla pek işe yaramadı sonra sana sordum bulgurla yaptım dedin o zaman yapmamıştım yok aralarda ben bi kuzu yiyiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaa skandal........
ya tabii tadını bilmediğin şey değil zaten. Hadi kan şekerin düzenlensin diye 1 yedin neden ikincisini de yiyorsun :)
onu da 1 saat arayla ye bari mesela :)
ayy şaka bi yana moralim bozuluyor canım ya çünkü çabalıyorum etkisi olmadımı üzülüyorum inşallah sabaha eksi görürüm![]()
![]()
İlk geldigin zamanlarda ben yoktum tabi. Diyete öyle şok şeyle başlanır mı yahu? Zaten ilk zamanlar ödemden bol bol gidiyor, en sonunda yapıcan onları bence.
Oluyor öyle aradaayy şaka bi yana moralim bozuluyor canım ya çünkü çabalıyorum etkisi olmadımı üzülüyorum inşallah sabaha eksi görürüm
çok yandaşçı gördüm seni benim 2 kayısım çokmu tatlıtambağım benim zaten benide satışa getirdin betüş gibi kızdırmayın beni evinize kuzu yollarım yerseniz + çıkarsınız ona göreSenin mantigi sevdim ya ben guzel...
Ben de az az yiyorum aciktigim anda azcik atistiriyorum o beni bastiriyor. Cok ta guzel oluyor. Onceden aclik hissini bilmezdim. Simdi tadiyorum