- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.861
boşuna aldım desene 130 kaloriyi çok canın çektiyse avucunu yalasaydın kızzz ben hamileyken o anda olmayan bişe istedim mi herkes öyle diyodu avucunu yala diye sende öyle yap
eksi görürsemde hasetten ölürsün bi ortan yokki senin
bende hem tatlı severim hem ekmek türü sadiviçe falan bayılırım:)yaww ben normal obez halimde bile ekmek yemiyodum sevmiyom ben ekmek :)) onu yiceğime bitter yerim yok mu öyle bitterli bi diyet... bu gün fena tatlı aşeriyorum..... sütlü tatlı olsa keşke :)
Bendebende hem tatlı severim hem ekmek türü sadiviçe falan bayılırım:)
sen şimdi kaç kilosun eğer kusanda böyle devam edersem mayıs başında 69 görürsem sana yetişirim kızzzzzzzzzz ona göre yemem tatlıölürüm tabe....
şu antoplight beni geççek diye çok korkuyorum nerden çıkardım şu isveçi bilmem :)))))
bende hem tatlı severim hem ekmek türü sadiviçe falan bayılırım:)
sen şimdi kaç kilosun eğer kusanda böyle devam edersem mayıs başında 69 görürsem sana yetişirim kızzzzzzzzzz ona göre yemem tatlıeğer sana yetişirsem elimden çekiceğin var
ay ne gülerdim sana yakınlaşsam kızzzzzzzzzzzzeneeeeeeeem bi sen eksiktin 64 lü bişiydim bu sabah ama hatırlamıyom çok uykuluydum.....
gelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
ebrusonmez tam uyarsan menüye kg veriliyor şekerim
of su an sirkette cok guzel pogacalar var yesem mi bi tane ya?
sevdim fırından çıtır çıtır simit aldım geldim bugun burda pazar kuruluyor köylü teyzeler getirmiş yine çok güzel yeşillikler hepsinden topladım geldim:) eğer yarında simitin üstüne eksi görürsem bırakmam kuşanı ben çok sevdim
hem tatlım bir günde 800 gr vermişim kuşan yarıcak bana galiba :)
Eki Görüntüle 1813560
kızlar buda ender saraçın facebook paylaştığı diyet listesi 2 öğün diyeti sadece 1 hafta yapılacakmış:)
ay ne gülerdim sana yakınlaşsam kızzzzzzzzzzzzsen ye barni kekleri
simitten sonrada eksi gördün mü şekerim:) yaşasın o zaman desenSüper gitmiş kilolar. Harikasın kaptanım.
Sakın yeme. Sonrasını düşün.
Bende kuşanı çok sevdim. Hatta 1 ay devam edebilirim. Olur mu ki acaba.
Bende 2 günde 1.3 kg verdim. Çok beğendim kuşanı
Denemek lazım.
simit yiyince eksi görüyosun ama baksana zeynep 2 günde 1.3 vermişbarnime karışma.... sende simit ye....
Ahhh ahhh bilemedim kiHerkescikler veriyor, sen sabit kalıcam diye direniyorsun Ebruşum
Yaşım küçük ya biraz daha beklemek istiyorum. 2017 de olur heralde :))Eee sen ne zaman cocuk yapcaksın kız? :))
sen kusana başla tatlım yaaaAhhh ahhh bilemedim ki
Bana isveç yaramadı heralde bugun düne göre + dayım.
Devam edeyim mi?? Daha çok almaktan korkuyorum. Oruca başlamak istiyorum.En azından oruçken kilomu koruyabiliyordum.
Bu harrikaymışşşş.
Yaa onda da alırsam. Bugun 60.3 çıktım. Çok berbat hissediyorum. Artıda olduğum için kahvaltıda yapmadım. 2 dilim ekmek yemedim. Açımm .sen kusana başla tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?