- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.821
Ya canim evet ben cok dolgulu cikolata yiyemiyorum sevmiyorum, yemedim dolgusunu disina baktim pek begenmedim. Kalanini attim, dedim bosuna kalori seker almiyim simdi yok yere.bi de isveç yapıyorum diyo :)))
hiiiiiiiii çöpe mi attın bana verseydin ya ben yerdim yazıııık çaklıt çöpe atılır mı taş olursun taş....
Teşekkür ederimhoşgeldin çömez leylek adayı...
Hoşgeldin canım hdamlapal bize yeni katıldı kız ne zaman başarı hikayesi yazmış benim haberim yokNiye reglmisin?
.
kaptanim nasil ne kadar gitmis?günaydınlarrrr
bak ödülünü almışsın sıkmaları yememenin eksi çıkmışın ne güzel
valla adam gibi isveç yapınca gidiyo bacım ben memnunum
sen şeker bi de dünki menünü yazsana
bacım dün kendini yırtmışın kahve içeyim mi listede yok diye yukardaki menüdeki hiç bişey listede yok nerden uygurdun şekerim bunları sucuk falan salam yoksa jambon yeseydin ben hayatımda yemediğim şekilde 1 paket salam yedim midem bulana bulana 60 gr(aç bitir lerden aldım>)liste 200 gr diyordu ama 60 gr bile fazla geldi onun yerine yoğurdu 200 gr kadar yedim senin menüde yoğurt nerde sen boşuna aç kalmışın akşama kadar
senin isveç gibi şekerim
canım vitamin falan mı alsan ne yapsanYa canim evet ben cok dolgulu cikolata yiyemiyorum sevmiyorum, yemedim dolgusunu disina baktim pek begenmedim. Kalanini attim, dedim bosuna kalori seker almiyim simdi yok yere.
Of ben cok halsizim ya, ne yesem ne icsem de kendime gelsem. Ayakta uyuyorum resmen.
yazdım tatlım fena değil sanırım yarın 69 lu rakamları görürüm hedefim 5 kg vermekti yarısını verdim 3. gündekaptanim nasil ne kadar gitmis?
ya harika! devam devam birakmayin supersinizgelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
ebrusonmez tam uyarsan menüye kg veriliyor şekerim
günaydınlarrrr
bak ödülünü almışsın sıkmaları yememenin eksi çıkmışın ne güzel
valla adam gibi isveç yapınca gidiyo bacım ben memnunum
sen şeker bi de dünki menünü yazsana
bacım dün kendini yırtmışın kahve içeyim mi listede yok diye yukardaki menüdeki hiç bişey listede yok nerden uygurdun şekerim bunları sucuk falan salam yoksa jambon yeseydin ben hayatımda yemediğim şekilde 1 paket salam yedim midem bulana bulana 60 gr(aç bitir lerden aldım>)liste 200 gr diyordu ama 60 gr bile fazla geldi onun yerine yoğurdu 200 gr kadar yedim senin menüde yoğurt nerde sen boşuna aç kalmışın akşama kadar
senin isveç gibi şekerim
Ya canim evet ben cok dolgulu cikolata yiyemiyorum sevmiyorum, yemedim dolgusunu disina baktim pek begenmedim. Kalanini attim, dedim bosuna kalori seker almiyim simdi yok yere.
Of ben cok halsizim ya, ne yesem ne icsem de kendime gelsem. Ayakta uyuyorum resmen.
gelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
Ben tartilmadim bu sabah ama kesin daha da dusmusumdur, karnim icine goctu iyice yine.
Vitamin alacagim ya, baska ne alinir bilemiyorum. Omega3 kullaniyorum, aminoasit aliyordum ama biraktim.
vitamin mi yeter diyorsun? aminoasit biraktim zaten, omega3 de yarim yamalak aliyorum.yeter onlar da ne bulursan içme....
vitamin mi yeter diyorsun? aminoasit biraktim zaten, omega3 de yarim yamalak aliyorum.
valla daha bi azimlendim yarın 69 lu rakamı görecem diye gecen dukanda şaka gibi 1 gün görüp ertesi gün 71 i görmüştüm bu sefer azimliyimya harika! devam devam birakmayin supersiniz
canım pharmaton falan al o toparlar ya da supradynBen tartilmadim bu sabah ama kesin daha da dusmusumdur, karnim icine goctu iyice yine.
Vitamin alacagim ya, baska ne alinir bilemiyorum. Omega3 kullaniyorum, aminoasit aliyordum ama biraktim.
kız betüş zaten ayakta uyuyom diyo kızcağız bi de tylol iç diyon iyice uyusun mu kızben pilav yemedim hatta isveçte olan 2 yumurtayı bile yemedim niye gömüyon benim isveçimi....
geçmiş olsuun taylot iç.....
waaayyyyy süper..... ve çok enteresan....
çakma isveçbu nasıl isveç oluuum.....
Cok iyi canım, tebrik ederim. Dün geceki hasetin kiloları alıp götürmüs olmasınevet kızlar herkese günaydın geçen cuma 76,6 olan kilom pazar akşamı yaptığım kaçakla pazartesi ve salı 77,2 çıktı (eeee boşuna dememişler yediğin hurmalar gün gelir tırmalar diye) dün kuşanın 1. günümü tam yaptım bu sabah 76,4 çıktım kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama kuşan amcamı çok sever oldum sabahtan beri bugun devam bakalım -800 ne güzel bi rakam böyle
Bu ne bicim menü Ebrusum? Sonra bana isveç yaramadı, artı cıktım. Bu mu isvec?Dünün menüsü:
Kahvaltı:1kesme şekerli türk kahvesi
Öğle: 3dilim ince en yapımı sucuk.
1 ince dilim et biftek
Akşam: 3 kşk. pilav tavuk salata
Muskam sana sözüm var zaten özelden atayım :) Evdeki bilgisayarda kaldı foto, akşam geçince atarımAma ben göremediiim
Sen asla görmemelisin. Gördügün gün ölebilirim yani o derece korkuyorum sendenben niye görmedim alçaklar....
Süpermiiiişgelelim bana
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
HAYIIIIIIR!!!of su an sirkette cok guzel pogacalar var yesem mi bi tane ya?
bunda da çok tok kalmıyon şekerim ben ekstradan 1 salatalık 1 fıstık bile yemedim sadece su içtim bakalım nasıl gelecek devamıGünaydın hanımlaar! Gene baya geç girebildim :)
Cok iyi canım, tebrik ederim. Dün geceki hasetin kiloları alıp götürmüs olmasın
Bu ne bicim menü Ebrusum? Sonra bana isveç yaramadı, artı cıktım. Bu mu isvec?
Spor ve su ne kadar??
Muskam sana sözüm var zaten özelden atayım :) Evdeki bilgisayarda kaldı foto, akşam geçince atarım
Sen asla görmemelisin. Gördügün gün ölebilirim yani o derece korkuyorum senden
Süpermiiiiş
Bileydim mezun olmadan önce başlardım isveç'e. Ayran aşıyla aç kala kala mezun oldum gittim şuralardan.
poaçanın yanında peynir falan yokmu sen 1 dilim peynir ye şekerimof su an sirkette cok guzel pogacalar var yesem mi bi tane ya?
Günaydın hanımlaar! Gene baya geç girebildim :)
Cok iyi canım, tebrik ederim. Dün geceki hasetin kiloları alıp götürmüs olmasın
Bu ne bicim menü Ebrusum? Sonra bana isveç yaramadı, artı cıktım. Bu mu isvec?
Spor ve su ne kadar??
Muskam sana sözüm var zaten özelden atayım :) Evdeki bilgisayarda kaldı foto, akşam geçince atarım
Sen asla görmemelisin. Gördügün gün ölebilirim yani o derece korkuyorum senden
Süpermiiiiş
Bileydim mezun olmadan önce başlardım isveç'e. Ayran aşıyla aç kala kala mezun oldum gittim şuralardan.
of su an sirkette cok guzel pogacalar var yesem mi bi tane ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?