Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bi de isveç yapıyorum diyo :)))

hiiiiiiiii çöpe mi attın bana verseydin ya ben yerdim yazıııık çaklıt çöpe atılır mı taş olursun taş....
Ya canim evet ben cok dolgulu cikolata yiyemiyorum sevmiyorum, yemedim dolgusunu disina baktim pek begenmedim. Kalanini attim, dedim bosuna kalori seker almiyim simdi yok yere.

Of ben cok halsizim ya, ne yesem ne icsem de kendime gelsem. Ayakta uyuyorum resmen.

hoşgeldin çömez leylek adayı...
Teşekkür ederim

Niye reglmisin?

.
Hoşgeldin canım hdamlapal bize yeni katıldı kız ne zaman başarı hikayesi yazmış benim haberim yok
Ya yanlış isim yazmışım muska77 senin ismini yazacaktım. Nasıl bir azimdir böyle maşallah, 13 ayda 54 kilo.Darısı bana olsun artık, inşallah

kaptanim nasil ne kadar gitmis?

canım vitamin falan mı alsan ne yapsan

ya harika! devam devam birakmayin supersiniz

ben pilav yemedim hatta isveçte olan 2 yumurtayı bile yemedim niye gömüyon benim isveçimi....

geçmiş olsuun taylot iç.....

waaayyyyy süper..... ve çok enteresan....

ya harika! devam devam birakmayin supersiniz
valla daha bi azimlendim yarın 69 lu rakamı görecem diye gecen dukanda şaka gibi 1 gün görüp ertesi gün 71 i görmüştüm bu sefer azimliyim
Ben tartilmadim bu sabah ama kesin daha da dusmusumdur, karnim icine goctu iyice yine.
Vitamin alacagim ya, baska ne alinir bilemiyorum. Omega3 kullaniyorum, aminoasit aliyordum ama biraktim.
canım pharmaton falan al o toparlar ya da supradyn
ben pilav yemedim hatta isveçte olan 2 yumurtayı bile yemedim niye gömüyon benim isveçimi....

geçmiş olsuun taylot iç.....

waaayyyyy süper..... ve çok enteresan....
kız betüş zaten ayakta uyuyom diyo kızcağız bi de tylol iç diyon iyice uyusun mu kız

Günaydın hanımlaar! Gene baya geç girebildim :)

Cok iyi canım, tebrik ederim. Dün geceki hasetin kiloları alıp götürmüs olmasın
Dünün menüsü:
Kahvaltı:1kesme şekerli türk kahvesi
Öğle: 3dilim ince en yapımı sucuk.
1 ince dilim et biftek
Akşam: 3 kşk. pilav tavuk salata
Bu ne bicim menü Ebrusum? Sonra bana isveç yaramadı, artı cıktım. Bu mu isvec?
Spor ve su ne kadar??
Ama ben göremediiim
Muskam sana sözüm var zaten özelden atayım :) Evdeki bilgisayarda kaldı foto, akşam geçince atarım
ben niye görmedim alçaklar....
Sen asla görmemelisin. Gördügün gün ölebilirim yani o derece korkuyorum senden
Süpermiiiiş
Bileydim mezun olmadan önce başlardım isveç'e. Ayran aşıyla aç kala kala mezun oldum gittim şuralardan.

bunda da çok tok kalmıyon şekerim ben ekstradan 1 salatalık 1 fıstık bile yemedim sadece su içtim bakalım nasıl gelecek devamı
of su an sirkette cok guzel pogacalar var yesem mi bi tane ya?
poaçanın yanında peynir falan yokmu sen 1 dilim peynir ye şekerim

attt o resmii aaat.... aattt seennn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…