Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

boşuna aldım desene 130 kaloriyi çok canın çektiyse avucunu yalasaydın kızzz ben hamileyken o anda olmayan bişe istedim mi herkes öyle diyodu avucunu yala diye sende öyle yap:KK70:

yok canım denemiş oldum... niye boşuna olsun gözüm döndüydü kahvemin yanına yicektim bekleyemedim kahve suyu kaynar iken yuttum ayol :)))) pitbul gibi bişi oluyorum yani o an ben ben değilim artık... hani biri kazara elimden almaya kalksa kolunu falan ısırırım o derece :))))

ölürüm tabe....

şu an toplight toplight beni geççek diye çok korkuyorum nerden çıkardım şu isveçi bilmem :)))))
sen şimdi kaç kilosun eğer kusanda böyle devam edersem mayıs başında 69 görürsem sana yetişirim kızzzzzzzzzz ona göre yemem tatlı:KK70: eğer sana yetişirsem elimden çekiceğin var:KK59:

bende hem tatlı severim hem ekmek türü sadiviçe falan bayılırım:)

ekmek anca biri gelcekse alınır benim eve kalanda asılır kapıya toplayıp kuşlara veren amca var o alır... yersem koca somondan 1 - 2 dilim anca.... poğça hele ıyy... ama bir ara cevizli lokuma dadandıydım yağlı yağlı ne yedim ne yedim...ondan hep koca toto oldum....

sen şimdi kaç kilosun eğer kusanda böyle devam edersem mayıs başında 69 görürsem sana yetişirim kızzzzzzzzzz ona göre yemem tatlı:KK70: eğer sana yetişirsem elimden çekiceğin var:KK59:

eneeeeeeeem bi sen eksiktin 64 lü bişiydim bu sabah ama hatırlamıyom çok uykuluydum.....

gelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
ebrusonmez ebrusonmez tam uyarsan menüye kg veriliyor şekerim

Süper gitmiş kilolar. Harikasın kaptanım.

of su an sirkette cok guzel pogacalar var yesem mi bi tane ya? :KK70:

Sakın yeme. Sonrasını düşün.

sevdim fırından çıtır çıtır simit aldım geldim bugun burda pazar kuruluyor köylü teyzeler getirmiş yine çok güzel yeşillikler hepsinden topladım geldim:) eğer yarında simitin üstüne eksi görürsem bırakmam kuşanı ben çok sevdim:KK6:

Bende kuşanı çok sevdim. Hatta 1 ay devam edebilirim. Olur mu ki acaba.

hem tatlım bir günde 800 gr vermişim kuşan yarıcak bana galiba :)

Bende 2 günde 1.3 kg verdim. Çok beğendim kuşanı

Eki Görüntüle 1813560
kızlar buda ender saraçın facebook paylaştığı diyet listesi 2 öğün diyeti sadece 1 hafta yapılacakmış:)

Denemek lazım.

Süper gitmiş kilolar. Harikasın kaptanım.

Sakın yeme. Sonrasını düşün.

Bende kuşanı çok sevdim. Hatta 1 ay devam edebilirim. Olur mu ki acaba.

Bende 2 günde 1.3 kg verdim. Çok beğendim kuşanı

Denemek lazım.
simitten sonrada eksi gördün mü şekerim:) yaşasın o zaman desen :KK6: duy betüş duyyyyyyyyyyy

13006641_847833611989157_5066767047017466480_n.webp

betüş aynı bizzzzzzzzzzz:KK70::KK70::KK70:

Back
X