- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.261
Mersiikızlar sabah 75 görünce telefonla çekince eşimede gösterdim hayatım valla bravo sıkılıp bırakırsın sanmıştım beklemiyodum dedi bende kızlar olmasa buyuk ihtimalle öyle olurdu dedim kızlarada teşekkür ettiğimi ilet dedi hepinize teşekkürler karı koca olarak
hoş geldin tatlım alımla ilgili kaptanımız bilgi verir sana kendinden bahsedermisin:)Slm bnide araniza alirmisiniz
ay benim ebrum yine geriden geliyor yerim kız seni:) ne zaman uyandın geç kalktın dimi kahvaltını düzgün yaptın mı:)Mersii
daha çok bilgilendir evlimisin bekar mısın boyun ne zaman aldın kilolarını çoluk çocuk çalışıyormusun:)67 kiloyum ne yapıyorum veremiyorum sanırm burası bna iyi gelecek
aa takımımızın ünü yurt dışına taştı çok şükür1.68 boyum 67 kiloyum almanyadayim
Kilolarimi hamilelikten dolayi aldm hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 22 kilo aldim 84 kiloyla dogum yaptim kac kilo gitti karar vrdim ekimde diyet yaptim 11 kilo verdim 3 ayda ama ondan sonra ne yaptıysam kilom ayni kaldi 67 de 1 kizim var 8 aylikdaha çok bilgilendir evlimisin bekar mısın boyun ne zaman aldın kilolarını çoluk çocuk çalışıyormusun:)
çok iyi canım burda veririsin inşallah birazdan gelir kaptanımızKilolarimi hamilelikten dolayi aldm hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 22 kilo aldim 84 kiloyla dogum yaptim kac kilo gitti karar vrdim ekimde diyet yaptim 11 kilo verdim 3 ayda ama ondan sonra ne yaptıysam kilom ayni kaldi 67 de 1 kizim var 8 aylik
Evliyim
Ev hanımı yim
Sen kac kilosun cnm cok saol bu arada samimiyet in icinçok iyi canım burda veririsin inşallah birazdan gelir kaptanımızmuska77
Canimmm nbr esram?
Seni meraka ediyordumhemen yazayim dedim bulunca. Bende tam zayiflama grubu ariyordumm . Biliorsun malum ikiz anasiyim artikgruparayayim kendime dedimki seni buldum.
Bu arada merhaba arkadaslar ben izmirden melek. Beni de grubunuza alirmisiniz rica etsem. Esracigimveni bilir daha oncede 32 kilo verdim ve cocuk sahibi olabilmek icin 112den 80kg dustum. Sonra hamile kaldim ikizlerimi dunyaya getirdim sukurler olsun.
Su anda 96 kiloyum. Yine 80 kiloya inmek istiyorum . Bu yolda birbirimize yardimci olabilirmiyiz?
Esracigim hic mera etme canim ben dahaoncede oldugu gibi heo destekcibimbuliorsun dha once cok kilo vedinse basarirsin yine
Ördekim atladım. Hemide soluksuz.13 Nisan cezalar:
ebrusonmez - 100
@btlbetul - 300 (menü paylasırsan bi güzellik yaparım)
@tatlitambak - 300
@afife lale - 100
@denhizx - 100
@blanche_ea - 100
@hdamlapal - 200
@denizmineymis - 100
Evet yalan oldu.ebru cezalar süper tatlım hani ödülü ben kapıcam diyodun yalan oldu senin ödül işi
alır tatlım merak etme çok dost canlısı kendileri bayılırsın bende doğumlarımda kilo aldım vermeye karar verdim 15 şubatta 84 kilo başladım yarın 2 ay olucak 9 kilo verdim canım:) bu sabah 75.9 çıktım çok şükürSen kac kilosun cnm cok saol bu arada samimiyet in icin
aferin çekirge biz daha öğlen yemeğimizi yicez sana akşam olmuş:)Yarın tartı günüm sevineyim diye hiç kaçamak yapmadım
Burda gene akşam oldu
Sabah
Zeytin
Peynir
3 tane ince yuvarlak sucuk
Ceviz
1 yumurtanın beyazı
Öğle
Dışardaydım cimcimemle
Izgarada balık 185 grmış ayol aldığım yere sordum utanmadan sipariş verirkenyanmdada garden salad dedim oda yağsız tuzsuz marul roka küçük ıspanak diyorlar baby spanish deniliyor neyse domates o kadar
Akşam
1 elma canım birşey istemedi
Spor olarak 45 dakika arkadaşımın evine yürüdüm tempolu 45 dkda geri gelme
4 litreyede yakın su içtim
Yarın heyecanım dorukta
Ben de olamam demi??Oyle mi acaba?
Pazar gunku faciandan sonra birinci olabilir misin ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?