- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.301
Sende bayağı biriktirmişsin ayolldayanamıyorum bi tane daha vuriciğim
en abuk avutma cümleleri
1- kilo sana yakışıyor
2- senin yüzün güzel
3- bekarlık sultanlıktır ben sana çok özeniyorum meselaa
4- amaan çocuğun yok kafan rahat bak dertleri hiç bitmiyo
5- bodur tavuk her dem piliç
6- ev aldık ama bak yıllarca kredisini ödicez
7- arabamız var ama masrafı hiç bitmiyo
daha sayiim miii... içimi döktüm ohhh :)
markası ne idi hatırlıyormusunBen a101 den almıştım tadı hoşuma gitti.
iyi hadi aferin sana:)Yoo yoo ben böyle iyiyimm.
Bugun tartı yüzümü güldürdü. 59.0 çıktım yaa şaka gibi
Düne göre -1300
Birde 2 ay sonra neler diyecekler bi düşün.inşallah tatlım çok istekliyim bide gören zayıflamışsın diyince bide eşimin hoşuna gittiğini görünce asılıyorum:)
Hoşgeldinn canım.67 kiloyum ne yapıyorum veremiyorum sanırm burası bna iyi gelecek
waaooowww süpersin canım hadi bakalım 8 kiloyu vericen bu gidişle 2 haftadaEki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
Hamilelikte dikkat etmedin mi çok almışsın yaa. Gözüm korktu.Kilolarimi hamilelikten dolayi aldm hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 22 kilo aldim 84 kiloyla dogum yaptim kac kilo gitti karar vrdim ekimde diyet yaptim 11 kilo verdim 3 ayda ama ondan sonra ne yaptıysam kilom ayni kaldi 67 de 1 kizim var 8 aylik
Evliyim
Ev hanımı yim
valla öyle duygucum menülerimde çok güzel ya sende başla :) ben 6 kilo verip 69 görsem bile razıyımwaaooowww süpersin canım hadi bakalım 8 kiloyu vericen bu gidişle 2 haftada
Kaçak nerelerdesinn.?melekcimm merhaba canım nasılsın?bebişleri büyütmüşsün maşallah nasıl geçti bu süreç,1tane bıle zorken ıkı bebegi düşünemıyorum:)
benım geldıgım kıloları görmüşsündür şahtım şahbaz oldum gördüğün gibi:)ama gececek ınsallah hem doğum süreci,hem logusalık hemde sonrasında baya abarttım:)seni gördüğüme sevındım canım..ben buraya basladım sonra regl süreci başladı bıraz kötü gitti acıkcası bakalım..
yaa pirzola falan var o diyette ben öyle saf et sevmiyorum kıyma olsa neyse .. tavukçuyum benvalla öyle duygucum menülerimde çok güzel ya sende başla :) ben 6 kilo verip 69 görsem bile razıyım
canın keşke bırakmasan. Kilonun dengi olması gerekmiyor. Bak dipfaat da sana yakın onunlada yarışabilirsin.Ama yinede senin kararınNe olursa olsun diyeti bırakma olur muherkese merhaba,
gecen cuma 123leri görünce yıkıldım resmen,bu hafta asıldım baya bu sabah 121,3 gördüm..kısmen iyi sayılır ancak yol uzun olunca ınsan buna bile sevinemıyor..
takımda kendı agırlıgımda birilerinin olmayışı da belkı olumsuz etkıledı benı yada regl haftasına denk gelınce cok motıve olamadım..
amacım en azından 100e ınınce tekrar cuma takımlarına baslamak..bu kıloyla olmuyor,kendı kanatlarımla uçmak ıstıyorum..
hepınıze tesekkur ederım..tekrar görşmek üzere.
diyene bak isveç diye pilavları gömdü benim tenceremin dibi kara seninki benden kara
Aaa bende onu almıştım.Fena sayılmaz. Sütaş hiç içilmiyordu yaa. Bu daha iyiDuzenli icmiyorum ama icsem iyi olur aslinda, altinkilic'inkini dene cok guzel :)
Tekrar hoşgeldin canım.İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerek.Slm abrucum bn niran daha once burdaydim esim kizdigi icin cikmistim
olurmu ya diyetten başka bir şey konuşmuyoruz ki :)[/QUOTE]Ne bileyim guvenli değilmiş
Blancenin söylediği canım. altınkılıçmarkası ne idi hatırlıyormusun
Ne ilginç bi bünyem var demiiyi hadi aferin sana:)
Afiyet olsun Duygucum.bende gidiyim öğle yemeğimi yiyeyim barii görüşürüz kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?