- 2 Nisan 2015
- 912
- 1.076
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.621
Bende kilo bildirecem artık bakalım ne olacak.etme kendi kendini intihar
verirsin tatlım kaçamaklarını sabah yada öğlen yap yaptığında .. artık kime anlatıyorsam işin pirii sensin
SABAHLARI YE CANIM 2 DİLİM O KADARDA DEĞİL.Anam anam iki gundur ekmek yemiyorum ondan mi hâlen halsizim? Deneyimli bayanlar bu konuda tecrubeniz varsa lutfen paylasin...
Ben gecen yil bir ara Karatay a basladim hastanelik oldum; tansiyonum dusmustu karbonhidrat almamaktan
ekmeği makarnayı anladımda hiç mi nohuttur kuru fasulyedir bulgurdur yemedin onlarda karbonhidrat.Anam anam iki gundur ekmek yemiyorum ondan mi hâlen halsizim? Deneyimli bayanlar bu konuda tecrubeniz varsa lutfen paylasin...
Ben gecen yil bir ara Karatay a basladim hastanelik oldum; tansiyonum dusmustu karbonhidrat almamaktan
Ya ben ekmek yememenin halsizlik yaptigina inanmiyorum; karatay da bence dogru uygulandiginda harika bir diyet.Anam anam iki gundur ekmek yemiyorum ondan mi hâlen halsizim? Deneyimli bayanlar bu konuda tecrubeniz varsa lutfen paylasin...
Hadi inşallah.ya ben de haftaya 58leri gormeyi hedefliyorum bakin yazdim buraya, haftaya cuma maksimum 58.9 olacagim
Tatlım sen kuralları okuyup kabul etti nmi?Günaydın arkadaş lar ancak kizimla uyandik da geldimkilom 67 .7 malesef
Allah ömür verirse ve de nasip ederse 60 yani benim yolum çooook uzun
Cnm bn ben daha once burdayım kuralları biliyorum hatta sen beni yonlrndirdin burayaTatlım sen kuralları okuyup kabul etti nmi?
Allah ömür verirse ve de nasip ederse 60 yani benim yolum çooook uzun
Ben 63 cnm
Değil değil uzulme bi Bakmışsın 60 olmuşsunAllah ömür verirse ve de nasip ederse 60 yani benim yolum çooook uzun
Ha tamam.Cnm bn ben daha once burdayım kuralları biliyorum hatta sen beni yonlrndirdin burayaniran ben esim kızdigi icin ciktim tekrar geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?