- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.661
Mutlu yillar canimEvveeeetttt evvveeetttt.
Bugunun tarihini bi kenara not ediyim dicektim.Ama bugun doğum günüm zaten. İstesemde unutamammm. Ayy banada bayağı iyi bi doğum günü hediyesi olmuş oldu...
Cok sevindim Duygucum insallah daha da güzel sayilari goreceksin tartida, sana guveniyorumEki Görüntüle 1814875
Halay çekicem demiştim yaaa ne halayi bildiginiz roman havasina bağladım sabah sabah
Bence super fikir, bu ara eşimle ben de bisiklet arastiriyoruz. Kampus icinde falan surelim diyoruzSimdi de benim bi projem var ev-is arasi 13 km, ya kendime bisiklet alacagim; ya da yuruyerek 7'de yola cikip 9'da iste olacagim :)
Yurunecek yol da guzel, trafikli degil cok.
Nasil fikir
Muskam zaten her gun deli gibi yürüyor. Diyet sonrasi biraz kacamak artmistir da ben de Defnemi taniyorsam toparlar kendine gelir
Evet iste demek istedigim buyduKız ben hala en az 1,5 saat yürüyorum zaten.
Karatay karbonhidrat almayin demiyor ki sağlıksız karbonhidrat almayin diyorAnam anam iki gundur ekmek yemiyorum ondan mi hâlen halsizim? Deneyimli bayanlar bu konuda tecrubeniz varsa lutfen paylasin...
Ben gecen yil bir ara Karatay a basladim hastanelik oldum; tansiyonum dusmustu karbonhidrat almamaktan
Ve muskam sahalara geri dönüyorBende kilo bildirecem artık bakalım ne olacak.
Reglinden mi yoksa yaptigin kacamaklardan mi acaba?Gecen hafta 83.8
bu hafta 82.7
fark -1.1 kg
maalesef daha fazla veremedim. 10 gun geciken reglim geldi
Canim sen ceza listesine girmek istiyor musun? Bir de bence meyveyi gece gec saatlere bırakma. Seker neticede...Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşmamıştım sabah:yumurta salatası 3 yumurta ile
Ara öğün: türk kahvesi orta şekerli
Öğlen:salata
Akşam:2 kaşık tavuk sote ve bol salata
Yatmadan önce 1 portakal
Spor :yok maalesef iki çocuk peşinde koşarken fırsat olmuyor maalesef
Su:3.5 litre
Bugünkü kilom dünle aynı 77.600
Sagol tatlim İns cnm mutlaka gelicem tekrar buraya burasi cok guzel sewiyorumhayırlı olsun canım hamilelik nedeniyle izne ayrılıyorsun artık inşallah doğumdan sonra gene bekleriz
Mutlu yillar canim
Cok sevindim Duygucum insallah daha da güzel sayilari goreceksin tartida, sana guveniyorum
Bence super fikir, bu ara eşimle ben de bisiklet arastiriyoruz. Kampus icinde falan surelim diyoruz
Muskam zaten her gun deli gibi yürüyor. Diyet sonrasi biraz kacamak artmistir da ben de Defnemi taniyorsam toparlar kendine gelir
Evet iste demek istedigim buydu
Karatay karbonhidrat almayin demiyor ki sağlıksız karbonhidrat almayin diyor
Ve muskam sahalara geri dönüyor
Reglinden mi yoksa yaptigin kacamaklardan mi acaba?
Canim sen ceza listesine girmek istiyor musun? Bir de bence meyveyi gece gec saatlere bırakma. Seker neticede...
canım ben öğlene kadar burdayım bi düzeltme gelirse yaparım sen ceza listelerini halledersin ulaşımız da bildirse liste tamam olacak tek o kaldı listede belirtmeyenHanimlar su an telefondan girdigim icin listeye müdahale edemiyorum amatoplight kaptanim el atmis sagolsun
Ogleden sonra bilgisayara gecince haftanin en az ceza alanini aciklayacagim, bekleyin beni kuzularim
Ayy inşallah heyecanlandımm valla :) teşekkür ederim motivasyon içinn güzel günleriniz olsun :)regl mi yaklaştı şişlik mi var acaba ?
verirsin tatlım insan istedikten sonra herşeyi başarır .. hele birde etrafında aa zayıflamışsın diyenler olunca daha bir gaza geliceksin daha durr
Öyle tabii Allahın izniyle verilecek bu piss kilolar :)Tebrikler pozitif hatun:)
Siz kararlı olun allah emeklerinizi zayi etmez.
Sorma tatlı canavarı kesildim resmenmuskam ne yaptın yaa hemen toparla sonra benim gibi olursun
Hadi bakalım tambağım senden çok ümitliyimmorordek @blanche_ea muska77 canlarim. Bu hafta hem tasinacam hem spirumu yapcam. Kaynanam ve gorumcem de geliyor. Anamda burada....
butun şartlara rağmen bu hafta sıfır ceza ile kapatip ödülü ben alacam. Inanin bu hafta da 79.9 da olsa gorecem. Bir an bile bu sayfadan ayrilmayacagim
Tatlım menü güzel ama akşamdan sonra ara yapma helede meyveyle.Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşmamıştım sabah:yumurta salatası 3 yumurta ile
Ara öğün: türk kahvesi orta şekerli
Öğlen:salata
Akşam:2 kaşık tavuk sote ve bol salata
Yatmadan önce 1 portakal
Spor :yok maalesef iki çocuk peşinde koşarken fırsat olmuyor maalesef
Su:3.5 litre
Bugünkü kilom dünle aynı 77.600
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.yukarıdaki şartları okudum kabul ettim Haydi bismillah
İveetVe muskam sahalara geri dönüyor
Hangi diyeti yapıyorsunki?Merhaba 5. Takim ben 84 kiloluk bir kütle yığını olarak katılıyorum. Bu arada en son 84tüm daha da fazla olabilirim
Şimdi ben emziriyorum bu diyeti yapmamın bir sakıncası olur mu?
İşin zormuşş.Ama annende çok şekerSağol canım darısı başına evet yaa göbeğim çok fark attı acaba zumbadanmı yoksabunu çevirmektenmi yada hiç şeker yemedim ondanmı yoksa hepsinin karışımımı böyle yaptı bilmiyorum acayip belli fark oldu herkesin dikkatini çekiyor saat farkından tatlım hele sen ben izne gittiğimde görsen türkiyeye gece sabaha kadar cin gibi dolanıyorum kızımda dahil bide balkonda oturuyorum kardeşimde bana eşlik ediyor annem acayip kızıyor sabaha kadar vıdı vıdıııı kahhh kahhhh bi uyumadınız şuuurrrrsuzlarrrrr diyor çoçuk gibi azarlıyor zavallı babamda takılsınlar lennnn ne olcak küçüçük çoçuk onlar diyor kazık kadar olduk ama babam bizi küçük görüyor annemler uyuyor tam öğle vakti benim uykum geliyor tam alışıyorum türkiyeye saatlerine hoppp buraya geliyoruz 2-3 haftada burda zorlanıyorum gece 3-4 kahve keyfi yapıyorum düşün
Hangi diyeti yapıyorsunki?
Çook teşekkür ederimmm. Muskacığımm.Mutlu yılar tatlııım
Gayet güzel geçmiş olsun.Slm kızlar yine akşam oldu burdaaa
Sabah
Maydanozlu omlet
Zeytin
Peynir
Domates
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Kavun
Akşam
Çorba
3 litre su içtim
20 dk yürüyüş
Regl oldum halim yok migrenim tuttu çooookkkk başımmm ağrıyor
Sen bol su iç sütün azalmaz canım.Sizin kendi konunuzda yazdığınız diyet. Burda da o yapılıyor sanmıştım da :)) bir de zayiflamak sütü azaltır diyenler var doğru mu? Eğer sütü azaltmiyorsa 5. Takimin kuralları uygun bana.
Gayet güzel geçmiş olsun.
Sen bol su iç sütün azalmaz canım.
Takıma katılmak istiyorsan ilk sayfadaki kuralları kabul etmen gerek.
Günaydınlar herkese
Geçen hafta : 81.8
Bu hafta : 80.5
Fark : 1.3
Önümüzdeki hafta hedefim 79 kg
Ulaşmak istediğim gedef 68 kg.
Hepiniz harikasınız kızlarrr..Eki Görüntüle 1814875
Halay çekicem demiştim yaaa ne halayi bildiginiz roman havasina bağladım sabah sabah
SüperrrSelamlar
Gecen hafta: 66.9
Bu hafta: 65.9
Fark 1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?