Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evveeeetttt evvveeetttt.
Bugunun tarihini bi kenara not ediyim dicektim.Ama bugun doğum günüm zaten. İstesemde unutamammm. Ayy banada bayağı iyi bi doğum günü hediyesi olmuş oldu...
Mutlu yillar canim
Eki Görüntüle 1814875

Halay çekicem demiştim yaaa ne halayi bildiginiz roman havasina bağladım sabah sabah
Cok sevindim Duygucum insallah daha da güzel sayilari goreceksin tartida, sana guveniyorum
Simdi de benim bi projem var ev-is arasi 13 km, ya kendime bisiklet alacagim; ya da yuruyerek 7'de yola cikip 9'da iste olacagim :)

Yurunecek yol da guzel, trafikli degil cok.
Nasil fikir
Bence super fikir, bu ara eşimle ben de bisiklet arastiriyoruz. Kampus icinde falan surelim diyoruz
senide mi zıplatsak muskam yoksa yoldan çıkıcaksın gibi..
morordek im kaptana çek ordan 200 zıplama
Muskam zaten her gun deli gibi yürüyor. Diyet sonrasi biraz kacamak artmistir da ben de Defnemi taniyorsam toparlar kendine gelir
Kız ben hala en az 1,5 saat yürüyorum zaten.
Evet iste demek istedigim buydu
Anam anam iki gundur ekmek yemiyorum ondan mi hâlen halsizim? Deneyimli bayanlar bu konuda tecrubeniz varsa lutfen paylasin...
Ben gecen yil bir ara Karatay a basladim hastanelik oldum; tansiyonum dusmustu karbonhidrat almamaktan
Karatay karbonhidrat almayin demiyor ki sağlıksız karbonhidrat almayin diyor
Bende kilo bildirecem artık bakalım ne olacak.
Ve muskam sahalara geri dönüyor
Gecen hafta 83.8
bu hafta 82.7
fark -1.1 kg
maalesef daha fazla veremedim. 10 gun geciken reglim geldi
Reglinden mi yoksa yaptigin kacamaklardan mi acaba?
Canim sen ceza listesine girmek istiyor musun? Bir de bence meyveyi gece gec saatlere bırakma. Seker neticede...

Nasil da biliyorsun yaaaa:)))
kacmiyir senden bisey

Hanimlar su an telefondan girdigim icin listeye müdahale edemiyorum ama toplight kaptanim el atmis sagolsun
Ogleden sonra bilgisayara gecince haftanin en az ceza alanini aciklayacagim, bekleyin beni kuzularim
canım ben öğlene kadar burdayım bi düzeltme gelirse yaparım sen ceza listelerini halledersin ulaşımız da bildirse liste tamam olacak tek o kaldı listede belirtmeyen

muskam ne yaptın yaa hemen toparla sonra benim gibi olursun
Sorma tatlı canavarı kesildim resmen ama toparlıyorum bugünden itibaren.
Listeye el atmışsın sağol sultanım.

Hadi bakalım tambağım senden çok ümitliyim
Tatlım menü güzel ama akşamdan sonra ara yapma helede meyveyle.
yukarıdaki şartları okudum kabul ettim Haydi bismillah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.
Ve muskam sahalara geri dönüyor
İveet

İşin zormuşş.Ama annende çok şeker

Slm kızlar yine akşam oldu burdaaa
Sabah
Maydanozlu omlet
Zeytin
Peynir
Domates
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Kavun
Akşam
Çorba
3 litre su içtim
20 dk yürüyüş
Regl oldum halim yok migrenim tuttu çooookkkk başımmm ağrıyor

Gayet güzel geçmiş olsun.
Sizin kendi konunuzda yazdığınız diyet. Burda da o yapılıyor sanmıştım da :)) bir de zayiflamak sütü azaltır diyenler var doğru mu? Eğer sütü azaltmiyorsa 5. Takimin kuralları uygun bana.
Sen bol su iç sütün azalmaz canım.
Takıma katılmak istiyorsan ilk sayfadaki kuralları kabul etmen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…