- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.901
sen az dolaş eve gelince hemen girme eve azıcık kafanı dağıt keyfini yerine getir öyle gir eve ne bu moralsizlik ayol bahar depresyonuna mı girdin nerde benimm uçuk kaçık neşeli arkidişimmm ayoolllayyy içim ölmüş benim bıktım rejim olayların oturup her şeyi yemek istiyorum :)
Çok bonkör gördüm sizi manken hanım.ya bence de sade dondurma guzel odul, bitter de olabilir :)
bencemuska77
takim ici hafta birincisine,
%3 ve uzeri verenlere (birinci olmamislarsa bile),
en az cezayi alana odul verelim.
herkes yarisa dahil olsun
Noooldu bebişim niye keyfin yok..yok keyfim yok benim enerjisizimama atlarım yaz sen hafta sonu geliyo nasılsa...
Yuh 114ken bile o kadar yemiyodum ben yahu..Aaa inanamıyorum ben varya 6-7 tane yedigigimi bilirim. Ben pis bogazim diyorum da inanmıyorsunuz....
Evet inşallah..Hanımlar şu ana kadar paylaşım yapan gruplar arasında 1.yiz. Bakalım diğer gruplar atak yapmazsa derece gelebilir, notamız silinir
ye ya bisiler, canin ne istiyorsa ye az biraz bugun; biraz moralin yukselsin.ayyy içim ölmüş benim bıktım rejim olayların oturup her şeyi yemek istiyorum :)
Yok yaaa bak aybuke qarden deepfat ne kadar hevesliydi hiçbirini biz çağırmadık kendileri geldiler ama biri ben gidiyorum dedi sadece.İşte hem takım hem etap birincisi olmustun zaten muskam, maşallahın vardı
Genelde %3 ve üzeri yaparlarsa zaten takım içinde yüzde birincisi de olurlar diye dedimdi.
Sacmalama ya, o kadar şeyle ugrasıyorsun bari onu da ben yazayım dedim :)
Haklısın, umarım öyle olur, hepsi kalırsa işimiz var
ye ya bisiler, canin ne istiyorsa ye az biraz bugun; biraz moralin yukselsin.
Anladım canım Allah kolaylık vrsinn.Hep birlikte vereceğiz inşallahBoyum 1.57 kilom en son 84dü 3 haftadır tartilmiyorum. Evde baskül yok eşim gelirken dijital baskül alacak. Kilomun son halini o zaman yazarim ancak
Dogru dedin valla. Herkes bi gaz başlayıp bırakıyor.Yok yaaa bak aybuke qarden deepfat ne kadar hevesliydi hiçbirini biz çağırmadık kendileri geldiler ama biri ben gidiyorum dedi sadece.
Aybuke anca ona özelden sorunca bırakıyı-orum dedi.
Deepfat ve ulas hiç açıklama yapmadı
Cumartesi menemen pazar lahmacun ye aynı gün yeme ikisini.yarın yicem sabah menemen yicem misss uzata uzata adam gibi kahvaltı yapıcam....
bir de lahmacun yicem ne zamandır aklımda 4 aydır falan.... 70 olmazsam iyidir :)
Ama lahmacun var lahmacun var. Burada pide tarzı yapıyorlar.Ama bizim oralarda yuvarlak iki elin birleşimi kadar oluyor.Yuh 114ken bile o kadar yemiyodum ben yahu..
Sakın bak tambağım tut kendini eskiye dönmek yk.
Cumartesi menemen pazar lahmacun ye aynı gün yeme ikisini.
Onun için geleni kabul edin ilk sayfayı okutturun hemen.Dogru dedin valla. Herkes bi gaz başlayıp bırakıyor.
Bencede mezun olmam çok daha mantıklı.Bu arada ben 57 de mezun olabiliyor muyum.
Çokda abartma kuzum. Zorla verdin zaten.yarın yicem sabah menemen yicem misss uzata uzata adam gibi kahvaltı yapıcam....
bir de lahmacun yicem ne zamandır aklımda 4 aydır falan.... 70 olmazsam iyidir :)
Tamamdır kaptanımOnun için geleni kabul edin ilk sayfayı okutturun hemen.
Hiiç farketmez 1 i geçeni vururum..Ama lahmacun var lahmacun var. Burada pide tarzı yapıyorlar.Ama bizim oralarda yuvarlak iki elin birleşimi kadar oluyor.
Dıt!aman beeee :))) iyi....
Ama lahmacun var lahmacun var. Burada pide tarzı yapıyorlar.Ama bizim oralarda yuvarlak iki elin birleşimi kadar oluyor.
Çok özür dilerim dışarıda çok işim vardı.Hemen kiloyu bildirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?