- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.881
ya daDediğin gibi vaz geçenlerde olacaktır. Olmadı az uğrayanı diskalifiye edersiniz.
Bebeğin kaç aylık canım.
Olabilir canımm.Hedefe doğru ilerliyorum.Az kaldı
%3 ve üzeri oldugu halde hafta birincisi olamıyorsa diye bi durum olusacak mı merak ettimya bence de sade dondurma guzel odul, bitter de olabilir :)
bencemuska77
takim ici hafta birincisine,
%3 ve uzeri verenlere (birinci olmamislarsa bile),
en az cezayi alana odul verelim.
herkes yarisa dahil olsun
Kaç kilosun canım boyun kaç?Hoş buldum :)
14 Nisan Cezalar:
btlbetul - 300 (gene menün yok, artı da cıkmıssın zaten zıpla canım. Bi de 13 Nisan'ın 100 atlamasını yaptın mı?? )
@afife lale - 300
T tatlitambak - 300 (toplam 600 cezan var, yapınca yaz)
@melampusefe - 100
B blanche_ea - Sen kendi cezanı kendin kesmissin zaten sekerim
@denizmineymis - 13 Nisan 100 atlama cezasını yapmıs mıydın?
Ayy muhteşem olur yaainşallah canım kızlar havalarda ısınıyor ödül olarak dondurmada olabilir ay hemde ne güzel olur:)
btlbetul anlamamıştır ki duydun mu gelin ben almıcam diyince seni oğlan sana ben alcam anam almasada diye şifreli msj atmış
çikolata varsa işin içinde betülden bir atak bekliyorum beettüüüşşşşşş duy duyyyOnada veririz küçük bir ödül mankenim güzel öneri.
2 kare bittere izin verelim nasıl?
Öyle değilde takım içi birinci seçelim kim en çok yüzdeyi verirse çikolata ödülü alsın olmazmı?
Bencede mezun olmam çok daha mantıklı.Bu arada ben 57 de mezun olabiliyor muyum.
bende 84 kilo0ya kadar çıktım ama hiç 3 lahmacun yemedim 2 de bırakırım yetiyodu zaten
Benide götür yaahadi kızlar ben yürüyüşe gidiyorum öpüldünüz gelirim akşam :)
Kaptan yardımcım çok cevval canım..nilsub (80,4/79,3/1,1/%1,37) yeni üye başlangıç tarihi 15 şubat başlangıç kilosu 82 hedef kilosu 58
olarak yazılmıs
Ben %7 küsur yapmıştım mezun olurkeneOlabilir bence makul.
%3'un üzerini gören kisi sayısı cok az oluyor. Haftalık yüzde birincisine böyle bi ödül daha tesvik edici olabilir.
Kendimi çook işe yaramaz hissettimtamam canım söyledi vakvakım:) 58 miş
BakBence hem birinciye odul verelim, hem de %3 ustune? %3 yapmak her babanin harci degil di mimuska77 ?
Yok be gelen devamlı kalmıyorki ben o yüzden her geleni kabul ederim 15e kadar yolumuz var.İşte ben de bunu kastediyordum :))
Gerçi çoğu bırakacak diye tahmin ediyorum da... Şu an asıl takım listesinde max kişi sayısını aşmıyoruz ama ileriki haftalarda durum ne olacak bilmiyorum
Bencedeinşallah canım kızlar havalarda ısınıyor ödül olarak dondurmada olabilir ay hemde ne güzel olur:)
Kaç kilosun canım boyun kaç?
İşte hem takım hem etap birincisi olmustun zaten muskam, maşallahın vardıBen %7 küsur yapmıştım mezun olurkene
Sacmalama ya, o kadar şeyle ugrasıyorsun bari onu da ben yazayım dedim :)Kendimi çook işe yaramaz hissettim
Beş para etmez kaptan
Haklısın, umarım öyle olur, hepsi kalırsa işimiz varYok be gelen devamlı kalmıyorki ben o yüzden her geleni kabul ederim 15e kadar yolumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?