Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy çok üzüldüm.Allah şifa versin.Gerçekten çok zorlu bir süreç.

saçımın azlığını da mı söyledim kızz aaaa ne gevezeyim ben :))))

ayyy şımarırım ben amaaa hiç duymadığım laflar bu bana bir altı ay gider :)

Ayni durumdayız @nilsub benimde bugün 4 gün WC sorunu için sancidan kivraniyorum artik fazda yaninda ilavesi

Bu arada msj saygılarımızı kendi profilinizden yazdığınız msj kardan görebilirsiniz kızlar

kefir içiyorum şuan ığ ığğğğğğğğğğğğ diye diye
Kızlar bugun nasılsınız
Nasıl oldunuz
Wc problemi hala devam ediyor mu?

Sevgili takim arkadaşlarim nasılsınız :))) benim minnosum hic durmadi bugün o yüzden ugrayamadim topige hiç. Şu anda tek elimle beşik sallayio tek elimle de size yazıyorum maşallah bana Leslie baciyi da ihmal ettim iki gündür

Ben de bildiğimi yazayim dedim. Sutun sicakligi onemli biraz fazla sicak olursa guzel tutmaz yogurt aksamdan mayala sar sabaha guzel tatli olur.kefir icin sicak olmasina gerek yok oda isisinda olsa yetet en az 1gun beklet onu da.2gun de bekleyebilir ama biraz daha eksi olur.
Yogurt icin miktar iyidir yeter.azicik sutle seyrelt oyle koy..kefire de kesinlikle hic bi sekilde metal degdirmemelisin canim

Sağol hayatım.Burada hep yiyorlar.Bi sıkıntı olmadı ama dikkatli olurumÇok sağol.
Buranın mantarıda meşurmuş geçen yaptım çok güzeldi.Ama babamda senin gibi dedi bilindik bişey mi dikkat et falan diye

Nerde yasiyosun bilmiyorum ama A101lerde oluyodu..yani bizim burdakinde vardi en son baktigimda..bi de aktarlarda vardir nereye baktin ki sen canim

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum 80 leri görsem bile kendime olmayan saygimi geri kazanacagim

Zor zamanları atlattım sağlık problemlerinden dolayı bu haldeyim suan hiç birşeyin yok 2 senedir hiçbir ilaç kullanmadan adet görüyorum çok şükür ardarda olduğum ameliyatlar bana kısa zamanda 30 kilo aldırdı maalesef gerçekten son umudum burasi

Çok teşekkür ederim canımm.İlk yapıcamda mazur görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…