- 3 Eylül 2015
- 190
- 305
- 18
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.081
Gerçekten bu hafta durup durup ağlıyorum eşimin karşısında sıkılmadan duracağım günler gelsin istiyorum yaAman sen dengesiz insanlara ne bakıyorsun incecik çıtı pıtıyken yaşımda daha o zamanlar 22 falan 43 yaşındaki tür marketinin sahibi kadın abla abla en son gördüğümde sağol teyze dedim bi daha demedi dengesiz bazılarıda sırf manyaklığına diyor amma kilo verelim bebiş inan kırılan incilen gururun nasıl onarılcak kendine güvenin gelecek hep başarcam de kendine asla izin verme yenil meye bak bizler burdayız hep beraber başarıcaz
A101 e baktım yoktu. 4-5 market dolastım buyuk avmler.Nerde yasiyosun bilmiyorum ama A101lerde oluyodu..yani bizim burdakinde vardi en son baktigimda..bi de aktarlarda vardir nereye baktin ki sen canim
bitti canım 3 gun oldu biteliİlaçlar bitti mi canım?
canım bence bu kadar yuklenme kendine, kilolu olabilirsin ama kendine saygını kaybetme, esinden once kendini dusun ve kiloyu da kendin icin ver kimse icin degilGerçekten bu hafta durup durup ağlıyorum eşimin karşısında sıkılmadan duracağım günler gelsin istiyorum ya
Bi de aktarda dene sansini..komsularina filan da sor cabuk cogalan bisey tanidigin tanıdığında cikar belli olmaz..ayrica belli bi suredir calisan maya daha guzel olurA101 e baktım yoktu. 4-5 market dolastım buyuk avmler.
Ama aktar rast gelmedi.Eczaneye sordum oradada yoktu
Zor zamanları atlattım sağlık problemlerinden dolayı bu haldeyim suan hiç birşeyin yok 2 senedir hiçbir ilaç kullanmadan adet görüyorum çok şükür ardarda olduğum ameliyatlar bana kısa zamanda 30 kilo aldırdı maalesef gerçekten son umudum burasi
Gerçekten bu hafta durup durup ağlıyorum eşimin karşısında sıkılmadan duracağım günler gelsin istiyorum ya
yaa inşalah hemen olursun.Ne kadar uzun sürdü.bitti canım 3 gun oldu biteli
İtalyan sodası neki :)Selam hatunlar bugun biraz yoğundum affedin beni akşam bildirimi yapayım bugun suyumu içtim öğlen yine bi yurudum az ama sabah çok geç kaldım kuruma kahvaltılarımı yanima alamadım maalesef bir poğaça yedim öğlen tavuk ızgara yedim ve italyan sodası içtim akşam yemeği yemedim acıkırsam yoğurt yiyeceğim.dambıllarım ve adım sayarım geldi ipimde yarın gelir galiba:)
Sabahki poğaça yüzünden yemek yemiyorum
Tamm cenm birde öyle deneyeyimBi de aktarda dene sansini..komsularina filan da sor cabuk cogalan bisey tanidigin tanıdığında cikar belli olmaz..ayrica belli bi suredir calisan maya daha guzel olur
Harikaasınnnn.REGL OLDUUUUUUM
Yinede aç kalma canım 1 kase çorba iç benceSelam hatunlar bugun biraz yoğundum affedin beni akşam bildirimi yapayım bugun suyumu içtim öğlen yine bi yurudum az ama sabah çok geç kaldım kuruma kahvaltılarımı yanima alamadım maalesef bir poğaça yedim öğlen tavuk ızgara yedim ve italyan sodası içtim akşam yemeği yemedim acıkırsam yoğurt yiyeceğim.dambıllarım ve adım sayarım geldi ipimde yarın gelir galiba:)
Sabahki poğaça yüzünden yemek yemiyorum
Kolay gelsin şekerimm.Kızlar sabahtan beri evime kavußtum. Önce okul oradan deminere kızımı okuldan aldım. Şimdi de yemeğe. Yardım et allahım. Azıcık azalsın bu işler. Çok yoruldum.
Ohh ohh böyle enerjik olun işteA ayhan zeynep kız kilolarımız yakın beraber devam edecek bu yolda iki ay sonra 80-85arası olcaz bak gör sonra gelsin 70ler gelsin 60mışlar hobaaa
Siz rakip olsanızaA ayhan zeynep kız kilolarımız yakın beraber devam edecek bu yolda iki ay sonra 80-85arası olcaz bak gör sonra gelsin 70ler gelsin 60mışlar hobaaa
Ya çaktırma sabah yediğim poğaçayı yok etmeye çalışıyorum düşünce gucuyleOhh ohh böyle enerjik olun işte
Ümitsiz olmayın tatlişlerimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?