Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten bu hafta durup durup ağlıyorum eşimin karşısında sıkılmadan duracağım günler gelsin istiyorum ya

A101 e baktım yoktu. 4-5 market dolastım buyuk avmler.
Ama aktar rast gelmedi.Eczaneye sordum oradada yoktu
Bi de aktarda dene sansini..komsularina filan da sor cabuk cogalan bisey tanidigin tanıdığında cikar belli olmaz..ayrica belli bi suredir calisan maya daha guzel olur

Hiç canini sıkma. Takil buraya hayatini yaşa :)) ben de bu takım sayesinde gaza gelip basladim yoksa 90a doğru gidiyodum

Gerçekten bu hafta durup durup ağlıyorum eşimin karşısında sıkılmadan duracağım günler gelsin istiyorum ya

Sıkma canini. Geçen dışarı çıkarken aynaya baktığımda ben de kötü hissettim kendimi. Sonra da bu kilolari vermek benim elimde yapılacak sey belli dedim kendime geldim:) yani biz kilolardan değil canım onlar bizden korksun. Şimdi artık fazlaliklarimizzi silkeleme zamani

Selam hatunlar bugun biraz yoğundum affedin beni akşam bildirimi yapayım bugun suyumu içtim öğlen yine bi yurudum az ama sabah çok geç kaldım kuruma kahvaltılarımı yanima alamadım maalesef bir poğaça yedim öğlen tavuk ızgara yedim ve italyan sodası içtim akşam yemeği yemedim acıkırsam yoğurt yiyeceğim.dambıllarım ve adım sayarım geldi ipimde yarın gelir galiba:)
Sabahki poğaça yüzünden yemek yemiyorum

Kızlar sabahtan beri evime kavußtum. Önce okul oradan deminere kızımı okuldan aldım. Şimdi de yemeğe. Yardım et allahım. Azıcık azalsın bu işler. Çok yoruldum.

İtalyan sodası neki :)

Yinede aç kalma canım 1 kase çorba iç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…