• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun
Ayy çok üzüldüm.Allah şifa versin.Gerçekten çok zorlu bir süreç.

Ayy sen de.. Seni tanidigimdan beri kendine surekli tembelim, fenayim, kiloluyum, sacim az vs vs soylenip duruyorsun. Bir kere de kendine iyi bir sey soyle yaa :)
O kadar isin gucun, meslegin var nasil tembel olabilirsin?
Gelmissin buraya ugrasiyorsun diyet miyet, daha ne olsun takdir ediyorum ben seni.
Gayet de gensin, guzelsin, fitsin, sagliklisin, caliskansin, komik ve eglencelisin bence. Benden sana bir takdir.

saçımın azlığını da mı söyledim kızz aaaa ne gevezeyim ben :))))

ayyy şımarırım ben amaaa hiç duymadığım laflar :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bu bana bir altı ay gider :)

Ayni durumdayız @nilsub benimde bugün 4 gün WC sorunu için sancidan kivraniyorum artik :KK43: fazda yaninda ilavesi
:KK43:
Bu arada msj saygılarımızı kendi profilinizden yazdığınız msj kardan görebilirsiniz kızlar :KK66:

kefir içiyorum şuan ığ ığğğğğğğğğğğğ diye diye :KK51:
Kızlar bugun nasılsınız
Nasıl oldunuz
Wc problemi hala devam ediyor mu?

Sevgili takim arkadaşlarim nasılsınız :))) benim minnosum hic durmadi bugün o yüzden ugrayamadim topige hiç. Şu anda tek elimle beşik sallayio tek elimle de size yazıyorum maşallah bana (: Leslie baciyi da ihmal ettim iki gündür :(

@nilsub nasılsın canım ?
Ben bugun doğal süt aldım. Şimdi koydum kaynıyor. Yoğurt ve kefir mayalamayı düşünüyorum ama ilk kez yapacağım accaba bi püf noktası var mı? Yoğurdu teyzem çok güzel yapıyordu. Mayayı 5 litre süte 1 tatlı kaşık koyuyormuş.Az mı olur sence :KK64:
Ben de bildiğimi yazayim dedim. Sutun sicakligi onemli biraz fazla sicak olursa guzel tutmaz yogurt aksamdan mayala sar sabaha guzel tatli olur.kefir icin sicak olmasina gerek yok oda isisinda olsa yetet en az 1gun beklet onu da.2gun de bekleyebilir ama biraz daha eksi olur.
Yogurt icin miktar iyidir yeter.azicik sutle seyrelt oyle koy..kefire de kesinlikle hic bi sekilde metal degdirmemelisin canim

Ebrucum iyi güzelde zehirlenme bide tatlişim ben çok korkarım yaa burda millet bir sürü mantar çeşiti var tüketiyor ben kültür mantarı yerim asla yemem başka çok korkarım ot türlerindede öyle bildik şeyler yerim burda bide semiz otundan ayıramazsın bi ot çeşiti var yabani semizotuymuş arkadaş dedi geçen yalancı semizotu sakın bilmediğinizi yemeyin diye zaten yememki ben korkarım aman dikkat et kuzum yaaa:KK17:
Sağol hayatım.Burada hep yiyorlar.Bi sıkıntı olmadı ama dikkatli olurumÇok sağol.
Buranın mantarıda meşurmuş geçen yaptım çok güzeldi.Ama babamda senin gibi dedi bilindik bişey mi dikkat et falan diye

Kefir için maya bulamadım ya
Hemen hemen butun şehri dolaştım. Ama yok bulamadm.
Ben nette izledim kefiri kefirle mayalamışlar.Öyle deneyeceğim. Belki tutar diye
1çay bardağı piyasa kefiriyle mayalamışlardı. Olur mu sence duymuşmuydun hiç.
Nerde yasiyosun bilmiyorum ama A101lerde oluyodu..yani bizim burdakinde vardi en son baktigimda..bi de aktarlarda vardir nereye baktin ki sen canim

hiç o şekilde düşünme senin kilona yakın birileri yoksa bile hep beraber vericez sen yeterki bırakma biz birbirimizle çok ilgilenen takımız zeynep :) ben nilgün 15 şubatta 84 kilo başladım ve şuan 75 kiloyum 2 çocuk annesiyim iyiki buldum arkadaşlarımı 2 ayda 9 kilo verdim sende yaparsın emin ol:)
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum 80 leri görsem bile kendime olmayan saygimi geri kazanacagim

Tatlım merhabalar hoşgeldin aramıza :) Moral bozmak yok öncelikle heleki yolun başında.Başarabileceğini sende biliyorsun bizde sana inanıyoruz.Emin ol birgün gelecek 60 larada düşeyim diyeceksin.Ben birgün kk da seninde başarı hikayeni okuyacağımıza inanıyorum :) Daha çok gençsin ,düşünsene sadece birkaç ay dikkat ederek gelecek yıllarını istediğin gibi geçireceksin.Ayrıca dünyadaki ne ilk.ne tek .nede son kilolu insan sen değilsin.Neden kilolarından kurtulan insanlardan biri olmayasınki? Öncelikle kilonun asıl nedenini sen biliyorsundur ama mesela hormonal yada metabolik bir rahatsızlığın varmı? Varsa nedir ilaç kullanıyormusun?
Zor zamanları atlattım sağlık problemlerinden dolayı bu haldeyim suan hiç birşeyin yok 2 senedir hiçbir ilaç kullanmadan adet görüyorum çok şükür ardarda olduğum ameliyatlar bana kısa zamanda 30 kilo aldırdı maalesef gerçekten son umudum burasi

Ben de bildiğimi yazayim dedim. Sutun sicakligi onemli biraz fazla sicak olursa guzel tutmaz yogurt aksamdan mayala sar sabaha guzel tatli olur.kefir icin sicak olmasina gerek yok oda isisinda olsa yetet en az 1gun beklet onu da.2gun de bekleyebilir ama biraz daha eksi olur.
Yogurt icin miktar iyidir yeter.azicik sutle seyrelt oyle koy..kefire de kesinlikle hic bi sekilde metal degdirmemelisin canim
Çok teşekkür ederim canımm.İlk yapıcamda mazur görün.

Back
X