- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.121
yaa benim bisikletinde pedalını dağıttı eşimHanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim
Aaa paslanınca ne yapmak lazım ki acaba bilemedim. Yoksa pedal takar binersin ne olacak. Yaptır bence ya bahar ayları zaten acık havada spor yapmıs olursunyaa benim bisikletinde pedalını dağıttı eşim
gidip pedal kısmını değiştircem dışarda bisiklet kilitliydi paslanmış taşıttıramadım adama gıcık oldum
bende bisiklete binmek istiyorum
pas sökücü maddeyle temizleniyo .. kolada pası temizliyo bu aradaAaa paslanınca ne yapmak lazım ki acaba bilemedim. Yoksa pedal takar binersin ne olacak. Yaptır bence ya bahar ayları zaten acık havada spor yapmıs olursun
Hemen yap o zaman bencepas sökücü maddeyle temizleniyo .. kolada pası temizliyo bu arada
işte pedalı alıcam takıcam .. bisiklet gibisi varmı hem eğlenceli hem pratik.. :))))
Bende kaçak var rakibem. Sızdırıyorum.Di mi rakibem bak sen ne rakibelerini mezun ettin gaz vere vereama biz sana verememişiz sanırım.
kıyamam nefsinle savaşmışsın resmenBugun ne kadar zorlandim ne kadar bilseniz;(
Sabah ogrencim annehsinin yaptigi zeytin yagli (bizim gozlemelere benziyor) boreklerden bir suru getirdi. Ayi0olmasin diye 1 tanesinin 1/4 ini yedim;( Digerleri buzluga...
Oglen de burdan gidecek bir arkadas icin piknik vardi. Arkadasi gormek icin gitmek durumundaydim. Hepsi elde yapilmis 2 cesit pasta, 1 kurabiye, 1 borek, simit, meyvesuyu... Onlar bana ben onlara baktim. Yemedim elh. Korkumdan tabiiKizlara da dedim 'Beni atabilirler gruptan'.
Tum bunlar yetmezmis gibi beyim de aksam ennnn begendigim gofretle(wafers) geldi. Kizim 'vey vey anne' deyince ona tabaga koydum. Kokladim kokladim.... Allah im sen yardim et. Agzima bile surmedim
Ohh ohh fittin dahada fit olucaksın yaniHanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim
Bende çok severi sürmeyi.Babamla geceleri sürerdikyaa benim bisikletinde pedalını dağıttı eşim
gidip pedal kısmını değiştircem dışarda bisiklet kilitliydi paslanmış taşıttıramadım adama gıcık oldum
bende bisiklete binmek istiyorum
kız toplamda kaç kilo sonra mezunsun sen ?Bende kaçak var rakibem. Sızdırıyorum.
Yaa ne guzel ben hala sürmeyi bilmiyorummmHanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim
benimde çocukluğum paten kaymakla geçti zaten bacağımın kalın olmasının başlıca sebebide o deli gibi kas yapıyo.. yaş 31 olmasa halada yaparım çokkk seviyorum paten kaymayı :)))))))))Hemen yap o zaman benceBen de cok severim bisiklet binmeyi, cocuklugum hep bisiklet binmeyle gecti ama buyuk sehire gelince binemiyordum yıllardır :) Çok iyi oldu cidden :)
Senin için yoğun bi sınanma günü olmuş anlaşılan. Geçmiş olsun çok iyi atlatmışsın.Bugun ne kadar zorlandim ne kadar bilseniz;(
Sabah ogrencim annehsinin yaptigi zeytin yagli (bizim gozlemelere benziyor) boreklerden bir suru getirdi. Ayi0olmasin diye 1 tanesinin 1/4 ini yedim;( Digerleri buzluga...
Oglen de burdan gidecek bir arkadas icin piknik vardi. Arkadasi gormek icin gitmek durumundaydim. Hepsi elde yapilmis 2 cesit pasta, 1 kurabiye, 1 borek, simit, meyvesuyu... Onlar bana ben onlara baktim. Yemedim elh. Korkumdan tabiiKizlara da dedim 'Beni atabilirler gruptan'.
Tum bunlar yetmezmis gibi beyim de aksam ennnn begendigim gofretle(wafers) geldi. Kizim 'vey vey anne' deyince ona tabaga koydum. Kokladim kokladim.... Allah im sen yardim et. Agzima bile surmedim
canım kilo almazsın akşam iyi toparlamışsın sabaha eksi bile görebilirsinSabah
1.5 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salatlk 1
1/4 borek
Ogle
Tatli tabaginin 2/3 u kisir
4-5 tane susamli cubuk gibi bir sey boyu biraz daha uzhn ve disinda aycekirdegi var
1 avuc kadar haslanmis nohut
Ara: 1 avuc cekirdek
Aksam
1 has yumurta
1 salatalik
1 avuc cilek
2 saat yuruyus. 30 ip atlama
2 lt su
Kizlar lutfen menumu elestirmeden ustteki uzun yazkmi okuyun;(
Bugun ciddi ciddi zorlandim
Oda bi ihtimal tabikikız toplamda kaç kilo sonra mezunsun sen ?
yoksa bizi bırakıp gitmemek içinmi vermiyosun kiloyu
ohh ohh ohhh akşamları kassan azıcık erkene alsan azıcıkta az yesen akşamları 2 haftada gider o kilo diyimOda bi ihtimal tabiki
3.8 kilom kaldı ha geyret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?