- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.221
ay super canim, ben de bu hafta 58leri gorecegimOnlar basamağı 6 lı rakamları görebildim sonundadaha bi gayretle yola devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay super canim, ben de bu hafta 58leri gorecegimOnlar basamağı 6 lı rakamları görebildim sonundadaha bi gayretle yola devam
O kaçamaklı menüye ragmen böyleyse iyi valla :)
Canım sabah açken tartılsana :) Şu an önemli degil ama özellikle listeye girdigin zamanlar açken tartıl mutlaka
Canım benimde eşim bir hafta evde olmayacak eğitime gitti fırsat bu fırsat yaniValla ben de sabah 59.5 geldim ama tarti farki olabilir, farkli bir tartida tartildim +300 yani; ben daha zayif hissediyorum pek sanmiyorum haftasonu kilo aldigimi; neyse bu hafta daha dikkatli olacagim :)
Erkek arkim da Shangai'ye gidiyor, beni ayartacak kimse kalmayacak holey :)
Darısı banaaanamanonun için 1 aynvar galiba. Olsun 6'lı rakamları göreyim de 1 ay beklerimOnlar basamağı 6 lı rakamları görebildim sonundadaha bi gayretle yola devam
Sauna eşofman giyip Spor yapıyorum çokkkk terliyorum ve duşa giriyorum canım. Sanki böyle daha zayıf çıkıyorum.Duştan önce tartıldığım için kıyafetin ağırlığı da Olmuyor. Bir dahakine iki türlü de tartılayım kaptanımO kaçamaklı menüye ragmen böyleyse iyi valla :)
Canım sabah açken tartılsana :) Şu an önemli degil ama özellikle listeye girdigin zamanlar açken tartıl mutlaka![]()
Hmm o zaman sen bilirsin canım. Kıyafetlerinle zaten tartılma, Nilgüncügümüz de uzunca bir süre eşofmanlarıyla tartılıyordu, sonradan dank etti :)Sauna eşofman giyip Spor yapıyorum çokkkk terliyorum ve duşa giriyorum canım. Sanki böyle daha zayıf çıkıyorum.Duştan önce tartıldığım için kıyafetin ağırlığı da Olmuyor. Bir dahakine iki türlü de tartılayım kaptanım
sağol tatlım:)Hayırlı olsun tatlım. Fena bi kaptan yardımcısı olcan bence![]()
canım siz sadece cezaları yazın ben not tutuyorum yapılınca siliyorum takip etmenize gerek yok sadece cezaları yazın siz kaptanlaEvet canim bugunle birlikte 3 gun oldu, cok sayılmaz ama ben gecikince cok gergin hissediyorum. Karnim davul gibi, regl olacakmışım gibi kasık ağrısı da var zaman zaman ama gelen giden yok.
Bu ay gebelik suphem yok canim, normal regl olabilmek icin deniyorum bunlari...
Ya çok kötü bir menü cidden diyecek bi sey bulamiyorum. 300 atla en az bence...
nilsub seni de etiketliyorum canim ceza yazdigim mesajlara
nilsub bu arkadas da 200 zipliyor
Canim beni, kollontai ve nilsub' u etiketlesen yeterli. Sana ceza yok, menun guzel![]()
evet canım 100 ip 15 dk yürüyüş sen 45 dk bisiklet yap o zaman:)Tamam cnm teşekkür ederim :)
300 atlama kaç dk yürüyüş eder kuzum ben 45 dk bisiklet yapsam olur mu
sen beni rakipten sayıp etiketlemezsin heeeee öldün sen kızımmorordek ,
kollontai ,
toplight , T tatlitambak
dübkü menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
yarım dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
akşam
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
ara
1 kase kiraz
spor
2 saat yürüyüş
cumaya kadar tartılmıcam....
bak 5 lt şişelerdeki suyu al tartıya koy tam nerde 5 kg tartıyorsa orda tartılmaya başla:)Günaydın herkese bende cuma 72,6 idim bugün 72,4 çıktım.Yavaş yavaş gidiyor :) bu arada kızla benim tartım aynı yerde duruyor hep ama iki kez arka arkaya çıktığımda farklı tartıyo.Mesela bugün 72,2 ve 72,4 tarttı böyle her çıktığımda farklı tartıyo normalmi yoksa bozukmuki tartım? Bazen bu fark 500 gr ları bulabiliyo