• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın:) morordek morordek Can'ım
Ben 69.9 geldim sabah erkenden.
O kaçamaklı menüye ragmen böyleyse iyi valla :)
Ben de kahvaltımı edip sporumu yaptım ve tartıldım 76.100 çıktım Geçen hafta sabit kaldım diye moralim çok bozuktu 1.5 kilo vermişimDarısı bu haftaya
kollontai kollontai morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub B blanche_ea
Canım sabah açken tartılsana :) Şu an önemli degil ama özellikle listeye girdigin zamanlar açken tartıl mutlaka ;)

Valla ben de sabah 59.5 geldim ama tarti farki olabilir, farkli bir tartida tartildim +300 yani; ben daha zayif hissediyorum pek sanmiyorum haftasonu kilo aldigimi; neyse bu hafta daha dikkatli olacagim :)

Erkek arkim da Shangai'ye gidiyor, beni ayartacak kimse kalmayacak holey :)
Canım benimde eşim bir hafta evde olmayacak eğitime gitti fırsat bu fırsat yani :KK73:

günaydın günün ilk bildirimini ben yapim mi ayıptır söylemesi bi wc ye gittim döndüğümde düm 99,9 çıktı diye ağlıyodum ya 96.5 çıktı :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
demekki anlık bir şeymiş,birde 5 litrelik suyu koydum 300 gram fazla tarttı 96,8 çıktı 96,5 diyorum bu yüzden :KK66: morordek morordek nilsub nilsub kollontai kollontai muska77 muska77

Günaydın herkese bende cuma 72,6 idim bugün 72,4 çıktım.Yavaş yavaş gidiyor :) bu arada kızla benim tartım aynı yerde duruyor hep ama iki kez arka arkaya çıktığımda farklı tartıyo.Mesela bugün 72,2 ve 72,4 tarttı böyle her çıktığımda farklı tartıyo normalmi yoksa bozukmuki tartım? Bazen bu fark 500 gr ları bulabiliyo

Onlar basamağı 6 lı rakamları görebildim sonunda :KK71: daha bi gayretle yola devam
Darısı banaaanamanonun için 1 aynvar galiba. Olsun 6'lı rakamları göreyim de 1 ay beklerim

O kaçamaklı menüye ragmen böyleyse iyi valla :)

Canım sabah açken tartılsana :) Şu an önemli degil ama özellikle listeye girdigin zamanlar açken tartıl mutlaka :KK66:
Sauna eşofman giyip Spor yapıyorum çokkkk terliyorum ve duşa giriyorum canım. Sanki böyle daha zayıf çıkıyorum.Duştan önce tartıldığım için kıyafetin ağırlığı da Olmuyor. Bir dahakine iki türlü de tartılayım kaptanım

Sauna eşofman giyip Spor yapıyorum çokkkk terliyorum ve duşa giriyorum canım. Sanki böyle daha zayıf çıkıyorum.Duştan önce tartıldığım için kıyafetin ağırlığı da Olmuyor. Bir dahakine iki türlü de tartılayım kaptanım
Hmm o zaman sen bilirsin canım. Kıyafetlerinle zaten tartılma, Nilgüncügümüz de uzunca bir süre eşofmanlarıyla tartılıyordu, sonradan dank etti :)
2 türlü de tartıl hangisiyle zayıf cıkıyorsan onu hesaba katarız o zaman :))

Evet canim bugunle birlikte 3 gun oldu, cok sayılmaz ama ben gecikince cok gergin hissediyorum. Karnim davul gibi, regl olacakmışım gibi kasık ağrısı da var zaman zaman ama gelen giden yok.

Bu ay gebelik suphem yok canim, normal regl olabilmek icin deniyorum bunlari...

Ya çok kötü bir menü cidden diyecek bi sey bulamiyorum. 300 atla en az bence...
nilsub nilsub seni de etiketliyorum canim ceza yazdigim mesajlara

nilsub nilsub bu arkadas da 200 zipliyor

Canim beni, kollontai ve nilsub' u etiketlesen yeterli. Sana ceza yok, menun guzel :KK66:
canım siz sadece cezaları yazın ben not tutuyorum yapılınca siliyorum takip etmenize gerek yok sadece cezaları yazın siz kaptanla :KK15:

Günaydın herkese bende cuma 72,6 idim bugün 72,4 çıktım.Yavaş yavaş gidiyor :) bu arada kızla benim tartım aynı yerde duruyor hep ama iki kez arka arkaya çıktığımda farklı tartıyo.Mesela bugün 72,2 ve 72,4 tarttı böyle her çıktığımda farklı tartıyo normalmi yoksa bozukmuki tartım? Bazen bu fark 500 gr ları bulabiliyo
bak 5 lt şişelerdeki suyu al tartıya koy tam nerde 5 kg tartıyorsa orda tartılmaya başla:)

Back
X