- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.501
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGunaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaa ne demek kallisim ya uçar gelirim aşkol yaani olumunekankayizsmile ama ben olsam 300 kiloya da çıkarsa olmam o ameliyatı akannehirbijom ara öğünle akşam öğününe ne yazmalıyız ne yorum yapmalıyız :))
yaa ben bu kadar hızla kilo alınca bir doktora gitmiştim burda oda bir kaç şey istemişti ultrason filanda vardı içinde sonra işte kaç yıl oldu 5 tane 2 cm ulaşan taş var dedi .. kilolarının sebebi anlaşıldı dedi.. ameliyat olmamı istedi ama ben korkudan olamadım... sonrada unuttum gitti aslında şimdi gittiğim doktorada söliyim kontrole idince iyiki konuştuk hatırladık :)) ama ameliyat olursam gelir bakarsın bijom kimsem yok bak:sinifsinif:
teşekkürler mustangcımm opuyorumnanaktanbijom bu arada gördüm yeşil olmuşun :) hayırlı olsun
yok canım hassas değilim o kadar, teşekkür ederimmm Şenizcanım bijoxum hassas bir konu olduğu için yorum yapmamıştım .daha doğrusu bu konuda hassas olduğunu düşünmüştüm ama bu habere çok sevindim inşallah hayırlı haberi alınca yelekleri bendennnnnn......
ayy arkadaşlar içim şişti valla kaydirigubbakcemile3 yaaahu kullanıcı paneli - seçenekleri düzenle - orada aşada zaman aralığı var ordan ayarlanıyor forumda görmek istediğiniz saattt akannehir türkiyedekiler için orda şu an GMT+1 olması lazım ki normal saati görebilim mesajlarda. ayrıca pia 1 saat var orayla reyhan ablanın yazdığı mesaja göre. senin şu seçenek işini halletmen lazım. ordan ayarlarken deneye deneye oranın saatini bulabilirsin GMT kaç olacak diye.. umarım anlatabilmişimdirrr :hulya:hayret bişi yaaaa normal gören yokmu benim gibi şu saati anlamadım ki tek benmi normal görüyorum ay herkes yazsın değişik görende bildirelim sinir oldum yoksa... ben yazdığınız saati normal saatte görüyorum benim bilgisayar saatimle sizin mesaj yazdığınız saat aynı ..
senin son 11 dediğin mesajda bana 10 gözüküyor...
canım vefalıyımdır valla ama hakedene :1rolleyes: elimden geleni yaparım. özellikle hastane işinde.. geçen sene ameliyat olacağım zaman hemşire bana tek yatarken senin kimin kimsen yok mu diye çıkışınca hissettiklerimi kimse hissetmesin yarabbimm :Saruboceq:bijoux nekadar vefali bir arkadas oldugunu gösteriyor.. arkadasina gecmis olsun diliyorum.. bijoux seninde dktorda bazi islerin oldugunu okudum ama tam anliyamadim bizler henuz bilmiyoruz bazi seyleri.. kayitsiz kaldigimizi dusunme.. insan herseye burnunu sokmakta istemiyo:kedi: offf uzattikca sacmaliycam .. canim ne ise durum allahim hayirlisini versin:1hug:
ah ah kallisim 1-2 haftaya verebilirim bu sorunun cevabını daaaa, tedbir amaçlı yatıyor işte, Allah yardımcısı olsun :Saruboceq: kalıcak kimsesi yok, bugün pazar kocasını bıraktım, muhtemelen yarın yine ben giderim..bijom canikom hoşgeldin...nasıl oldu arkadaşın...
haha seni bırak ben helecan yaptım kallisim zayıflamalıyım diye :roflol: :roflol: hadi bakalım inşallah gaz olur bu sana yaaaaaaaa :Saruboceq:akşam bir helecanlandım.. kalkıp saçlarımı bir savurdum eşimle çocuklar nasıl gülüyorlar dedim yaza o düğüne öyle bir gideceğim i sana soracaklar hilali naptın bu kim diye dedim:roflol::roflol::roflol: kızlar gaz veriyolar eşimde diyoki verin gazı verin yarın gidiyoruz hastaneye sonra anneniz başlıyor :roflol::roflol:evdeki herkese helecan saçtım yani kızlar yaparsın anne seni çıtır görmek istiyoruz diyolar:roflol:
Piacım fotoları ekle ekleeeealkisalkisalkis merak ederiz demi...
dalmışım soracaktım kaçıncı oldular diye maşallah diyelim... nedense koçlarını hocalarının söyledikleri yaptıkları çok donukur onlara..
yaa benimde ufak yeğenim 17 yaşında ve milli yüzücydü.. hocası o kadar sıkıp bunaltmasına rağmen çocuk okuldan çıkıp gece yarılarına kadar antrenman yaptı hemde her gün artık yollarda uyuyordu otobüslerde vs öyle yorgun.. nasılda başarılı.. ama adama başarı yetmiyor daha iyisi daha iyisi diye çocukları çok sıkıştırıyordu.. bir gün bir yarışmdan sonra çok heyecan yaptığı için yeğenime tokat atmış ablamda bunu kaldıramadı aynı durumda olan bir başka kızla beraber o takımdan ayrıldılar haaa onlar ayrılmadan adam heyecan yaptığı yeterli dereceyi alamadığı için hem tokat atıp hemde kovmuş bunları ablamda aldı kızı... aynı durum yıllar öncede 3 dekilanlı tarafından yaşanmış sonra onlar büyümüş ve o antrenöre rakip bir ünivresite takımı kurmuşlar ablamda kızı gidip buraya verdi... nasıl iyi yaklaştılar aynı durumu yaşadıkları için.. sonra bir kaç ay önce bir yarışta yeğenim derece aldı ve yeniden milli takıma girebilmeyi haketti ama o eski hoca çıktı ve ben bu öğrenciden şikayetçiyim geçen yıl maceristana gittiğimizde ahlak dışı davranışları olmuştu milli takıma giremez gibi bir yazı sunarak kendi öğrencisinin takımda yer almasını sağladı ve yeğenim alt üst oldu günlerce kendine gelemedi... bu adam ablama bir gün dediki.. benim takımıma geri dönsün tüm şikayetimi yazılarımı geri alayım... en iyi öğrencilerimden biri dedi... ama ablam adamın attığı iftirayı temizletebilmek için uğraşıyor şimdi.. kızın yeni hocaları davacı oldu ablam davacı oldu ve bir avukat dediki ben bu davayı ücretsiz üstlenceğim yeter ki bu çocuk onurunu kurtarsın...
[
canım vefalıyımdır valla ama hakedene :1rolleyes: elimden geleni yaparım. özellikle hastane işinde.. geçen sene ameliyat olacağım zaman hemşire bana tek yatarken senin kimin kimsen yok mu diye çıkışınca hissettiklerimi kimse hissetmesin yarabbimm :Saruboceq:
doktora adet düzensizliğim için gittim 1 yıl önce bebişin oluşması durdu kürtaj oldum, adetlerim o zamandan sonra saçmalamaya başladı. dr un dediğine göre herşey normalmiş, 1 ay ilaç kullan dedi tahlil yapalım falan.. ilaç bitti gittim canım.. tamam gerek yok hiçbirşeye 6 ay olmazsa gel dedi..
burun sokmak ne demek aşkolsun, yoktur benim öyle sorunlarım, herşeyi sorabilirsin veya dertleşebilirsin kaydirigubbakcemile5
a]
mustang gecmis olsun canim benim.. beni cagiriyorlar asagidan hemen gelirim yine öptüm bebisimi kocaman
[kpss ye çalışıyorum canım. baktım burda beni işe alan yok torpil diz boyu, işsizlik fena.. ben de dedim belki iyi not alırsam bir yere girerim son umudum bu anlayacağın.. dersleri aylara böldüm her ay bir ders yani bir koca kitap bitiriyorum. son sınav ayına da tekrar koydum. Allah muaffak etsin ne diyeyim..]
ben de çalışıyorum kpssye ben de ayda 1 ders diye başladım ama çocuktan işlerden pek de hesapladığım gibi devam edemiyor malesef ben de belki hızlandırılmış kurslara yazılırım diye düşünüyorum allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah.
tim .. sabah arkadaslarima anlatiyordum.. anti aging krem aldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece sürdüm sabah inanin degisik hissettim diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
normal markali birsey almadim naturkozmetik uygun fiyata aldim.. oyuzden .. aaa belki elmalarin etkisidir aksamdan sabaha krem bellimi eder kendini dimi:))
kallıstem cok cok ozur dılerım bugun cuma oldugunu tamamen unutmusum.eve gelırken aklıma geldı.cok cok pardon ya.
. şimd adam para verirseniz hem lisansını veririm hem tüm söylediklerimi geri alırım diyor ahlaksız.. ama ablam gittiği yoldan geri dönmez.. benim çocuğuma iftira attı bunu temizleyecek diyor... o çocuğun durumunu bir görseniz her zaman ağlıyor çok üzülüyor... işte böyle.. bu tip insanlarda var içimizde malesef.
günaydın papatyacım hani dün akşam eski mesajlara bakacaktın baktında hiç kimseye yazacak şey bulamadın mı:umursamaz:
eşimin ailesinden gördüğüm taraf ise evlatlarına son derece saygısız sevgisiz bir baba... annemiz için hep üzüldüm arada kaldı dünyada bir şey görmemiş 50 yıl önce köyden gedikleri saflıkta olan birisi.. benim hiç bir sorunum olmadı olamazda... ama tüm çocukların arasında anlam veremediğim bir kopukluk var birbirlerini ne ararlar ne sorarlar ne giderler ne gelirler..
bende senin dediğin gibi aile herşeyden üstündür ne olursa olsun kırılmamak gerek kırmamak gerek derim ama insan öyle şeyler yaşıyor ki.. ben düzenimi bozdum bunalımlara girdim buraya gelirken eşime boşanalım ben gidemiyeceğim dedim :)) çünkü hayalimizde bile yoktu ve buraya gelebilmek için bir yıl düşündüm bu sırada eşim burada yalnız yaşadı o derece etkilendim.... sonuçta geldik burada sıkıntı çektik orada kalan evimi tam tadilata almıştım her yeri yıkık dökük kirayada veremedim değerinin çok çok altında bir fiyata saatım... sonuca gelirsek bir ablam birde abim var abim evimi satar satmaz benden para istedi ama neredeyse yarısını ama ben burada ev almak için satmıştım ve iş kurmak hayalim vardı bu yüzden veremiyeceğimi söyledim ki o da kendisi için değil eşinin çocuğu için istemişti sonuçta ne oldu biliyormusunuz bu para davası oldu 3 gün sonra kandil vardı abime ve eşine telefon açtım kandil için abim benimle konuşmadı beni bir daha arama dedi.. şok olup sesimi çıkartamadım eşi aldı telefonu abla ne diyor abim dedim.. ne diyorsa doğru diyor üç kuruş parayı abinden esirgedin bizi bir daha arama dedi... o oldu tam 6 yıldır görüşmüyorum... şimdi duydum ki eşi çok hastaymış istanbula gittiğimde gideceğim isterse kovsun ben yapacağım..
ama biz bu 6 yıl öncesine dek ne sorunlar atlattık kardeş dargınlık yaşarmı abim hep böyleydi ne ablama ne bana ne annesine nede babasına saygısı yoktu sevgisi yoktu.. babamın cenazesi oldu gelmedi ardından 16 ay sonra annem öldü onunda cenazesine gelmedi... suçları neydi biiyormusunuz... sağlıklarında ellerinde ki mal varlığını eşit olarak 3 kardeşe bölüştürmek... diyecek öyle çok şeyim var ki içimde kalan öyle sözüm var ki ama ne düşüncede olursan ol ters bir şeyle karşılaşabiliyorsun davranışların senin istemediğin yönde ilerleyebliyor... offff yaaa başım ağrıdı anlat anlat eskiyi andıkça başıma ağrı girdi :))
Bu akşam kızların dersleri azdı bizde sinemaya gitmeye karar verdik ayça önceden izlediği için bizim gittiğimize gitmiyor alişi alıp elvin ve sincaplara gidecek bizde ortanca kız anne baba :)) yahşi batıya...neredeyse bir yıla yakın oldu gitmemiştik iyi gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?