Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın reyhan ablam hoşgeldin.. evet tatsız kötü bir durum ablam hiç aklından çıkartamıyor son aylardaki koşturması stresi yetiyor üstüne birde bunun stresi işte kadıncağız boşuna stresten zona olup gelmedi bana..

bijom canikom hoşgeldin...nasıl oldu arkadaşın...

ya ben bu kez çok heyecan yaptım yarın son fiilmim varya o yüzdenbilmiyorumkismileeşimde gelecek bu kez bırakmam diyor adamcağızda kokru geçen seferdenbilmiyorumkismile zaten yanımda biri olmadan gitmem daha.. ölüyorum sandım yollardaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

heyecanım bir değil üstelik dün eşim istanbula gitmişti anne babasınada uğramış ben çoktandır gidemiyorum yani öyle düşkün bir ailede değil ama eşime sürekli söylenirim ara ara telefonla sürekli gidelim diye ama ne görürse onu veriyor ne kadar ara git desemde işe yaramıyor annesi hastanede yatmış haberi yok akşam bir söylendim ağzıma ne gelirse.. haklısın dedi durdu ama yazık benim haklı olmam neyi değiştirirki bir annenin duygularını hislerini değiştirebilirmi reyhan ablam sen dün yazdın işte kızlarını diğer aileler nasıl özenerek izliyormuş.. ne var ki 3 günlük dünya.. eşimde öyle değildir aslında benim anne babama hasta oldukları zaman çok baktı hastanede sabahlayıp oradan işe giderdi birazda karşılıklı diyorum...
ay neyse derdime geçmişim heyecanımı bırakıpmafoldumben

denizlide oturan eltim var oda oradaymış çoktandır onunlada görüşemedik.. eşimle konuşmuş ve oğlunun temmuzda üğünü varmış abimizi severizalkisalkisalkis yaza düğüne gideceğiz kısmetse.. akşam bir helecanlandım.. kalkıp saçlarımı bir savurdum eşimle çocuklar nasıl gülüyorlar dedim yaza o düğüne öyle bir gideceğim i sana soracaklar hilali naptın bu kim diye dedim:roflol::roflol::roflol: kızlar gaz veriyolar eşimde diyoki verin gazı verin yarın gidiyoruz hastaneye sonra anneniz başlıyor :roflol::roflol:evdeki herkese helecan saçtım yani kızlar yaparsın anne seni çıtır görmek istiyoruz diyolar:roflol:

aaa ne demek kallisim ya uçar gelirim aşkol yaani olumunekankayizsmile ama ben olsam 300 kiloya da çıkarsa olmam o ameliyatı akannehir

bijom bu arada gördüm yeşil olmuşun :) hayırlı olsun
teşekkürler mustangcımm opuyorumnanaktan

yok canım hassas değilim o kadar, teşekkür ederimmm Şeniz

ayy arkadaşlar içim şişti valla kaydirigubbakcemile3 yaaahu kullanıcı paneli - seçenekleri düzenle - orada aşada zaman aralığı var ordan ayarlanıyor forumda görmek istediğiniz saattt akannehir türkiyedekiler için orda şu an GMT+1 olması lazım ki normal saati görebilim mesajlarda. ayrıca pia 1 saat var orayla reyhan ablanın yazdığı mesaja göre. senin şu seçenek işini halletmen lazım. ordan ayarlarken deneye deneye oranın saatini bulabilirsin GMT kaç olacak diye.. umarım anlatabilmişimdirrr :hulya:

canım vefalıyımdır valla ama hakedene :1rolleyes: elimden geleni yaparım. özellikle hastane işinde.. geçen sene ameliyat olacağım zaman hemşire bana tek yatarken senin kimin kimsen yok mu diye çıkışınca hissettiklerimi kimse hissetmesin yarabbimm :Saruboceq:

doktora adet düzensizliğim için gittim 1 yıl önce bebişin oluşması durdu kürtaj oldum, adetlerim o zamandan sonra saçmalamaya başladı. dr un dediğine göre herşey normalmiş, 1 ay ilaç kullan dedi tahlil yapalım falan.. ilaç bitti gittim canım.. tamam gerek yok hiçbirşeye 6 ay olmazsa gel dedi..

burun sokmak ne demek aşkolsun, yoktur benim öyle sorunlarım, herşeyi sorabilirsin veya dertleşebilirsin kaydirigubbakcemile5

bijom canikom hoşgeldin...nasıl oldu arkadaşın...
ah ah kallisim 1-2 haftaya verebilirim bu sorunun cevabını daaaa, tedbir amaçlı yatıyor işte, Allah yardımcısı olsun :Saruboceq: kalıcak kimsesi yok, bugün pazar kocasını bıraktım, muhtemelen yarın yine ben giderim..
bu başka bir arkadaşım, hastanelerden gidiyoruz bu aralar..

ama her an bir haber bombası patlatabilirim kendim için değil ama :jeyyar:

haha seni bırak ben helecan yaptım kallisim zayıflamalıyım diye :roflol: :roflol: hadi bakalım inşallah gaz olur bu sana yaaaaaaaa :Saruboceq:
ay benim de kız istemiştik ya eltimin oğluna ha işte o düğünüm var yaza, silkelenip kendime gelmeliyimmmmmmmm -tatlicadiarzu- bu hafta cumaya kadar 61,5 e ineyim deee listeye gireyim sonra şu anda 63,5 falanım ama su biliyorum, olmadı birkaç iğne batırırım kendime :roflol:

Son düzenleme:
bijom cicim okudumda yazmaya fırsatım yok çıkıyorum eşim sabah alişi kursa bıraktı kendide işe gitti 12 de çıkıp gelecekler kalkıp işlerimi halledeyim kızlarda kalktı zaten öpüyorum hepsinizii..

kallisim bu aileye baglilik konusu cok derin. üzerinde konusulacak tartisilacak cok sey vaar. bir iki cümleyle hallolmaz. diyecegim sadece bir sey var.
hicbirimiz kalici degiliz bu dünyada. ne kalp kirmaya ne kimseyi ve kendimizi üzmeye degmez. gidenlere sonradan aglamak faydasiz. arkadas komsu demiyorum bakin aileye karsi gurur olmaz. olmamali. bir gurur yüzünden anneyi babayi mezara küs göndermek. yine bir gurur yüzünden esinden cocuklarindan kopmak. yine bir gurur yüzünden cocuklarini reddetmek yada bu liste daha cok uzar bütün bu saydiklarim ve daha sayamadiklarim benim gäzümde insanlik disi birsey. kücük olarak büyüklerimizi saymali hatalarini yüzlerine vurmamali büyük olarakta kücüklerimizi egitici affedici ve seven insanlar olmaliyiz..
bakin evlatlarina küsüp madem bizi saymayip aklina eseni yaptin ozaman birdaha benden birsey isteme yada beni unut diyen bir insan oturup basini duvarlara vurmali. o evlat kötü yola düsebilir bu insani tatmin edermi? beni dinleseydi olmazdi demek onu tatmin edermi?yada diyelimki kötü birsey olmadi herkes kendi yolunda basarili oldu... yapilan o gurur insani evladi varken ondan mahrum etmeye degermi? büyüyüp yetisen kendi yolunu cizen evladin anne babaya maddi olarak hic bir ihtiyaci yoktur.. ama yaslanip kapilara bakan anne babalar olmak kirilan gururumuzu tatmin edermi?
dünyadaki tüm dinler anne babanizi sayin kalplerini kirmayin of bile demeyin.der ve büyüklerede insanlari sevin der affedici yapici olun der allahin bir ismide sevgidir der. sevgisizlik saygisizlik insani mutsuz perisan eder. ama seven ve herkes tarafindan sevilen bir insan dünyanin en zengin ve bahtiyar insanidir.
insanlarin hayatlari hicbirzaman planlandigi gibi dümdüz gitmez mutlaka büyük yada kücük pürüzler olur..ama birseyde düsündügümüz gibi gitmedi diye. kahrolmak cevremizdeki sevdiklerimizi kirmak onlarida üzmenin bize bir faydasi olmaz. olan yanlislari dayanabilir bir hale getirmekte mümkün .oturup konusmak var tartismak halletmek var.. insaniz karsimizdakinide insan olarak görmeliyiz. duygulariyla hatalariyla zayifliklariyla kabul etmeliyiz.. bizim kimbilir ne kusurlarimiz var degilmi?
dini bayramlar var kandiller yas günleri yilbaslari var. akrabalarimizla aramizda olusan anlasmazliklari darginliklari berteraf etmemize yardimci olacak günler. ilk adim atan olun. bu sizi ezmez yüceltir..a.s.

ya reyhan ablacım yazdıklarının her kelimesi çok hoş çok güzel... bizimkilerde öyle böyle bir sorun yok.. aile bağları güçlenmemiş işte çok kafa yordum ama mantığım ermedi... şimdi şöyle bir durum var benim babam rahmetli atıyorum birimize 3 kuruşluk bir şey alsaydı veya ihtiyacım var babamdan borç aldım diyelim babam hemen ablamı abimide çağırır onlarada ya o kadar maddi değeri olan bir şey alır yada bir şekilde telafi ederdi... bu benim ailemden gördüğüm taraf...

eşimin ailesinden gördüğüm taraf ise evlatlarına son derece saygısız sevgisiz bir baba... annemiz için hep üzüldüm arada kaldı dünyada bir şey görmemiş 50 yıl önce köyden gedikleri saflıkta olan birisi.. benim hiç bir sorunum olmadı olamazda... ama tüm çocukların arasında anlam veremediğim bir kopukluk var birbirlerini ne ararlar ne sorarlar ne giderler ne gelirler..

ben burada 2003 sonundan beri yani eskişehirdeyim.. aynı işte çalıştıkları için kardeşlerin biri denizlide biri kırklaerinde işte tayin gibi bir şey bu herkes dağıldı... bir kardeşte eşi çocuklarıyla anne baba yanında istanbılda kaldı... bu güne kadar beni ne telefonla arayan oldu nede evime gelen oldu.. haaa sevilmeyen birimiyim asla hepsi beni çok severler kimseyle problem yaşamadım yalvarırcasına davet etmemle beraber kimse uğramadı... birbirlerine karşı hep böyleler..

sonra baba yüzünden bir kaynım eltim boşandılar çocuklar sefil oldular.. tek sorun kendi elleriyle gidip köyden oğluna aldığı gelini hepimiz çok sevmemize karşılık beğenmedi..yıllarca eziyet etti evde huzur vermedi en sonunda kızcağız çocuklarını dahi bırakıp evden kaçtı.. 2 ay içinde bununla evleneceksin diye birini daha buldular allah mesut etsin diyeyim ama tüm bu aksaklıkla benim eşimi yaralıyor o ailede sadece eşim ve ben yabancıyız birbirimizi severek evlendik ... biraz ailesine ters yapıda diyebilrim onların yaptıklarına anlam veremiyor ve farkında olmadan zaten kopuk olan aile bağlarını iyice kopardı.. tek annesi için uğruyor ayda yılda diyebilirim...bu tür ailede yetişmiş olması ilk başta bizdede çok sorunlar doğurdu ama öyle böyle toparlandık.. yapmayacak insan benim ailemede yapmazdı ama annem babam öyle severdi ki eşimi o da aileyi böyle tanıdı....

eşimin ailesi çok büyük çiftlik gibi bir yerde yaşıyordu eşim ve büyük denizlide olan abimizin sayesinde yapıldı alındı her şey üzerine ev yapıldı.. apar topar orayı boşalttılar geçen bir kaç ay önce eskiden yaşadıkları ufak bir eve geçtiler öğrendik ki kayınpeder orayı satıp en ufak oğlana ev almış.. diğer tüm kardeşler şoka uğradı tabiki tek şaşırmayan ben oldum bu duruma çünkü kim ne kadar elinize uzatsa elinden gelenide yapsa karşındaki aksi insanın teki...

bende senin dediğin gibi aile herşeyden üstündür ne olursa olsun kırılmamak gerek kırmamak gerek derim ama insan öyle şeyler yaşıyor ki.. ben düzenimi bozdum bunalımlara girdim buraya gelirken eşime boşanalım ben gidemiyeceğim dedim :)) çünkü hayalimizde bile yoktu ve buraya gelebilmek için bir yıl düşündüm bu sırada eşim burada yalnız yaşadı o derece etkilendim.... sonuçta geldik burada sıkıntı çektik orada kalan evimi tam tadilata almıştım her yeri yıkık dökük kirayada veremedim değerinin çok çok altında bir fiyata saatım... sonuca gelirsek bir ablam birde abim var abim evimi satar satmaz benden para istedi ama neredeyse yarısını ama ben burada ev almak için satmıştım ve iş kurmak hayalim vardı bu yüzden veremiyeceğimi söyledim ki o da kendisi için değil eşinin çocuğu için istemişti sonuçta ne oldu biliyormusunuz bu para davası oldu 3 gün sonra kandil vardı abime ve eşine telefon açtım kandil için abim benimle konuşmadı beni bir daha arama dedi.. şok olup sesimi çıkartamadım eşi aldı telefonu abla ne diyor abim dedim.. ne diyorsa doğru diyor üç kuruş parayı abinden esirgedin bizi bir daha arama dedi... o oldu tam 6 yıldır görüşmüyorum... şimdi duydum ki eşi çok hastaymış istanbula gittiğimde gideceğim isterse kovsun ben yapacağım..

ama biz bu 6 yıl öncesine dek ne sorunlar atlattık kardeş dargınlık yaşarmı abim hep böyleydi ne ablama ne bana ne annesine nede babasına saygısı yoktu sevgisi yoktu.. babamın cenazesi oldu gelmedi ardından 16 ay sonra annem öldü onunda cenazesine gelmedi... suçları neydi biiyormusunuz... sağlıklarında ellerinde ki mal varlığını eşit olarak 3 kardeşe bölüştürmek... diyecek öyle çok şeyim var ki içimde kalan öyle sözüm var ki ama ne düşüncede olursan ol ters bir şeyle karşılaşabiliyorsun davranışların senin istemediğin yönde ilerleyebliyor... offff yaaa başım ağrıdı anlat anlat eskiyi andıkça başıma ağrı girdi :))

Son düzenleme:
oyy kallisim ne yazıcamı bilemedim :bbo: hiç bilmediğim yaşamadığım şeyler bunlar kafamçokkarıştı Allah sabır versin kimseye de yaşatmasın.. hakatten de uzunmuş ama ha mause ile seçe seçe okudum -tatlicadiarzu-

Bu akşam kızların dersleri azdı bizde sinemaya gitmeye karar verdik ayça önceden izlediği için bizim gittiğimize gitmiyor alişi alıp elvin ve sincaplara gidecek bizde ortanca kız anne baba :)) yahşi batıya...neredeyse bir yıla yakın oldu gitmemiştik iyi gelecek...

ah kallisim tabiiki önüne gecemedigimiz durumlar oluyor.. olmazmi ya. herkes bir degilki.. sen nekadar insancil sevecen yaklasmak istesen karsiligi gelmezse yaklasamazsin. benimde erkek kardesimle darginligim oldu. hemde yillar sürdü. okadar gereksizdiki okadar yaniyorumki o gecen zamana.hickimse önayak olup bizi baristirma yoluna basvurmadi, cok sitem etmeme ragmen kimse zahmet etmedi.
baktim sürdükce sürüyor o benden kücük olmasina ragmen sacma bir gururla beni ailesinden uzak tutuyor bir halimi hatirimi sormuyor ve yillar üstüste gecip gidiyor. böyle icim dopdolu oldugu bir gün bir sms yazdim.. kardesimi cok özledigimi yegenlerimi tanimak istedigimi beni hayatindan uzak tutmasina bir anlam veremedigimi biraz düsünürse bana hak verecegini yazdim gözyaslari icinde. yine bana ters bir cevap geldi sms seklinde bunca yil sonra ancak simdimi yegenlerimi kardesimi hatirladigim soruluyordu. sok oldum ve birkac gün elim telefona gitmedi. sonra yine yazdim cocuklarimin dayilarini merak ettigini benimde onlari simdi degil devamli düsünüp özledigimi yazdim. yazismalar böylece sürdü birkac ay kadar ama oldukca yumusamisti ortam.. bu arada yaz tatili geldi. ve biz yillar sonra ilk defa kardesimle bulustuk. tanimakta bile zorlandigim orta yasli bir bey olmustu son gördügümde daha delikanliydi.. ah canim be degdimi soruyorum kime faydasi oldu gecen zamanin kimin gururu kurtuldu?
karisi cocuklari kardesim..ya bunlar benim canlarim...neydi hatamiz? biri birsey demiste digeri kirilmista. biri ters bakmista öbürü alinmista. böyle basit seyler sebep olarak alinmamali diyorum.. keske büyüklerimizde biraz yardimci olup bu sacma darginligi kaldirsalardi hala kiziyorum.. ben kendi göbegimi kestim bu darginligi kaldirdigim icin cok mutluyum.
istemedigimiz darginliklar olabiliyor mümkünse bunlari engelliyelim hatta hic olusmamasi icin caba sarfedelim diyorum..
diyorum diyorumda ben bugün cok konusuyorum..bilmiyorumkismile

tamam .. en kisa zamanda koyucam :))
ah canim ne kadar güclü bi cocukmus... hem durusuyla hem yilmamasiyla bunu göstermis.. ileriki hayatinda basarisina bir tecrübe eklenmis ... ayni seyleri yasadim... inanilmaz haksizliga ugradim daha onceki calistigim is yerinde.. hic bir neden söylenmeden... ama yasadiklarimin hepsinin karsiligini aldim... hakikat bir günes gibi doguyor.. benim günesimde er yada gec dogmustu... hadiseyi anlatmak istemiyorum ama malesef hayatta hersey bizler icin

amin... benimde kimim kimsem yoktur ve hastanelerde yapayalniz kaldigim cok oldu.. aklima gelip hatirladikca cok uzuluyorum .. ama yaptigin ne kadar sevp biliyosundur.. böyle gunler unutulmaz hicbir zaman .. bende trafik kazasi gecirdigimde dostumu bildim .. merhametli arkadaslarimi gördüm .. merhamet cok guzel bir vasif..dostumda illaki aradigim bnir ozellik

yaaaniii simdi cocuk mu istiyorsun?ve herhangi bi sorun yok? allahim ins gonlüne göre hayirlisini versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy reyhan ablam ne kadar guzel yazmis...ablacim cok guzel yazmisssin .. her harfina katiliyor.. hatta ellerinde öpmek istiyorum yaaa... ama ablacim kallisimde nekadar hakli bak.. sen bu yazinla bile onun hakliligini gösteriyorsun keske her büyük senin gibi olsa.. ama degil... degil istteeee
zaten olmayanlarla bu sorunlar cikiyor yaaa... merhameti olmayan, insanligi olmayan adeleti olmayan insanlarla da ne kadar anlasabilirsin .. ama ablacigim dedigin gibi cok uzun bir konu... herkesin yasamina mevzusuna göre farkli yorumlanabilicek bir konu diymi?

hepinize ii akşamlar ne güzel yazışmışsınız hepsine uzun uzun bende bişiler yazmak istiyorum ancak başım ağrıyor sanırım yine sinüslerim dolmaya başladı burnum tıkanıyor ve başım ağrımaya başlıyor daha önce sinüztten ameliyat olmuştum çok rahattım .

kallisim o bahsettiğin hoca müsvettesi varya ona hoca ddemeye utanıyorum insan kendi hırsları için nasıl bir yavrunun istikbaliyle oynar gerçekten sinirleniyorum elime verseler yolarım onu.
yarında tahlilin var son olan hadi hayırlısı bakalım inşal ii sonuçlar alırsın

tamamen öyle piacigim. herkesin durumuna göre degisir haliyle.bak benim esim ne der..
iyi insanla herkes anlasir. iyi biriyle arkadaslik etmeyi samimi olmayi herkes basarir..
önemli olan kötü yada aksi diye bilinen birini kabugundan cikarabilmek onu anlamak sevmek. cemiyete kazandirmak.. hatta kötü bir insandan sabirla anlayisla iyilikle iyi bir insan ortaya cikarmak.. her insanin hatta bir canavarin bile sevilmeye deger insancil ve yara almaya müsait zayif bir tarafi vardir.. aslanlari kaplanlari yirtici hayvanlari egitmeyi bile basariyoruz ama istedigimiz gibi olmiyan isyankar yada aksi bir yakinimizla niye ugrasmiyoruzki?

KPSS'ci arkadaşlarım, ben hukuk okudum ve de bildiğim kadarıyla da hukuk sorusu da var sınavda. eğer yardımcı olabileceğim bir şey olursa, seve seve yardım ederim. üstelik de devlet memuruyum :)

nasıl gidiyor elma diyetin?? biraz fazla asitli değil mi elma?? hani bir zaman sonra midende bir kazınma hissi yaratmıyor mu?? ben ne zaman elma yesem bir zaman sonra bir kazınma hissi gelir çöreklenir mideme. elma diyetini düşünemiyorum bile..

kallıstem cok cok ozur dılerım bugun cuma oldugunu tamamen unutmusum.eve gelırken aklıma geldı.cok cok pardon ya.

al bende de o kdar cedricim. anca cumartesi akşmı banyo sonrası saç kuruturken farkettim ki günü geçirdim diye. ama çok rezalet bir his valla ya..içim bir fena gıcıklandı hani..bir eziklik hissii....berbat bir duygu. üstelik de kilo vermiştim die heyecanla da bekliyorum bildirimi..

o ne biçim bir antrenör öyle yaa.. deli mi ne?? çok iyi yapmış valla ablan.. hak ettiğini bulur umuyorum ki.. adama bak ya, dingonun ahırı mı burası yaa!!!

günaydın papatyacım hani dün akşam eski mesajlara bakacaktın baktında hiç kimseye yazacak şey bulamadın mı:umursamaz:

sen de hiçbir şey kaçmıyor haniii, seni seniii :))
dün akşam bakamadım mesajlara da ondan cevap yazamadım. aşkolsun yani!!
sabah da evden çıkmadan bir günaydın mesajı atayım dedim. yoksa bu kadar yazılana çizilene bir cevap bulamamak mümkün mü!!

sevgiler sevgiler

bu kadar çok şey yaşamadım ama benim de annemle teyzem arasında benzer rahatsızlıklar oldu. bir de teyzem cephe aldı hepimize, bizim aileye. filan filan... detaya girmiyorum, sinir yapıyor ben de hala.. bir sürü huzursuzluk, tatsızlık.. hala da etkileri kalmıştır hani hepimizde. ama bir şekilde atlattık, kendimizi koruduk..
insan seçemiyor ailesini işte..

alvin ve chipmonks'slar da beniö çocukluğum çizgifilmi. biri kırmızı, biri yeşil (zeki olan), biri de mavi. bir de bir şarkıları vardı ki onların.. süperrrrr....

dün akşam ben de eşimle yahşi batıya gitiim ama yorgunluktan bir 10 dakikası filan kayıp bende filmin. güzel bir filmdi hani..eğlencelik... sen beğendin mi kallistecim??

canım nasıl patlamış mısır istedi, çıldırıcam sandım ama gene de tuttum kendimi yemedim yemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…