- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.521
evet ablacim marifet o gercekten .. cok sabir istiyor ama coookkkktamamen öyle piacigim. herkesin durumuna göre degisir haliyle.bak benim esim ne der..
iyi insanla herkes anlasir. iyi biriyle arkadaslik etmeyi samimi olmayi herkes basarir..
önemli olan kötü yada aksi diye bilinen birini kabugundan cikarabilmek onu anlamak sevmek. cemiyete kazandirmak.. hatta kötü bir insandan sabirla anlayisla iyilikle iyi bir insan ortaya cikarmak.. her insanin hatta bir canavarin bile sevilmeye deger insancil ve yara almaya müsait zayif bir tarafi vardir.. aslanlari kaplanlari yirtici hayvanlari egitmeyi bile basariyoruz ama istedigimiz gibi olmiyan isyankar yada aksi bir yakinimizla niye ugrasmiyoruzki?
nasıl gidiyor elma diyetin?? biraz fazla asitli değil mi elma?? hani bir zaman sonra midende bir kazınma hissi yaratmıyor mu?? ben ne zaman elma yesem bir zaman sonra bir kazınma hissi gelir çöreklenir mideme. elma diyetini düşünemiyorum bile..
günaydın herkese, hazırlandım çıkıyorum hastaneye arkadaşımın yanına. akşama doğru gelirim, kallisimin tahlilleri kolay geçer inşallah ve hayırlı haberlerle döner umarım..
Ara verdiğim diyetime bugun başladım bende katılabılırmıyım acaba aranıza ?
hoşgeldin arkadaşım sohbet amaçlı tabiki katılabilirsin seviniriz fakat yarışma listesi için bekleyen 2 kişi var açıkta ve eski üye biride ben bu yüzden listeye almamız imkansız... yarışmaya katılayım dersen başvuru başlığı var istersen link veririm..a.s.
ben geldimmm.. gec olsada yazip yatiyim dedim ..aksam yemegime dikkat ettim sadece salata cesitleri aldim tabagima (disardaydim) felaket yorgunum havalar yollar berbat burda..
benimde 4. aya kadar citir olmam lazim sonrada hazirana kadar o citirligi oturtmam lazim yani veripte sonra bir kac kacamaktan sonra kilo almaya baslamak istemiyorum
yarisma degil canim baskebol oynuyor 10 yas alti benim ki daha 9 olmadi ama :)) turnuvalari vardi.. takim olarak 1. olmuslar.. ben erken ayrilmistim islerim vardi.. aradim oglumu nasilsin diye..1. olmuslar tahmin etmistim diger takimlari gorunce.. 1.ligini anlatmiyor kocu son ceyrekte oynatmamis sadece onu anlatiyor :))kuzu yaaaa kuzu kuzu
ya ben bu takima katilmadan once oglumun sünneti olmustuuuuu..resim koymak istiyorum birara
Piacım fotoları ekle ekleeeealkisalkisalkis merak ederiz demi...
dalmışım soracaktım kaçıncı oldular diye maşallah diyelim... nedense koçlarını hocalarının söyledikleri yaptıkları çok donukur onlara..
yaa benimde ufak yeğenim 17 yaşında ve milli yüzücydü.. hocası o kadar sıkıp bunaltmasına rağmen çocuk okuldan çıkıp gece yarılarına kadar antrenman yaptı hemde her gün artık yollarda uyuyordu otobüslerde vs öyle yorgun.. nasılda başarılı.. ama adama başarı yetmiyor daha iyisi daha iyisi diye çocukları çok sıkıştırıyordu.. bir gün bir yarışmdan sonra çok heyecan yaptığı için yeğenime tokat atmış ablamda bunu kaldıramadı aynı durumda olan bir başka kızla beraber o takımdan ayrıldılar haaa onlar ayrılmadan adam heyecan yaptığı yeterli dereceyi alamadığı için hem tokat atıp hemde kovmuş bunları ablamda aldı kızı... aynı durum yıllar öncede 3 dekilanlı tarafından yaşanmış sonra onlar büyümüş ve o antrenöre rakip bir ünivresite takımı kurmuşlar ablamda kızı gidip buraya verdi... nasıl iyi yaklaştılar aynı durumu yaşadıkları için.. sonra bir kaç ay önce bir yarışta yeğenim derece aldı ve yeniden milli takıma girebilmeyi haketti ama o eski hoca çıktı ve ben bu öğrenciden şikayetçiyim geçen yıl maceristana gittiğimizde ahlak dışı davranışları olmuştu milli takıma giremez gibi bir yazı sunarak kendi öğrencisinin takımda yer almasını sağladı ve yeğenim alt üst oldu günlerce kendine gelemedi... bu adam ablama bir gün dediki.. benim takımıma geri dönsün tüm şikayetimi yazılarımı geri alayım... en iyi öğrencilerimden biri dedi... ama ablam adamın attığı iftirayı temizletebilmek için uğraşıyor şimdi.. kızın yeni hocaları davacı oldu ablam davacı oldu ve bir avukat dediki ben bu davayı ücretsiz üstlenceğim yeter ki bu çocuk onurunu kurtarsın...
şimd adam para verirseniz hem lisansını veririm hem tüm söylediklerimi geri alırım diyor ahlaksız.. ama ablam gittiği yoldan geri dönmez.. benim çocuğuma iftira attı bunu temizleyecek diyor... o çocuğun durumunu bir görseniz her zaman ağlıyor çok üzülüyor... işte böyle.. bu tip insanlarda var içimizde malesef...
piacım sen artık yediklerini çözdüğün için bir gün kaçırsan bir gün düzelttiğin için sana ben yorum yapmıyorum ama yinede gözüme çarparsa yaparım..boshayallersmile
günaydın papatyacım hani dün akşam eski mesajlara bakacaktın baktında hiç kimseye yazacak şey bulamadın mı:umursamaz:
canimmm cok tesekkür ederiimmmmm..ne guzel düsünmüssünüzvereliniortak 3 yas icin yuzme ve kapali salonlarda jimnastik tarzi sporlar olabilir.. futbolda kücük yasta oluyor ama ben futboldan nefret ederim .. allahtan oglumda hic ilgilenmez futbolla.. basketbolda 6-7 yaslarinda baslaniyor..ama yüzme en iyisi o yas icin benim oglum o yaslarda baslamisti.. yalniz bu yil basketbol antremanlari haftada 2 güne cikti.. okuldanda 2 gün sporlari var.. okuldaki sporlarida yogun ve agir oluyor.. oyuzden birini secmek zorundaydik oglum basketbolu secti yüzmeyi birakti..tebrik ediyorum oğlunu. başarılarının devamını dilerim. spor çocuklar için çok yararlı hem de kötü alışkanlıklardan koruyor. benim oğlumda 3 yaşına girdi bizde yazın inşallah bii spora yönlendirmek istiyoruz zaten çok hareketli bu enerjisini doğru yerlere kanalize etmek lazım diye düşünüyoruz.
benim oğlumda gece 10da doğdu ertesi gün gündüz 12 de sünnet oldu öyle taburcu olduk hastaneden. yani daha 1 günlük bile değildi. ve çok doğru yaptığımızı düşünüyoruz çok rahatız şu anda. ben de koyabilirim resimlerini. senin kuzunun resmini de görmek isteriz
bu arada bugün pazartesi ne oldu senin elma diyeti daha geçmişi okumaktayım belki de yazmışsındır bilmiyorum ama
tamamen öyle piacigim. herkesin durumuna göre degisir haliyle.bak benim esim ne der..
iyi insanla herkes anlasir. iyi biriyle arkadaslik etmeyi samimi olmayi herkes basarir..
önemli olan kötü yada aksi diye bilinen birini kabugundan cikarabilmek onu anlamak sevmek. cemiyete kazandirmak.. hatta kötü bir insandan sabirla anlayisla iyilikle iyi bir insan ortaya cikarmak.. her insanin hatta bir canavarin bile sevilmeye deger insancil ve yara almaya müsait zayif bir tarafi vardir.. aslanlari kaplanlari yirtici hayvanlari egitmeyi bile basariyoruz ama istedigimiz gibi olmiyan isyankar yada aksi bir yakinimizla niye ugrasmiyoruzki?
günaydin takimcigiiimmmmm..nasilsiniz bakalim
ben tartildim ve geldim bugün 1 hafta olmustu ve sonuc istedigim gibi degil -tatlicadiarzu- 1 bucuk kilo gibi gitmis yalniz zaten yeni regl olmustum reglimin ilk gun sisligi oluyor ve 1 kilo fark ediyor.. kafam karisti pek birsey anlamadi .. bana az geldi.. ama okudugum yerlerdeki gibi yaptim ogunlerimde guzel yedim sadece ogunlerden önce elma yedim .. acaba biraz daha mi kismaliyim,azaltmaliyim.. cunku cok rahattim bu hafta aklinialirimsmile gerci gram gramda olsa böyle vermek en iyisi diymi.. cildimde ciddi anlamda farklilik var cok diri ve renkli:) hic diyette gibi degilim kaydirigubbakcemile3
canimmm cok tesekkür ederiimmmmm..ne guzel düsünmüssünüzvereliniortak 3 yas icin yuzme ve kapali salonlarda jimnastik tarzi sporlar olabilir.. futbolda kücük yasta oluyor ama ben futboldan nefret ederim .. allahtan oglumda hic ilgilenmez futbolla.. basketbolda 6-7 yaslarinda baslaniyor..ama yüzme en iyisi o yas icin benim oglum o yaslarda baslamisti.. yalniz bu yil basketbol antremanlari haftada 2 güne cikti.. okuldanda 2 gün sporlari var.. okuldaki sporlarida yogun ve agir oluyor.. oyuzden birini secmek zorundaydik oglum basketbolu secti yüzmeyi birakti..
söyledigin cok dogru nasil bi insan hem sporla ilgilenir hemde böyle kötü kalpli olabilir anlamiyorum.. birde bizim inanclarimiz var.... bu insanlari artik anlamak cok güc.. bencede sonuna kadar uzerine gidilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?