Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Piacım taktın kafama şimdi hiç olmadık şeyi...

dün reyhan ablanın mesajı bu bak demişki saat 17.10 mesajın çıktığı saatte 18.09 tam bir saat var işte senin iki saat gördüğün hangi mesaj anlayamıyorum ki.. sitenin saati bize göre tam doğru.. mesajı yazarken orda saat kaç o an onu yaz bakalım reyhan abla gibi....

http://www.kadinlarkulubu.com/10914253-mesaj18551.html

sende aynı mesajı göstermişsin ve demişsinki reyhan abla kaçta yazmış ve mesaj saatine bak... sen kaç görüyorsun onu söyle biz normal bir saatlik fark görüyoruz çünkü...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
kalliste ben de mesaj yazıyorum 1 saat fark oluyor arada yazdığım saatten 1 saat geç gösteriyor saati ben de anlamadım.
dün sabah kalktım hemen egzersiz yaptım ve akşama kadar 8/9 sefer yaptım. sopa çevirme hareketi, yanlara esneme hareketi, dik dururken bacağını çalıştırma, falan aklıma düştükçe burda küçük bir mutfak gibi yerimiz var girdim girdim yaptım. hepsinden de 30 ar sefer. akşamda göbek hareketleri yaptım yere yatıp. bir ay kadar devam edicem bakalım ölçülerim ne hale gelecek. bi de dün 1.5saat yürüdüm. bugün yürüyüşüm yok. annem hastaydı. kayseride fizik tedavi görüyordu. o geldi çarşamba gün onu karşıladık. bugün de oğluşu alıp ona gidicez. belki orda akşam çıkar yürürüm yürüyemesem de yarın sabah mutlaka yürüycem. sabah kahvaltımda şöyleydi: kepek ekmek kalmadığı için 2 dilim normal ekmek peynir 2 zeytin bi çatal helva, 1 çatal çokella bi de işyerime gelir gelmez suyumu içtim aç karnına da 2 bardak su içmiştim. şimdi de yeşil çay içicem
haaa bu arada kalliste ben daha kaşlarımı bile aldırmadım. evlenene kadar annem aldırmadı gene evlendikten sonra da eşim aynı sebepten dolayı doğal seviyormuş aslında pek alınacak kaşım da yok çok düzgünler yani bu işime geliyor bu boya olayı gibi değil

ben o mesajın çıktığı saati 19.09 görüyorum

bak mesela benim bilgisayarın saati 10. ama mesajın saati 11

hayret bişi yaaaa normal gören yokmu benim gibi şu saati anlamadım ki tek benmi normal görüyorum ay herkes yazsın değişik görende bildirelim sinir oldum yoksa... ben yazdığınız saati normal saatte görüyorum benim bilgisayar saatimle sizin mesaj yazdığınız saat aynı ..
senin son 11 dediğin mesajda bana 10 gözüküyor...

bilmiyorumkismile ben anlamadım valla. hatta kaç kez kontrol ettim bilgisayaarın saati mi farklı diye ama doğru

günaydın bayanlar dicem ama öğle oldu :)

buarada kahvaltıda 1/4 bazlama, biraz peynir, zeytin, 2 bardak çay içtim.

her nekadar tadı tuzu olmasada domates salatalık yedim birazda. yoğun misafir temposu ve kızımın koşuşturmacası sonucuda inşallah biraz fazla kilo veririm bukez.

saat konusunu merak ettim bide ben bakcam. şuan pc saatim 12:10

acıgülüm hoşgeldin...yediklerin kahvaltı için iyi canım gün içinde çok koşturup yemeyi unutmazsan birde akşam öğünlerini çok kaçırmazsan sorun olmayacaktır..

acıgülüm hoşgeldin...yediklerin kahvaltı için iyi canım gün içinde çok koşturup yemeyi unutmazsan birde akşam öğünlerini çok kaçırmazsan sorun olmayacaktır..

hoşbuldum kallistem.sabahları sabit olarak sirke-bal-su içiyorum mutlaka. özellikle ara öğünlerimi kaçırmıyorum en önemli öğünlermiş çünkü. kızımın diyetisyeni söylemişti. sabah öğle arası 1 meyve ve yoğurt, ikindi vakti 1 galeta ve peynir, yatmadan öncede yine 1 meyve ve yoğurt yiyorum. süt içmediğim için yerine yoğurt tüketiyorum. birde çıkıp yürüyebilsem kilo vermem hiç zor olmaz ama yürüyüş yapamıyorum ne yazıkki. ip atlamakla yetiniyorum. onuda buara hiç yapmadım

kızımın yemek saati geldi hala kalkamadı yavrum ya sabah erken kalkıp kahvaltısını yapıyo dayanamıyo geri uyuyo kalkıyo 2-3 saat sonra geri yatıyo akşama kadar bütün düzeni gitti hiç alışkın değil erken kalkmaya anası gibi :)

ama bende 18 09 degil 19 09 yaziyor kallisim.. yasorun da degil canim :))) bak yine ayni öyle tombilicim min yazdigi mesajdaki gibi mesela acigül arkadasimiz yazdiya bende öyle gorunmuyor..asagida alintiladim bak

canim süper spor yapmisssin ayyyynen devam

ben o mesajın çıktığı saati 19.09 görüyorum
bende öyle goruyorum
..1 saat fark degil 2 saat fark gorunuyor

acigül 12 10 da yazmis bende öyle gorunmuyor..mesela okula giderken ben sabah 6 tida yaziyodum.. tr saatiyle 7 gorunmesi lazimken 8 gorunuyodu..vardi bi aciklamasii bosvverrrr

piam tamam boşverdim :)))
dışarı çıkıyorum hoşkalın demeye geldim... bir kaç boya alacağım malzeme filan ablam söylenip duruyo elini çabuk tut diye ay iyice ressam sandı bu kadın beni ama bir taraftanda nasıl hava atıyorum evdekilere otelde nereye baksanız benim eserlerimi görceksiniz diye :))

günü mü yazayim .. cikmam gerekicek birazdan
ya sabah oglumun turnuvasi vardi bir elma yedim yanima (adini tam bilmiyorum ) sade diyet cubuklari aldim ciktim onlari yedim
ögle bir elma ve süt ile meyveli müsli
aksam gunumde eksik kalmislardan birseyler ayarliycam

oglum bugun ki turnuvada kesin 1. olucaklar ve ben kalamiyorum sonuna kadar (( 3 de bitoplantim var .. ben ayrilmak zorunda kaldim ( babasi aradi 2. macida kazanmislar
gece gec gelirim .. yarina gorusuruz ins ...ayy hepinizi seviyorum beeeennnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bijoux nekadar vefali bir arkadas oldugunu gösteriyor.. arkadasina gecmis olsun diliyorum.. bijoux seninde dktorda bazi islerin oldugunu okudum ama tam anliyamadim bizler henuz bilmiyoruz bazi seyleri.. kayitsiz kaldigimizi dusunme.. insan herseye burnunu sokmakta istemiyo:kedi: offf uzattikca sacmaliycam .. canim ne ise durum allahim hayirlisini versin:1hug:

Son düzenleme:

bende merak ettim bak şimdi, ben çöp adam bile çizsem üstünden tır geçmiş gibi kötü olur...hiç yeteneğim yokturr: kaydirigubbakcemile3

bende de saat hep 1 saat ileri gözüküyor 13 de yazılan bir mesaj a 14 diyo forum.. Forumun genel ayarlarında saat dilimi ayarı varmı acaba.. hiç de bakmadım..

sabah tekrar geri yatığım için öğlen kalktım 2 dilim ekmekle biraz ton balığı yedim..
bugün hava ne menem birşey kasvetli mi kasvetli yağmur yağacak galiba... içim karardıııı

teşekkür ederim piacım valla çok azimlendim ben haziran sonuna kadar çıtır olamm lazım benim hem diyet hem spor yapıyorum bişeyler işte inşallah kaybolmaz azmim.
oğlun ne yarışmasında ben kaçırdım galiba orayı. başarılar diliyorum ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…