- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.461
Piacım taktın kafama şimdi hiç olmadık şeyi...
dün reyhan ablanın mesajı bu bak demişki saat 17.10 mesajın çıktığı saatte 18.09 tam bir saat var işte senin iki saat gördüğün hangi mesaj anlayamıyorum ki.. sitenin saati bize göre tam doğru.. mesajı yazarken orda saat kaç o an onu yaz bakalım reyhan abla gibi....
http://www.kadinlarkulubu.com/10914253-mesaj18551.html
sende aynı mesajı göstermişsin ve demişsinki reyhan abla kaçta yazmış ve mesaj saatine bak... sen kaç görüyorsun onu söyle biz normal bir saatlik fark görüyoruz çünkü...
bak mesela benim bilgisayarın saati 10. ama mesajın saati 11
acıgülüm hoşgeldin...yediklerin kahvaltı için iyi canım gün içinde çok koşturup yemeyi unutmazsan birde akşam öğünlerini çok kaçırmazsan sorun olmayacaktır..
ama bende 18 09 degil 19 09 yaziyor kallisim.. yasorun da degil canim :))) bak yine ayni öyle tombilicim min yazdigi mesajdaki gibi mesela acigül arkadasimiz yazdiya bende öyle gorunmuyor..asagida alintiladim bakPiacım taktın kafama şimdi hiç olmadık şeyi...
dün reyhan ablanın mesajı bu bak demişki saat 17.10 mesajın çıktığı saatte 18.09 tam bir saat var işte senin iki saat gördüğün hangi mesaj anlayamıyorum ki.. sitenin saati bize göre tam doğru.. mesajı yazarken orda saat kaç o an onu yaz bakalım reyhan abla gibi....
http://www.kadinlarkulubu.com/10914253-mesaj18551.html
sende aynı mesajı göstermişsin ve demişsinki reyhan abla kaçta yazmış ve mesaj saatine bak... sen kaç görüyorsun onu söyle biz normal bir saatlik fark görüyoruz çünkü...
canim süper spor yapmisssin ayyyynen devamgünaydın kızlar
kalliste ben de mesaj yazıyorum 1 saat fark oluyor arada yazdığım saatten 1 saat geç gösteriyor saati ben de anlamadım.
dün sabah kalktım hemen egzersiz yaptım ve akşama kadar 8/9 sefer yaptım. sopa çevirme hareketi, yanlara esneme hareketi, dik dururken bacağını çalıştırma, falan aklıma düştükçe burda küçük bir mutfak gibi yerimiz var girdim girdim yaptım. hepsinden de 30 ar sefer. akşamda göbek hareketleri yaptım yere yatıp. bir ay kadar devam edicem bakalım ölçülerim ne hale gelecek. bi de dün 1.5saat yürüdüm. bugün yürüyüşüm yok. annem hastaydı. kayseride fizik tedavi görüyordu. o geldi çarşamba gün onu karşıladık. bugün de oğluşu alıp ona gidicez. belki orda akşam çıkar yürürüm yürüyemesem de yarın sabah mutlaka yürüycem. sabah kahvaltımda şöyleydi: kepek ekmek kalmadığı için 2 dilim normal ekmek peynir 2 zeytin bi çatal helva, 1 çatal çokella bi de işyerime gelir gelmez suyumu içtim aç karnına da 2 bardak su içmiştim. şimdi de yeşil çay içicem
haaa bu arada kalliste ben daha kaşlarımı bile aldırmadım. evlenene kadar annem aldırmadı gene evlendikten sonra da eşim aynı sebepten dolayı doğal seviyormuş aslında pek alınacak kaşım da yok çok düzgünler yani bu işime geliyor bu boya olayı gibi değil
bende öyle goruyorumben o mesajın çıktığı saati 19.09 görüyorum
acigül 12 10 da yazmis bende öyle gorunmuyor..mesela okula giderken ben sabah 6 tida yaziyodum.. tr saatiyle 7 gorunmesi lazimken 8 gorunuyodu..vardi bi aciklamasii bosvverrrrgünaydın bayanlar dicem ama öğle oldu :)
buarada kahvaltıda 1/4 bazlama, biraz peynir, zeytin, 2 bardak çay içtim.
her nekadar tadı tuzu olmasada domates salatalık yedim birazda. yoğun misafir temposu ve kızımın koşuşturmacası sonucuda inşallah biraz fazla kilo veririm bukez.
saat konusunu merak ettim bide ben bakcam. şuan pc saatim 12:10
:))))))). elini çabuk tut diye ay iyice ressam sandı bu kadın beni )
bir kaç boya alacağım malzeme filan ablam söylenip duruyo elini çabuk tut diye ay iyice ressam sandı bu kadın beni ama bir taraftanda nasıl hava atıyorum evdekilere otelde nereye baksanız benim eserlerimi görceksiniz diye :))
ama bende 18 09 degil 19 09 yaziyor kallisim.. yasorun da degil canim :))) bak yine ayni öyle tombilicim min yazdigi mesajdaki gibi mesela acigül arkadasimiz yazdiya bende öyle gorunmuyor..asagida alintiladim bak
canim süper spor yapmisssin ayyyynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?