Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Free meal baktım kızlar bende bundan yapıcam free meal 1 hafta istrdiğini yiyiyosun sonra diyete dönüyosun
Ahahaha yok yok o değil benim dediğim yanlış şeye bakıyosun galiba ben onun bilimsel geçerliliğini bilemiycem ama doğru olması pek mümkün değil coşmayalım efenim

Ahahaha yok yok o değil benim dediğim yanlış şeye bakıyosun galiba ben onun bilimsel geçerliliğini bilemiycem ama doğru olması pek mümkün değil coşmayalım efenim
baktım kız bende yalan yok dur
Şimdi cheat meal sistemi şöyle işliyor .

Cheat danda anlaşıldığı gibi hileli yemek anlamı taşıyor ve cheat meal sistemi 3 evreden oluşuyor

Cheat meal
Reward meal
Free meal
gördünmü bacım varmış

takım olarak özelden konuşup anlaştınız dimi cumayı beklemeyelim bütün kaçamakları cumadan önce yapalım ki aslı delirsin amaç bu !!!!! bugün 300 ip atlamadan uyuma sakın ayrıca yarında ceza yazıcam bunun için, sen benim en büyük umudumdun cuma günü

yarın bence çikolat yicem haberiniz olaaaaaaa ortim beni yoldan çıkardı bu listeyle
ye ye de seni napıyom bak !!! betüle dedim 700 kaloriyi geçmeden yemeyi gözün kesiyosa ye, senin menülerine bakarak söylersem kahvaltı+magnum 700 zaten nabeeer!!

anam kaptan magnum yer cemaat simit poğaça çikolata bana gelincemi rütbe uyguluyorsunuz ulllllleeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn tutmayın beni
ya kızım yarın perşembe valla kendimi kesicem şimdi yaaaaa!!! listedeki üç kişi arazi zaten, açlıktan geberiyom iki gündür listeye yüksek yüzdeyle giriyim de ortalama düşmesin diye!!! cuma ye ya noluuuur

yok kız yemem dalga geçiyodum tatlım benim sinirlerini zıplatma akşam akşam eniştenin ne suçu var

sanırım birçok arkadaşımız buraya başladıktan sonra epey kilo vermiş, kimler nezaman ve kaç kiloyla başladı ve kaç kilo verdi diye sorsam ??
1.73 boya 80.5 kiloydum bende muska nın hikayesini okuyup gruba dahil olmuştum. Sağolsunlar arkadaşlar damimi davrandılar ve hemen kabul ettiler. 2.5 hafta önce dahil oldum gruba şimdi ise 75.80 kiloyum sen de inanırsan ve azmedersen verirsin canım

Geuba dahil olunca kendini spor yapmaya zorluyorsun canım. İster istemez sorumlu hissediyorsun. Arkadaşları gördükçe daha çok azmedip sporunu arttırırsın. En azından bana öyle oldu

Ay ben eksik yazdim ya sabah erken kalkip leslie 3 mile yapmistim nilsub morordek
Hak etmisim yahu ben o cokonat'i resmen
8 mile olacak bugun totalde
Neeeee 8 mil mi. Bu spora can mı dayanır? Maşallah sana

Arkadaşlar bugünkü menüm
kollontai morordek nilsub B blanche_ea
Sabah:1 dl tam buğday ekmeği+1 kk peynir+ domates,salatalık,maydonoz
Öğlen: yarım kase çorba+1 tabak bezelye+1 tabak salata
Ara:1 yeşil elma
Akşam: 1 adet karnıyarık+1 kase cacık+yarım ince dilim karpuz
Akşam yemeğinin üstüne bir bardak sütten nescafe
Su:3lt üstü
Spor:40 dk yürüyüş birde 9 kat merdivenleri tırmandım baya onunda azcıkda olsa etkisi olur diye düşünüyorum
nilsub 100 atlama cezam vardı dünden onuda yaptım
İyi geceler herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…