- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.801
AhahahaFree meal baktım kızlar bende bundan yapıcam free meal 1 hafta istrdiğini yiyiyosun sonra diyete dönüyosun
duygununki xxxxxxllllllllllll cheat meal olmuşTabi benim bahsettiğimde yediklerinden biri tercih ediliyor.ya simit, ya poğaça,yada çikolata sen 3 ü bir arada yapmışsın biraz fazla olmuş ona bişey diyemiycem
baktım kız bende yalan yok durAhahahayok yok o değil benim dediğim yanlış şeye bakıyosun galiba ben onun bilimsel geçerliliğini bilemiycem ama doğru olması pek mümkün değil coşmayalım efenim
Free meal baktım kızlar bende bundan yapıcam free meal 1 hafta istrdiğini yiyiyosun sonra diyete dönüyosun
ya bence bu yöntem geerçekten uzun süre diyet yapanlar içi olabilir 11 12 ay gibi yapanlar 1 hafta ara verip devam edebilirler:)O bir hafta da ben verdiğim kilonun en az 2 katini alırım bana göre deel bu yöntem :)))
Evet olabilir iyi araştırıp kendine uygun olanı seçmelisin bence o free meal değil amaya bence bu yöntem geerçekten uzun süre diyet yapanlar içi olabilir 11 12 ay gibi yapanlar 1 hafta ara verip devam edebilirler:)
ben haftada bir free meal yapıyım o zamanEvet olabilir iyi araştırıp kendine uygun olanı seçmelisin bence o free meal değil amaben cheat meal yapıcam dediğim gibi
takım olarak özelden konuşup anlaştınız dimi cumayı beklemeyelim bütün kaçamakları cumadan önce yapalım ki aslı delirsin amaç bu !!!!! bugün 300 ip atlamadan uyuma sakın ayrıca yarında ceza yazıcam bunun için, sen benim en büyük umudumdun cuma günükızlar yazın bana ceza hakettim valla bugün 78 i gördüm tartıda ama şuan 79 lara geri döndüm hakettim zıplamayı
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 simit + 1 poça
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
2 fincan çay şekersiz
ara 1 tane karam antepli bitter çikolata
öğlen
2 kupa balık ızgara yağsız (20-25 cm vardı belki fazlaydı kafalarıyla )
yarım tabak salata
akşam yok
ara
sade soda + limon
maydanoz çayı
2 aydır yapmadığım kaçamağı yaptım bugün ne deseniz haklısınız ama eşim izinliydi vee ona uydum iki gündürde baş dönmelerim vardı resmen kesildi ...
depoyu doldurdum muskam demesi umarım fermuar etkisi yapar kilo vermem hızlanır ..
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş+ 2 mil
ye ye de seni napıyom bak !!! betüle dedim 700 kaloriyi geçmeden yemeyi gözün kesiyosa ye, senin menülerine bakarak söylersem kahvaltı+magnum 700 zaten nabeeer!!yarın bence çikolat yicem haberiniz olaaaaaaa ortim beni yoldan çıkardı bu listeyle
ya kızım yarın perşembe valla kendimi kesicem şimdi yaaaaa!!! listedeki üç kişi arazi zaten, açlıktan geberiyom iki gündür listeye yüksek yüzdeyle giriyim de ortalama düşmesin diye!!! cuma ye ya noluuuuranam kaptan magnum yer cemaat simit poğaça çikolata bana gelincemi rütbe uyguluyorsunuz ulllllleeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn tutmayın beni
yok kız yemem dalga geçiyodum tatlım benim sinirlerini zıplatma akşam akşam eniştenin ne suçu vartakım olarak özelden konuşup anlaştınız dimi cumayı beklemeyelim bütün kaçamakları cumadan önce yapalım ki aslı delirsin amaç bu !!!!! bugün 300 ip atlamadan uyuma sakın ayrıca yarında ceza yazıcam bunun için, sen benim en büyük umudumdun cuma günü
ye ye de seni napıyom bak !!! betüle dedim 700 kaloriyi geçmeden yemeyi gözün kesiyosa ye, senin menülerine bakarak söylersem kahvaltı+magnum 700 zaten nabeeer!!
ya kızım yarın perşembe valla kendimi kesicem şimdi yaaaaa!!! listedeki üç kişi arazi zaten, açlıktan geberiyom iki gündür listeye yüksek yüzdeyle giriyim de ortalama düşmesin diye!!! cuma ye ya noluuuur
onun canına okudum da geldim, küsüm şimdi ona kafa dağıtmaya geldim ki ooooo iki orti coşmuşsunuz :)yok kız yemem dalga geçiyodum tatlım benim sinirlerini zıplatma akşam akşam eniştenin ne suçu var
cuma yersin birinden birini tabi % 1 ve üstü kilo verirsen, hadi yine iyisin :)midem ağrıyo yaaa niyeki fena anaam magnumları simitleri poğaçaları çiklatları siz yediniz bana şişkinlik yaptı
yok ya bi çiklat yersem cumaya bu sabah tartıldım - 600 çıktıydım cumaya ne kadar olcek bakem:)cuma yersin birinden birini tabi % 1 ve üstü kilo verirsen, hadi yine iyisin :)
hade bakalım -1.5 olcek bence :)yok ya bi çiklat yersem cumaya bu sabah tartıldım - 600 çıktıydım cumaya ne kadar olcek bakem:)
ya bence bu yöntem geerçekten uzun süre diyet yapanlar içi olabilir 11 12 ay gibi yapanlar 1 hafta ara verip devam edebilirler:)
1.73 boya 80.5 kiloydum bende muska nın hikayesini okuyup gruba dahil olmuştum. Sağolsunlar arkadaşlar damimi davrandılar ve hemen kabul ettiler. 2.5 hafta önce dahil oldum gruba şimdi ise 75.80 kiloyum sen de inanırsan ve azmedersen verirsin canımsanırım birçok arkadaşımız buraya başladıktan sonra epey kilo vermiş, kimler nezaman ve kaç kiloyla başladı ve kaç kilo verdi diye sorsam ??
Geuba dahil olunca kendini spor yapmaya zorluyorsun canım. İster istemez sorumlu hissediyorsun. Arkadaşları gördükçe daha çok azmedip sporunu arttırırsın. En azından bana öyle oldubende iki çocuk annesiyim, bir oğlum 22 yaşında diğer oğlum 2 yaşında, evliyim, normalde hep 55 ile 59 arasında olan ben başarısız bir iki hamileliğim oldu bu arada 64 kg oldum ve 64 kg ile başlayan hamileliğimde 25 kilo aldım, 10 kilosunu verdim gerisi kaldı, boy olmayınca :) ,özel bir firmada yöneticiyim, çok yoğun ve stresli bir işim var, spor yapmaya hiç fırsatım olmuyor maalesef ama artık düzenli yürüyüş yapmaya gayret edeceğim..
güzel kilo vermişsiniz sizi tebrik ediyorum, maşallah, sizlerden bunları duymak gerçekten çok ilham veriyor..
kahvaltı : 1 yumurta, az bir peynir birkaç zeytin.
ara öğün olmuyor
öğlen 12:30-13:00 gibi ofise ne gelirse, bugün barbunya+bulgur pilavı+cacık+ekmek oldu.
ara öğün çok olmuyor ama bugün bisküvi ikram ettiler hayır demedim :) birde yeşil çay ve 2-3 türk kahvesi günlür oluyor
akşam evde ne piştiyse hiç ayırt etmede yiyorum,
ama akşam yemeğinden sonra dondurma çok yiyorum
su en fazla 1,5 tüketiyorum
spor yok du ama başlıyorum yani yürüyüş..
Neeeee 8 mil mi. Bu spora can mı dayanır? Maşallah sana
Ben o kadar az kalori ile duramam açlıktan bayılırım :) herkesin bünyesi ve yöntemi farklı tabiya ben anlamam öyle cheat meat falan ben diyette ilk üç ay 900 kalorilik menü bile yemedim beeee ne kaçamağııııı
-1,5 nerdee keşke olsa ne güzel olur:)hade bakalım -1.5 olcek bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?