Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar iyi akşamlar bugün hiç giremedim kizim sabahtan beri kusuyo şimdi geldik hastahanede n
Menum
Sabah 2 yumurtalı peynirli maydanozlu omlet
Domates

Öğle
Taze fasulye
Cacık

Akşam
Fırında tavuk Çok az yedim
Salata

Spor yapamadım
Su 3lt olmak uzere

Durun durun artik yazmayin diyordu,hatunlaaaar cosmuss yaziyooor yaziyoor diyordu,bu garip yavrucak her sayfayi gectiginde yeni bir sayfa ekleniyorduuu anca bitirmistiydi asfafagah valla masallah size hatunlar saglam muhabbet donmus gene.. T turkis94 hosgeldin sen de canim ben de yeni girdim sayilir yaklasik 2haftadir burdayim.. 91ile basladim -5i devirdim kovaliyorum menuleri takip edersen bulursun sen de kendi duzenini..

Ay kiyamam ya olur arada oyle, bence yarin - bile cikarsin; sabah yemissin aksam yememissin kalori hesapladin mi?

Bence %1 diye dusunebilirsin her hafta, en sagliklisi

yarın bence çikolat yicem haberiniz olaaaaaaa ortim beni yoldan çıkardı bu listeyle

Cuma ye yavrukus, bir gun daha yalnizca

Ya o olaya ben de inaniyorum ama haftada 1 veya 15 gunde 1 olacak; ve abartmayacaksin tek bir sey yalnizca. Metabolizmayi sasirtmak onemli, hep ayni tip beslenmek yavaslatiyor. Ben bu ara her gun cikolata yedigim icin, yarin bi yemeyeyim de metabolizmam sasirsin ahaha Ama ben de kalori sinirimi asmiyorum diye avutuyorum kendimi iste
Free meal baktım kızlar bende bundan yapıcam free meal 1 hafta istrdiğini yiyiyosun sonra diyete dönüyosun
Onu Dukan amca da veriyor ama ayni seyin ikinci tabagini yemeyin mesela diyor, bir ana yemek, bir icecek, bir tatli diyor.

Ben o kadar az kalori ile duramam açlıktan bayılırım :) herkesin bünyesi ve yöntemi farklı tabi
Ben gecen sene cok durdum ve kilo verdim ama yani surune surune; son safhalarda hicbir sey yemememe ragmen - goremiyordum; dusun tum gun ayran iciyorum 1 bardak ve yine de - goremiyorum gibi. Benim de hic sicak baktigim bir sey degil, bir de benim spora enerjim olmuyor.

Menuyu de yazayim
kollontai morordek nilsub
Sabah
Hizli kahvaltim :)
1haslanmis yumurta
Az peynir
1fincan yesilcay

Ogle
2yk yogurt
5cig badem (kavrulmamis tuzsuz)
2gun kurusu

Aksamustu kefirimi yazmayi unutmusum
1brdak da kefir

Aksam
100gr yagsiz et
Domates biber sogan
Firinda pisti hepsi tepsi gibi

Su 3üstü
Spor okul cikisi servisten once inip yarim saat yurudum
40dk evde egzersiz

Haftaicine nalet olsun h.sonu catur cutur veriyom hafta ici bi taraflarimi yere koymaya firsat veremiyom pofff..neyse yarin da minumum kalori daha sıkı spor cumaya hedefler var bakak görek

Ya menu super de biraz az kalori degil mi? Hesapliyor musun? Sen daha cok baslardasin, metabolizmanin avantajini kullan bence biraz bu zamanlarinda.

Merhaba hanımlar;

Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden sandviç
(Bol yeşillik marul, biber, domates)
Beyaz peynirli

Ara öğün;
Muz ve badem

Akşam:
Tavuk ızgara
Yoğurt

Ara:
Şekersiz yeşil çay

Su :2 lt
Spor: Cezamı atlamışken bi 500 daha atlayayım dedim :) 600 atlama, iç bacak ve karın egzersizleri, squat, thigh gap egzersizleri. .

Herkese iyi geceler :)

Ne kadar sürede verdin 5 kilonu canim

Badem kac badem? Tavuk ne kadar? Yogurt ne kadar? Muz ne kadar? Ekmekgin buyuklugu ne, peynir ne kadar? Miktar en onemli sey

Millet demis diyecegini de zaten bacim simiti yidin pogacayi niye yiyon. Cikelattan 1kit al birak.. ah bu adamlar incecik fistik gibi olalim istemiyolar hep simdi enisteye laf söylemek gibi olmasin da normalde de yapar mi boyle incelikle yoksa koca bi tesadüf mu diyelim bu kahvalti hazirlama isine

Badem kac badem? Tavuk ne kadar? Yogurt ne kadar? Muz ne kadar? Ekmekgin buyuklugu ne, peynir ne kadar? Miktar en onemli sey
Haha ::)) badem 6 7 adetti sanırım çiğ badem bu arada :) Tavuk snitzel gibi ince kesilmiş göğüs kısmıydı :) yoğurt ufak bi kase :) muz 1 adet:) ekmekte unonun sandviç ekmeğiydi :) peynir 1 kk parçalara ayrılıp koyuldu :) oldu mu :))))

Ya menu super de biraz az kalori degil mi? Hesapliyor musun? Sen daha cok baslardasin, metabolizmanin avantajini kullan bence biraz bu zamanlarinda.
Bugun valla vakit olmadigindan tatlim ya.yoksa ogleye corba balik vardi yemekhanede..sabah ders sunum,ogleden sonra sinav,labi organize et derken eve zor attim kendimi.. hesapliyorum normalde 1000-1200 sinir koydum kendime eskiye gore..cunku insan ustu yiyodum ben.. yogunlugum azaldi gibi haftaya dukan amcacigima baslicam kitap elimde okuyom simdi bakalim nasil olacak

Canım zaten cheat meal haftada yada 15 günde 1 yapılan 1 öğünlük bir kaçamak dediğin gibi.Hem istediğin birşeyi yiyebileceğini bilmek diğer günler insanı motive eder ve hakettiğini düşündüğünden yedikten sonra suçluluk duyulmaz ve stres olmaz,kilolarda gider diye düşünüyorum.Psikoloji önemli.Ama tabiki bu olayıda abartmamak lazım.
Çok düşük kalorili diyet olayı,şok diyetler kesinlikle bana göre değil zaten bende hipoglisemi ve buna bağlı insülin direnci var.Düzenli yemezsem ve aç kalırsam şekerim düşüyor ve bayılıyorum daha ilerisini yaşamadım hiç ama çok zorlanırsa hipoglisemi komaları olabiliyor.Şükür ben yaşamadım.Bence vücudu hırpalayacak şeyler yapmamak lazım sürdürülebilir şeyler yapmak lazım.Şimdi ben 1 ay 500 kalori alsam günde, 10 kilo veririm o ay.Ama vücut kendini ona adapte eder.Ben eminimki hayatım boyunca o kaloriyle yetinemem.Bi yerden sonra normal hayata dönüp 1000 kalori ve üstünü almaya başlayınca.... işte orda herşey öyle bi terse dönerki bi daha zayıflamak çok çok zor olur.Bunları zaten burdaki herkes biliyor. tabi benim bu hastalıktan dolayı metabolizmam kilo almaya çok yatkın ve vermem çok zor.İşin garip tarafı hastalıktan kurtulmak içinde kilo vermem lazım :) aramızda benle aynı kaderi paylaşan varmı bilmiyorum ama varsa beni daha iyi anlar herhalde.Kızlar şok diyetlerle sağlığınızdan olmayın inanın değmez

Ne kadar sürede verdin 5 kilonu canim
Ne zaman geldim ben kizlar..tam hatirlamiyirum ama nisan 15diyelim biz ona..bi kismi odemdir ama oyle dusun..ilk 2-3gun 1dlm kepek ekmegi yedim sonra ekmegi de biraktim aramiyo da artik canim. Ama beni hızlandıran asil sey spor..bi gun digerinden daha az olsun hemen farkediyo gitme orani tartida.bu hafta yogundu bakalim cumaya ne cikacak

Bende insülin direnci mağduruyum ( anlıyorum. .

Benim de yatkinligim cikmisti insulin direncine, dikkat etmezsen direncin olusur demisti doktor ama Karatay denesene aslinda ya; insulin direncine cok iyi geliyor diyorlar. Ben onu cok saglikli ve dogru buluyorum ama ben de kendi adima herhangi bir kisitlanmayi hayat tarzi haline getiremeyecegimi anladim ve o nedenle surduremeyecegim seyleri artik yapmak istemiyorum. Bazen heveslensem de saf protein vs artik en azindan gun icinde bozuyorum, olmuyor bana gelmiyor ya

Benim de ayilip bayilmalarim, mide hassasiyetim vs meshurdur bu arada o yuzden ben de 1000-1300 arasi kalorimi alirim, sporumu yaparim yeter

ne yaptın kız adamada sabah kalkar kalkmaz padişah sofrası kurdu d_mndc
Evli ablalarimiz sıkıştırsin artik biz bilmiyosss oyle seyleri daha.. bizim adamlar anca ayda yilda bi hadi sahile kahvaltiya gidelim diyo simdilik haftasonu keyfi yerindeyse o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…