- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.821
Hemi de tarti öncesiiiiii vallayarın bence çikolat yicem haberiniz olaaaaaaa ortim beni yoldan çıkardı bu listeyle
hemde dom dom kurşunuyla
kızlar yazın bana ceza hakettim valla bugün 78 i gördüm tartıda ama şuan 79 lara geri döndüm hakettim zıplamayı
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 simit + 1 poça
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
2 fincan çay şekersiz
ara 1 tane karam antepli bitter çikolata
öğlen
2 kupa balık ızgara yağsız (20-25 cm vardı belki fazlaydı kafalarıyla )
yarım tabak salata
akşam yok
ara
sade soda + limon
maydanoz çayı
2 aydır yapmadığım kaçamağı yaptım bugün ne deseniz haklısınız ama eşim izinliydi vee ona uydum iki gündürde baş dönmelerim vardı resmen kesildi ...
depoyu doldurdum muskam demesi umarım fermuar etkisi yapar kilo vermem hızlanır ..
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş+ 2 mil
valla başım dönüyordu dün akşamdan beri iki kere eşimin yanında yere serildim sabah gitmiş simit poça çikolata almış balkonada kahvaltıyı hazırlamış öyle manzaraya karşı o kadar uğraştım yemezsem bir daha hazırlamam dedi açılışı öyle yaptım üstünede çikolatayı tutuşturdu elime ama inanırmısın ilk kez pişman olmadım ihtiyacım varmış bu kaçamağa bir süre baş dönmesi yaşamıycam inşallahh.... spor yaparken bilee sallanıyorum bazen .. kendime de sınır koydum haftada en fazla 1 kilo vermeliyim daha fazlası beni sarsıyo malum taa 96 lardan indim vücut nevri döndü..
yarın bence çikolat yicem haberiniz olaaaaaaa ortim beni yoldan çıkardı bu listeyle
Ya o olaya ben de inaniyorum ama haftada 1 veya 15 gunde 1 olacak; ve abartmayacaksin tek bir sey yalnizca. Metabolizmayi sasirtmak onemli, hep ayni tip beslenmek yavaslatiyor. Ben bu ara her gun cikolata yedigim icin, yarin bi yemeyeyim de metabolizmam sasirsin ahahaKızlar çok sıkı diyetlerde 1 öğün serbest yemek olayı var deneyenler oldumu bilmiyorum.Ben burdan önceki 6 kilomu verirken hafta boyunca dikkat ediyordum 1 gün istediğim herşeyden yiyordum.Tabi o zaman normalin çok üstündeki yeme düzeninden normale dönmeye çalışıyordum etkili oldu.Şimdide istediğim kadar sıkı diyet yapabilirsem haftada bir öğün istediğim bir şeyi yemeyi düşünüyorum.Mesela tatlı, makarna yada pilav gibi ne istersem.Tabi bu hafta değil önümüzdeki hafta biraz daha sporuda aktif yapmaya başlayınca düşünüyorumBu olaya cheat meal deniyor eminim çoğunuz biliyorsunuzdur
Onu Dukan amca da veriyor ama ayni seyin ikinci tabagini yemeyin mesela diyor, bir ana yemek, bir icecek, bir tatli diyor.Free meal baktım kızlar bende bundan yapıcam free meal 1 hafta istrdiğini yiyiyosun sonra diyete dönüyosun
Ben gecen sene cok durdum ve kilo verdim ama yani surune surune; son safhalarda hicbir sey yemememe ragmen - goremiyordum; dusun tum gun ayran iciyorum 1 bardak ve yine de - goremiyorum gibi. Benim de hic sicak baktigim bir sey degil, bir de benim spora enerjim olmuyor.Ben o kadar az kalori ile duramam açlıktan bayılırım :) herkesin bünyesi ve yöntemi farklı tabi
Ya menu super de biraz az kalori degil mi? Hesapliyor musun? Sen daha cok baslardasin, metabolizmanin avantajini kullan bence biraz bu zamanlarinda.Menuyu de yazayim
kollontai morordek nilsub
Sabah
Hizli kahvaltim :)
1haslanmis yumurta
Az peynir
1fincan yesilcay
Ogle
2yk yogurt
5cig badem (kavrulmamis tuzsuz)
2gun kurusu
Aksam
100gr yagsiz et
Domates biber sogan
Firinda pisti hepsi tepsi gibi
Su 3üstü
Spor okul cikisi servisten once inip yarim saat yurudum
40dk evde egzersiz
Haftaicine nalet olsun h.sonu catur cutur veriyom hafta ici bi taraflarimi yere koymaya firsat veremiyom pofff..neyse yarin da minumum kalori daha sıkı spor cumaya hedefler var bakak görek
Ne kadar sürede verdin 5 kilonu canimDurun durun artik yazmayin diyordu,hatunlaaaar cosmuss yaziyooor yaziyoor diyordu,bu garip yavrucak her sayfayi gectiginde yeni bir sayfa ekleniyorduuu anca bitirmistiydi asfafagahvalla masallah size hatunlar saglam muhabbet donmus gene.. T turkis94 hosgeldin sen de canim ben de yeni girdim sayilir yaklasik 2haftadir burdayim.. 91ile basladim -5i devirdim kovaliyorum menuleri takip edersen bulursun sen de kendi duzenini..
Merhaba hanımlar;
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden sandviç
(Bol yeşillik marul, biber, domates)
Beyaz peynirli
Ara öğün;
Muz ve badem
Akşam:
Tavuk ızgara
Yoğurt
Ara:
Şekersiz yeşil çay
Su :2 lt
Spor: Cezamı atlamışken bi 500 daha atlayayım dedim :) 600 atlama, iç bacak ve karın egzersizleri, squat, thigh gap egzersizleri. .
Herkese iyi geceler :)
Millet demis diyecegini de zaten bacim simiti yidin pogacayi niye yiyon. Cikelattan 1kit al birak.. ah bu adamlar incecik fistik gibi olalim istemiyolar hepkızlar yazın bana ceza hakettim valla bugün 78 i gördüm tartıda ama şuan 79 lara geri döndüm hakettim zıplamayı
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 simit + 1 poça
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
2 fincan çay şekersiz
ara 1 tane karam antepli bitter çikolata
öğlen
2 kupa balık ızgara yağsız (20-25 cm vardı belki fazlaydı kafalarıyla )
yarım tabak salata
akşam yok
ara
sade soda + limon
maydanoz çayı
2 aydır yapmadığım kaçamağı yaptım bugün ne deseniz haklısınız ama eşim izinliydi vee ona uydum iki gündürde baş dönmelerim vardı resmen kesildi ...
depoyu doldurdum muskam demesi umarım fermuar etkisi yapar kilo vermem hızlanır ..
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş+ 2 mil
Haha ::)) badem 6 7 adetti sanırım çiğ badem bu arada :) Tavuk snitzel gibi ince kesilmiş göğüs kısmıydı :) yoğurt ufak bi kase :) muz 1 adet:) ekmekte unonun sandviç ekmeğiydi :) peynir 1 kk parçalara ayrılıp koyuldu :) oldu mu :))))Badem kac badem? Tavuk ne kadar? Yogurt ne kadar? Muz ne kadar? Ekmekgin buyuklugu ne, peynir ne kadar? Miktar en onemli sey
Bugun valla vakit olmadigindan tatlim ya.yoksa ogleye corba balik vardi yemekhanede..sabah ders sunum,ogleden sonra sinav,labi organize et derken eve zor attim kendimi.. hesapliyorum normalde 1000-1200 sinir koydum kendime eskiye gore..cunku insan ustu yiyodum ben.. yogunlugum azaldi gibi haftaya dukan amcacigima baslicam kitap elimde okuyom simdiYa menu super de biraz az kalori degil mi? Hesapliyor musun? Sen daha cok baslardasin, metabolizmanin avantajini kullan bence biraz bu zamanlarinda.
Canım zaten cheat meal haftada yada 15 günde 1 yapılan 1 öğünlük bir kaçamak dediğin gibi.Hem istediğin birşeyi yiyebileceğini bilmek diğer günler insanı motive eder ve hakettiğini düşündüğünden yedikten sonra suçluluk duyulmaz ve stres olmaz,kilolarda gider diye düşünüyorum.Psikoloji önemli.Ama tabiki bu olayıda abartmamak lazım.Ay kiyamam ya olur arada oyle, bence yarin - bile cikarsin; sabah yemissin aksam yememissin kalori hesapladin mi?
Bence %1 diye dusunebilirsin her hafta, en sagliklisi
Cuma ye yavrukus, bir gun daha yalnizca
Ya o olaya ben de inaniyorum ama haftada 1 veya 15 gunde 1 olacak; ve abartmayacaksin tek bir sey yalnizca. Metabolizmayi sasirtmak onemli, hep ayni tip beslenmek yavaslatiyor. Ben bu ara her gun cikolata yedigim icin, yarin bi yemeyeyim de metabolizmam sasirsin ahahaAma ben de kalori sinirimi asmiyorum diye avutuyorum kendimi iste
Onu Dukan amca da veriyor ama ayni seyin ikinci tabagini yemeyin mesela diyor, bir ana yemek, bir icecek, bir tatli diyor.
Ben gecen sene cok durdum ve kilo verdim ama yani surune surune; son safhalarda hicbir sey yemememe ragmen - goremiyordum; dusun tum gun ayran iciyorum 1 bardak ve yine de - goremiyorum gibi. Benim de hic sicak baktigim bir sey degil, bir de benim spora enerjim olmuyor.
Ne zaman geldim ben kizlar..tam hatirlamiyirum ama nisan 15diyelim biz ona..bi kismi odemdir ama oyle dusun..ilk 2-3gun 1dlm kepek ekmegi yedim sonra ekmegi de biraktim aramiyo da artik canim. Ama beni hızlandıran asil sey spor..bi gun digerinden daha az olsun hemen farkediyo gitme orani tartida.bu hafta yogundu bakalim cumaya ne cikacakNe kadar sürede verdin 5 kilonu canim
Bende insülin direnci mağduruyumCanım zaten cheat meal haftada yada 15 günde 1 yapılan 1 öğünlük bir kaçamak dediğin gibi.Hem istediğin birşeyi yiyebileceğini bilmek diğer günler insanı motive eder ve hakettiğini düşündüğünden yedikten sonra suçluluk duyulmaz ve stres olmaz,kilolarda gider diye düşünüyorum.Psikoloji önemli.Ama tabiki bu olayıda abartmamak lazım.
Çok düşük kalorili diyet olayı,şok diyetler kesinlikle bana göre değil zaten bende hipoglisemi ve buna bağlı insülin direnci var.Düzenli yemezsem ve aç kalırsam şekerim düşüyor ve bayılıyorum daha ilerisini yaşamadım hiç ama çok zorlanırsa hipoglisemi komaları olabiliyor.Şükür ben yaşamadım.Bence vücudu hırpalayacak şeyler yapmamak lazım sürdürülebilir şeyler yapmak lazım.Şimdi ben 1 ay 500 kalori alsam günde, 10 kilo veririm o ay.Ama vücut kendini ona adapte eder.Ben eminimki hayatım boyunca o kaloriyle yetinemem.Bi yerden sonra normal hayata dönüp 1000 kalori ve üstünü almaya başlayınca.... işte orda herşey öyle bi terse dönerki bi daha zayıflamak çok çok zor olur.Bunları zaten burdaki herkes biliyor. tabi benim bu hastalıktan dolayı metabolizmam kilo almaya çok yatkın ve vermem çok zor.İşin garip tarafı hastalıktan kurtulmak içinde kilo vermem lazım :) aramızda benle aynı kaderi paylaşan varmı bilmiyorum ama varsa beni daha iyi anlar herhalde.Kızlar şok diyetlerle sağlığınızdan olmayın inanın değmez
Canım zaten cheat meal haftada yada 15 günde 1 yapılan 1 öğünlük bir kaçamak dediğin gibi.Hem istediğin birşeyi yiyebileceğini bilmek diğer günler insanı motive eder ve hakettiğini düşündüğünden yedikten sonra suçluluk duyulmaz ve stres olmaz,kilolarda gider diye düşünüyorum.Psikoloji önemli.Ama tabiki bu olayıda abartmamak lazım.
Çok düşük kalorili diyet olayı,şok diyetler kesinlikle bana göre değil zaten bende hipoglisemi ve buna bağlı insülin direnci var.Düzenli yemezsem ve aç kalırsam şekerim düşüyor ve bayılıyorum daha ilerisini yaşamadım hiç ama çok zorlanırsa hipoglisemi komaları olabiliyor.Şükür ben yaşamadım.Bence vücudu hırpalayacak şeyler yapmamak lazım sürdürülebilir şeyler yapmak lazım.Şimdi ben 1 ay 500 kalori alsam günde, 10 kilo veririm o ay.Ama vücut kendini ona adapte eder.Ben eminimki hayatım boyunca o kaloriyle yetinemem.Bi yerden sonra normal hayata dönüp 1000 kalori ve üstünü almaya başlayınca.... işte orda herşey öyle bi terse dönerki bi daha zayıflamak çok çok zor olur.Bunları zaten burdaki herkes biliyor. tabi benim bu hastalıktan dolayı metabolizmam kilo almaya çok yatkın ve vermem çok zor.İşin garip tarafı hastalıktan kurtulmak içinde kilo vermem lazım :) aramızda benle aynı kaderi paylaşan varmı bilmiyorum ama varsa beni daha iyi anlar herhalde.Kızlar şok diyetlerle sağlığınızdan olmayın inanın değmez
Evli ablalarimiz sıkıştırsin artik biz bilmiyosss oyle seyleri daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?