Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evli ablalarimiz sıkıştırsin artik biz bilmiyosss oyle seyleri daha.. bizim adamlar anca ayda yilda bi hadi sahile kahvaltiya gidelim diyo simdilik haftasonu keyfi yerindeyse o da
Sen kac yasindaydin? Ya bir de emziren vardi, bende arada hatlar karisiyor

Karatayı birebir uygulamam çok zor ama dediği şeyler kesinlikle doğru.Mesela paketli yiyecekler yemiyorum artık eskiden bisküvi filan çok yerdim, sonra hergün mutlaka protein almaya çalışıyorum, meyveyi günde en fazla 1 porsiyon yiyorum ve ekmeği sadece 1 dilim kahvaltıda.Karbonhidratı baya azalttım .İnan bu kadarı bile bana çok iyi geldi.Hatta son kontrollerimde değerlerim normal çıktı 4 yıldır çıkmadığı kadar :) tam anlamıyla yapabilenler yapsın kesinlikle karatay diyeti çok iyi.Ben tam anlamıyla yapamıyorum ama biçok şeyini kendimce yapmaya çalışıyorum.

Ana sen hak ermişsin bu kaçamağı. Yarın tam gaz devam diyete
Benim gibi diyet cahili okanlar bilmiyordur canım. Çoğu şeyi sizden öğrendim bunu da öğrendiğim süperrr oldu

heh iştee bak benim durumumun bilimsel adı varmış nilsub cheat meal yapmışım ben .. hem ben haftada değil 2 ayda 1 güncük ödül verdim kendime
Ben de istiyorum o ödülden bana ne baba ne
merak etme canım 20 kiloya yakın kilo verdim eminim o 1 güncükle sınırlı kalır 15 kiloda daha veriyim gene böyle 1 güncük kaçamağım olcak ama...
şimdiden önemli mercilere duyrulur
Ne kadar sürede verdin canım 20 kiloyu? Ben de bi 5 kilo daha vereyim 1 gün tatil vereceğim kendine ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Bugünkü menüm nilsub kollontai morordek
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim tb ekmeği

Ara 5 fıstık

Öğle 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği salata 3 kaşık yoğurt

Akşam öğle yemeğinin aynısı 2 çatal karpuz

Ara 1 bardak humana stil tea

Spor 2 mil leslie 100 ip atlama 30 mekik
Su 2.5 litre

Darısı basima inşallah bi 5 kiloda ben versem kendime olan inancım geri gelecek

inşallah ama sanmıyorum sabaha eksi göreceğimi tartıya çıkma hatasında bulundum demin pek güzel karşılamadı beni

haklısın tatlım şımartılasım tutunca poçada arada gümledi zaten sonra midem fena oldu .. bide öğlende balık yemeye götürdü ama yemek sonrasında 2 saat yürüdük .. hala midem kötü
dün ayaklarının dibine iki kere yığılınca yapası tutmuş bugün bu inceliği ..normalde bu kadar yapmaz.. 4 yıldır evliyim suyunu bile ayağına ister üşengeçtir ..
korkmuş ondan yapmış ama yarın yedirmiycekmiş iletmemi rica etti size
adam bile korkuyo buradan hee, benden korkmuyo bu kadarr

ne yaptın kız adamada sabah kalkar kalkmaz padişah sofrası kurdu d_mndc
bayıldım canım 2 defa akşam.. spor yapıyım öyle yatıyım dedim 1 mil en azından ileri geri yürürken bir anda yığıldım.. bide su içmeye kalktım ve yere çöktüm.. tansiyonum normalde de düşüktür ama bu sefer resmen sınırdaydım 6 - 5 tansiyondu düşün ..
bileydim bu 4 sene içinde 1-2 numaradan atıverirdim kendimi yere

saol tatlım aynen yarın aynen devam...
18 kilo verdim canım 3 ayda ilk aylar hızlı gitti ama bu son ay gıdım gıdım bir hafta hızlı verdiysem 1400 gram falan diğer hafta 400-500 gram genelde.. öyle öyle 78 gördüm (sabah görmüştüm ama şuan aynı şeyi söyleyemiycem )

Kızlar vallahi kafayı yicem bi tartılıyorum 74 kilo gidip su içiyorum hopppp74.700 bu neee yaaa kafayı yiyecem kilo vermek aç kalmakmış anacım ilk ödem su falan atıyon patırrrr patırrrrr gidiyorr sonra 100 gr gidip 300 geri geliyor bu ne iş anlamadım gitti hiçbir şey yemezsem kilo gidiyor yersem normal kilomun üzerine ekleniyor 4 litre su içiyorum ondanmı kaynaklanıyor acaba su kurbağısına döndümödem atıcı çayda içiyorum yokkkkkk yokkkk nerde hata yapıyorum bilmiyorum en iyisimi yağsız salata yiyeyim bakim oda olmadı attın beni denizlerede kurtulayım bariii

3 aydaaa 18 kilomu anaaaaaaammmmm kız bende o kadar sabır yokkkkkkk ölmesem bariiii sırf bu sabırsızlıkdan çoçuğumu bile 8 aylık doğurmuş bayanım ben yaaaaabu arada geçmiş olsun canım tansiyona dikkat et

Al bendende o kadar benimkiside ameliyat olucam geniz eti bademcik hayatım ameliyata gitmeden birkaç yemek çeşidi yap dolaba koy şimdi sen 3 gün falan kendine gelemezsin dedi bende yok aşkım sen ne diyon ben sana börek poğaça mantılar açıp gitmeyi düşünüyorum dedim vallahamı diyordengesiz bu adamlarda iş yok kardeşim yokkkkk kırk yılda bir yaparlar artistliklerindende geçilmez benim eşimde 40 yılda bir eserse yapar sonra ben altında çok şey ararım hopppp kavga çıkar birbirimize totomuzu dönüp yatarızsabah hiçbirşey olmamış gibi kaşdığımız yerden hayata devam ederiz

Karataya başlayayım diyorum sizce faydasını görür müyüm ??

Niye zorluyosun kendini canim kendini kotu hissederken yapma..bayilma vucudun error hali kendini kapatmak icin yapiyo bunu.3lt ustu su zararli bence su zehirlenmesi yasayabilirsin ayrica cok tuvalete gittigimiz için mineral de kaybediyoruz suyla..ben bikac gundebir bi maden suyu içiyorum..bence bayilman bundan kaynakli..su biraz fazlaya kaciyo gibi olunca bırakıyorum ben icmeyi dikkat et sen de..gecmis olsun bu arada bi daha yasanmaz umarim

Canim menulerini simdi hatirlayamiyorum ama sporunu icine sinerek yapiyo musun..hareket cok onemli ac kalmaktansa bence..bi de yeni daha yolun basindayiz biz hemen su koyuveriyon bacim etma vücut yeni bi sisteme alismak icin 21gun bekler sonrakk hafta savasir sonra da pes eder..sabret sonu guzel olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…