- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.161
Ben yaptım bildirimimi hatta beğenmişsin ama listede haal geçen haftaki kilom duruyor :)kızlar bildirim yapın hadi uyanamadınız mı :)
ancak yetişiyorum tatlım oldumu düzelttim:)Ben yaptım bildirimimi hatta beğenmişsin ama listede haal geçen haftaki kilom duruyor :)
ne bildirim meraklısı çıktın sen yahukızlar bildirim yapın hadi uyanamadınız mı :)
ne yapak kaptan ve morordek gelmedi hala yardımcı olmaya çalışıyorum anammm çalışmakta suçççççne bildirim meraklısı çıktın sen yahu
aferin kızzzz
Doğrudur canım bende gözünden kaçmıştır belki diye yazdım :)ancak yetişiyorum tatlım oldumu düzelttim:)
tebrikler şuan takımın birincisisin helalllll
Doğrudur canım bende gözünden kaçmıştır belki diye yazdım :)
Teşekkürler canımtebrikler şuan takımın birincisisin helalllll
Süperr tebrikler
aferin kızzzzparkbyull bana laf yetiştiriceğine bak yeni başlayanların yüzdesine
anca elin çalışsın senin
ne diyon kız küfür mü ediyon
Inşallah önce bi 99 u goreyimde geçen ayda endokrine gitmiştim insulin direnci çok yüksek çıkmıştı bide hipoglisemi bana ayda 1 kiloyu bile başarı gor demistitebrik ederim canım çok iyi böyle devam edersin inşallah
Keskeee haftaya inşallah 99 un altına dusersem psikolojikmen iyilesecegim birazben sana demiştim 900 gramcık daha vereydin 99,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?