- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.121
sabah tuvalete çıkmadan tartıldım valla yarımm saat bekledim olmadıya hayatım bence sen bir yerde yanlış yapıyorsun senin şuan haftada 1 kilonun üzerinde vermen gerekiyor çünkü diyete yeni başlağın için çatır çatır ödem atman lazım ( metabolik bir sorun yoksa ) seni takibe aldım ona göre daha sıkı asıl tatlım bundan sonra bakalım:)
Tatlım geçen de 25-26 için verdiğini 300 atlarınarada bir olunca herkes yazıyor zaten, ya nasıl istiyorsanız öyle yapın o zman saatlerce canım çekti tartışmaları dönmesin okurken bile sıkılıyo insan
dün akşam da atlayacaktın toplam 600 dü canım o şekilde mi yaptın?
bu 3. cuman ama mesaj sayın 1 haftada 17 sadece katılımın yetersiz canım
o gün kalori çok düşük olduğu için yazdım, helvayı da midemi sadece o yatıştırdığı için yiyodum, pastayı söyle söyle dediğiniz için söylemiştim betül, ama dikkatini çekerim ben 2 aydır doğru düzgün menü paylaşmıyorum, çok yedim yazmayım deyip geçiyorum
görüşemedik annen nasıl oldu tatlım:)Tatlım geçen de 25-26 için verdiğini 300 atlarınnilsub sildim demişti.. Dünde 300 atladim toplam 600 iste bitmiş olması lazım
Eh iste sıra bekliyoruz hastanede yürüyemiyor halagörüşemedik annen nasıl oldu tatlım:)
çok yanlış kulvarlara laf etti Türkçe bu çektiğin yere gidiiiikızz sende az değilsin hee yarıldım evdee ...kahkaha atıyorum kaç dk dır..
Ya ben yazarken utanıyorum ama 4-5 gündür kabizim ben ondan mi kilo veremiyorum ki. Dikkat ediyorum çünkü. Resmen takıldı kaldi daha da gerilemiyor. Oysa çok umutluydum geçen hafta listeye girecegimden.
Eh iste sıra bekliyoruz hastanede yürüyemiyor hala
inşallah düzelir tatlım bir an önce slm söyle:)Eh iste sıra bekliyoruz hastanede yürüyemiyor hala
Çok geçmiş olsunEh iste sıra bekliyoruz hastanede yürüyemiyor hala
Gunaydiiin :)d_mndc gecmis olsun canim :)
Nazar etme senin de olur beybisi :)sook gözüme gözüme soook.... pehhhhh............ ne güzeeeel keşke benim olsaaa :)
Oo harika valla :)Günaydın arkadaşlar :) Hepimize şimdiden mutlu haftasonları
kollontai morordek nilsub B blanche_ea
Geçen haftaki kilom: 72,600 Bugünkü kilom : 71,800 Fark: 800 gr %1,10
Toplam mesaj: 70
Bu hafta için hedefime ulaştım arkadaşlar grup için ne kadar bir başarıdır bilemiyorum ama ,kendi adıma hedeflediğim aralıkta kilo vermişim :) Umarım hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
Beybi super, kacamaklar cok da etkilememis, gelmis 78leeerKızlar hastanedeyiz Dr a sonuçları gostericez annemin o yüzden buradan yazicam kilomu biriniz listeye ekleyebilir mi?kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
Gecen hafta 79,4
Bu hafta 78,9
Giden 0,5
Yüzde %0,629
Oo rekor sende herhalde, süper valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?