- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.141
Günyadın hatunlar,
Bu sabah tartıda 85 ile karşılaştık. Spor haftaiçi daha hafif kalıyo spor yoğunluktan. Artık bugünden sonra haftasonunu iyi değerlendiririm.
Geçen haftaya göre yapıyoruz hesaplamayı sanırım. Bi de haftaya giricektim ben listeye dimi kızlarkollontai morordek nilsub
Geçen hafta : 87,5
Güncel :85
Fark: 2,5
Yüzde : %2,85
15Nisanda 91 ile başlamıştım 2haftalık bilanço da ;
Başlangıç :91
Güncel : 85
Fark : 6
Yüzde : %6,59 (2 hafta için 2ye bölersek de %3,29)
Hadi dökülün bakalım - leri kızlar
Ya benim tartimda sanirim +200 tarti farki da var gecen haftaya gore ama olsun, boyle kalsin dedim :)
şu an döküldüğüm andırGünyadın hatunlar,
Bu sabah tartıda 85 ile karşılaştık. Spor haftaiçi daha hafif kalıyo spor yoğunluktan. Artık bugünden sonra haftasonunu iyi değerlendiririm.
Geçen haftaya göre yapıyoruz hesaplamayı sanırım. Bi de haftaya giricektim ben listeye dimi kızlarkollontai morordek nilsub
Ya sana da yorum yapacaktim canim, tebrikler ama bence de sanki biraz daha fazla vermen gerek. Metabolizmasal bir sey olabilir, hic tiroitlerine veya insulin direncine vs baktirdin mi? Bu kiloda diyetin baslarinda, daha fazla vermen gerekiyor gibi geliyor bana da :)
bunu diyetin başı gibi kabul edersek haklısın da ben kendimi bildim bileli diyetteyim hareket olmadığı için kilo veremiyorum şimdi minimize de olsa hareketlenmeye başladım.tahlillerim hep temiz çıkıyor genelde.Ya sana da yorum yapacaktim canim, tebrikler ama bence de sanki biraz daha fazla vermen gerek. Metabolizmasal bir sey olabilir, hic tiroitlerine veya insulin direncine vs baktirdin mi? Bu kiloda diyetin baslarinda, daha fazla vermen gerekiyor gibi geliyor bana da :)
tebrik ederim canım çok iyi böyle devam edersin inşallahTartildim şimdi hemen yazayım
Geçen hafta 102.9
Bugün 100.8
Fark 2.1 kg
Yüzde % 2.04 (doğru yaptıysam eger)
Haftaya inşallah ikili rakamları gorecem
evet canı süper eksi valla helalGünyadın hatunlar,
ben sana demiştim 900 gramcık daha vereydin 99,9Tartildim şimdi hemen yazayım
Geçen hafta 102.9
Bugün 100.8
Fark 2.1 kg
Yüzde % 2.04 (doğru yaptıysam eger)
Haftaya inşallah ikili rakamları gorecem
tamam canım lütfen daha fazla katılmaya çalış :)günaydın arkadaşlar..
öncelikle kilomu yazayım..77..sanırım 500 gr vermişim..
dün teog sınavımız bitti..bugünden itibaren daha düzenli katılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?