Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vooovvv güzelmişş.Bende bahsettiğin tarzda sünnet düğünlerine katılmışsım.Restoranttan farksız servisleri ve dondurmalarına kadar herşey mükemmeldi.Ama tabiki her kesimin yapabileceği bi ikram değl.

ben sevmiyorum otellerin açık büfelerini ıyyy şeflerin bir itirafları var aklın şaşar

tamam bak sende giridn o zaman :) kaçamak sakın yediklerini azalt proteine yüklen hareketi arttır:) olursun inşallah:)

Tek yaptığım kacamak kahvaltida 1 cay kaşığı bal oluyor benim o da her zaman değil :)) tavuk yumurta tuketem bol bol o zaman :))

sen gene hobi olarak döv :)) bizim bir komşu vardı hep camda dururdu markete giderken nereye gidiyon derdi gelirken nerden geliyon derdi uyuz olurdum :))) ondan sonra komşu denen nesne den uzak durmaya başladım....
Bazı insanlarda üstdüzey merak sistemleri var. İçtiğin suyu incelerler.Ayy sinir olurum o kesime. Ne aldın nereden aldın nekadara aldın nerede yedin ne yedin neden gittin ooooo sinir bozucu

Bazı insanlarda üstdüzey merak sistemleri var. İçtiğin suyu incelerler.Ayy sinir olurum o kesime. Ne aldın nereden aldın nekadara aldın nerede yedin ne yedin neden gittin ooooo sinir bozucu

evimdeki ikinci diş fırçasının kime ait olduğunu soran denyolar gördüm :))) sorunun altında yatan gerçek biriyle mi yaşıyosun hayatında biri mi var :))) acı gerçek 2. diş fırçası ablamın :)))

Bende yeni evli olduğum için böyle şeylere hep denk geliyorum.Birde memlekete her gittiğimde her gören soruyor.Sanki çocuk doğurmak için evlenmişiz.Tek görevimiz doğurmakta millet ''nasılsın evliliğin nasıl'' sorularından önce bebek varmı? Ne kadar tembelsiniz diyorlar. Ha yok dediğimde de ^^korunuyormusunuz^^ diye yapıştırıyorlar.Belki kültür gelenek görenek farkı ama bu tür sorular beni iğrendiriyor.
Size ne yaa sanki benim evliliğim cinsel hayatım onların sorunu. Nasıl korunduğumu soran bile oldu. Çok tiksinççççç..

eeeeeeeee hangisine üzüleyim bilemedim 2. diş fırçasını soran densizemi 2. diş fırçasının ablana ait olmasına mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…