- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.121
Olabiliirrr anne yemekleri sonuçta ne olacağı belli olmaz65 olmuş 65....
tamam canım siliyorum:)Burda yanlışlık var ama 400 ü yaptım Cnm . Bu nedir ya rezilim valla ceza manyağı olmuşum
Sende bayağı uçtun yaaabende şimdi biraz işlerim var akşam çocukları uyutuncada yine 4 mile yapıcımmmm.........:)
Bugün nerden geldi tatlım ya bi kere de ceza yazmayın la
evimdeki ikinci diş fırçasının kime ait olduğunu soran denyolar gördüm :))) sorunun altında yatan gerçek biriyle mi yaşıyosun hayatında biri mi var :))) acı gerçek 2. diş fırçası ablamın :)))
anam beni kızdırma akşam 4+2 yaparım ezerim seni:)Sende bayağı uçtun yaaa
Ama rekor hala bende 9 mile
Sende bi kerede cezasız menüyle gel şekerimm.Bugün nerden geldi tatlım ya bi kere de ceza yazmayın la
Vvvooovvv yaparmısın kiianam beni kızdırma akşam 4+2 yaparım ezerim seni:)
yapıcam kız takipte kal:)Vvvooovvv yaparmısın kii
Sen yaparsan bende yaparım ne var yaaa
Kaçtı bence oT tatlitambak nerdesin kız ortalık kızıştı ekip artıyor gel bekliyozz:)
Sen 10 mile yaparsan ben 11 yaparım şekerimm. Benle kapışamazsın. Bende deli inadı varryapıcam kız takipte kal:)
sen 11 yaparsan bende 12 yaparım şekerimSen 10 mile yaparsan ben 11 yaparım şekerimm. Benle kapışamazsın. Bende deli inadı varr
Aaa bizim oralara gitmissin kaptanım, Aydıncanım 1 kg sunu almıştım ama kuşadası dönüşü tartılmadım korkudan
Sana cevabı Ebrucugum aşagıda vermiş. Biscolatalı menü diyeyim sen anla. Böyle menülerle geldigin sürece cezan katlanarak artacak. Söylemiştim üst üste kaçamak yapanlara 2 katı gibi cezalar verecegimi.Bugün nerden geldi tatlım ya bi kere de ceza yazmayın la
Sende bi kerede cezasız menüyle gel şekerimm.
Ne kadar ekmek o kadar köfte
Sen Karadenizliydin di mi ya :)sen 11 yaparsan bende 12 yaparım şekerimbendede laz damarı var
Bendeeee 13 diye başlardım ama akşam ola hayrola tatlımmm...sen 11 yaparsan bende 12 yaparım şekerimbendede laz damarı var
hemde koyusundan trabzon tonyalıyız:)Sen Karadenizliydin di mi ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?