- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.061
Ama o smiley cok tatlı, o haldeyseniz gayet güzel bi görüntü olustu kafamda
Canım ödem sonuçta yeşil çay iç geçer yarına kalmaz merak etme.Moralin bozulmasın tatlım bende aynı durumdayım ama benim elim ayağım şiş ondan galiba dun dışarda bişey yemeden geldim zaten dişim dolgu oldu anam moralim çok bozuldu ya + 2 nedir yaaaaa
katılmak isteyen herkes kendine bir hedef koysun şu anki kilonuzu düşünüp oyle çok uzak hedefler olmasın 13 mayıs yarışmanın bitiş günü beni etiketleyin katılmak isteyenler bakalım hayırlısı :) asılın.............
senin hedefin 78 79 olsun bence :) sen karar ver
içiyorum canım naber:)Canım ödem sonuçta yeşil çay iç geçer yarına kalmaz merak etme.
Sizin kilo ne durumda kaptnım.İsveçle verdiğinizi geri aldınız mı??günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün olsun
kızlar havalar falan da ödem yapar bozmayın moralinizi eğer abartmadıysanız geçer
Hadii inşallahh canımm.Sewn çok iyi veriyorsun kesin olursun.
günaydın arkadşlar..
dünkü menüm..
sabah:1 yumurta söğüş 2 dilim tam tahıllı ekmek çay 3 adet zeytin
arada 1 yeşil elma
öğlen 5 kaşık taze fasülye 2 dilim tam tahıllı ekmek bier bardak ayran
arada 2 cevzi
akşam 4 adet fırında tavuk baget ayran..
Deryacım çok iyiarıca 2,5 lt su..yarım saat orta tempoda yürüyüş..
10 gün yaniikatılmak isteyen herkes kendine bir hedef koysun şu anki kilonuzu düşünüp oyle çok uzak hedefler olmasın 13 mayıs yarışmanın bitiş günü beni etiketleyin katılmak isteyenler bakalım hayırlısı :) asılın.............
Tartıldın mı rakibemm. 60lara çıkmadın değil mi??Günaydın hanımlar.. Bugun artık işe kaldıgım yerden geri döndüm, çok fazla iş birikti. Yediklerime de dikkat etmeye devam, anne evinde çok cozuttum
Geçmiş olsun canım
Canım burada kızılacak şeyin çorba değil de biscolata oldugunun farkındasın degil mi?
600 zıpla. 3 gündür üst üste kaçamak görüyorum menülerinde.nilsub
Bana butun kediler seni andırıyorama o kedi bana benzemiyo muu :)))
Kola olmazzzzz olaaamaazzzzzzzzzz....günaydınnnn
@morordeknilsub @kollontai @muska77 @blanche_ea ayy daha yazacam da sığmayacak diye korkuyorum nasılsınız umarım iyisinizdir
dünki menümü yazayım hemen
sabah:tb ekmeğine sandvich,şekersiz çay
öğlen:mercimek çorba ,2 kaşık pilav,kola ZERO,2 kaşık türlü
akşam:schafer grill pan tavada yağsız tavuz ızgara (reklam gibi oldu ızgara tavuk desem hazır gibi algılanıyor ) yoğurt ekmeksiz ...
bu cuma -1 le ben gelcem görürsünüz
65 olmuş 65....Tartıldın mı rakibemm. 60lara çıkmadın değil mi??
senin hedefin 78 79 olsun bence :) sen karar ver
Hadii inşallahh canımm.Sewn çok iyi veriyorsun kesin olursun.
tamam bak sende giridn o zaman :) kaçamak sakın yediklerini azalt proteine yüklen hareketi arttır:) olursun inşallah:)75den gözüm korktu valla :)) hedefim 78 inşallah veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?