Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

demek fatura ödedin ha

ayy bizim de o avantajımız var burda. gazı kontörlü yani ön ödemeli alıyoruz. biz yazdan çook ucuzken aldık gazı doldurduk, şimdi rahatız bakmıyoruz bile sayaca..

aa kütahyanın olumlu bir yönü inanamıyorum delikafadulden

günaydinlarrrrrrr..
burasida cok sogukkkkkk. bu kar kalkmaz artik nisan ayina kadar yaaa.
bende sekersiz kahvemi ictim bir dilim ekmekle standart kahvaltimi yaptim ise yani okula geldim...

a-a-a-a biz suyu öyle alıyoruz da gazdamı oluyomuş ne güzel...ama daha önce yaktığımız kömüre göre çok iyi ısınıyoruz sidinginde etkisi var tabi tüm odalar her yer açık kapatmadan 24 saat 320 verdim kömürde bir ton yetmiyordu ve ısınamıyorduk... şimdimutfakta ondan banyoda ondan daha önce banyoda elektrik mutfakta tüp iki katına çıkıyodu....

günaydinlarrrrrrr..
burasida cok sogukkkkkk. bu kar kalkmaz artik nisan ayina kadar yaaa.
bende sekersiz kahvemi ictim bir dilim ekmekle standart kahvaltimi yaptim ise yani okula geldim...
ablam afiyet olsun.... kar hala varmı eski yağan yani yoksa yenimi yağdı....

ay reyhan abla burdada yağsa diye bekliyoruz aliş her gün söylene söylene uyanıyor bugündemi yok diye önceden olsaydı aralıkta bembeyazdı

ehh artık yemek yapayım,yaprak dökümünden sonra gelirim..

ayy valla o diziyi ferhunde bir gün yaptıklarını ödeyecek diye izliyorum. dün dizinin sonunda da gördüm ki hesaba az kaldı. eşim de sırf bu yüzden bakıyor benimle beraber. yılan o yılan sırnaşık şey
ben azimli değildim beni sizler azimli yaptınız. ve evet çok hırslıyım şu aralar inşallah hep böyle devam eder. sabah yürüyüşümü yaptım gene tostumu yedim. domates, biber, maydonoz eşliğinde.yeşil çayımı da içtim suyumu da içtim. inşallah bu azmim böyle devam eder
banka olayında çok haklısın benzeri dün de benim başımdan geçti ve bijo da haklı ben burda işsizlikten yakınırken sen işini düzgün yapmak zorundasın. beğenmiyorsan kalk ordan ben oturuyum bijom otursun o koltuğa.alsanaalsanasmile

ay tombili ne güzel yazmışsın, inşallah biz de bir gün otururuz istediğimiz bir koltuğa ve düzgün yaparız işimizi opuyorumnanaktan

yazıcam ne zamandır sende benim geçen yazki azmimi görüyorum, böyle gidersen ve bozmazsan kısa sürede sonuç alırsın.. lütfen diyetini bozmai ha bozdun mu ertesi gün telafi et.. hadi bakalım inşallah olacak canım kaydirigubbakcemile2

valla bilmiyorum ki sabah 9 akşam 7-8 gibi eve geliyoprum.önceden 8 de yatardı oğlum doğduğundan beri şimdi 10 da yatırıyoruz. eve gelince oyunlar oynuyoruz banyo yapıyoruz. su kuşudur da benim oğlum bi sabah bi akşam girer. öğlen de sıkıştırır. şimdi 3 yaş altı için tiyatro buldum 2 yaşında oğlum mutlaka ona götürücem pazar günü. boş boş değil de eğitici faaliyetler yapalım istiyorum işte öyle. tiyatroyu da yazarım merak eden arkadaşlar olursa ama sadece ankarada varmış bir de hollandada. bakalım nasıl bişey olacak

istediğimiz koltuklara oturalım inşallah bijom. yoksa bizde de bankacı abla gibi kaşıntı yapar koltuk sonra kaydirigubbakcemile3
ay inşallah olacak bijom ya ama benim bi sorum olacak hem sana hem diğer arkadaşlara. şimdi ben dün akşam mercimek çorbası vardı. yarım kepçe ondan. 1 kaşık tavuklu pilavdan. 2 kaşık z.yağlı susuz taze fasulye ve 1 kaşık patlıcan yemeği z. yağlı ve susuz. bi de kereviz salatası yedim. miktarlar hepsinden 1 kaşık nerdeyse ama değişik değişik yediğim için yine mi hata yaptım acaba dedim kendi kendime. ekmek sıfır bu arada. ne dersiniz.

kendi adıma diyim çok karıştırmışsın tombili. ben bu kadar karıştırmıyorum en fazla iki çeşit ve yanına yoğurt veya ayran..

ama arkadaşlar da bir yorum yapsın bakalım ne dicekler..

bu arada ben pilav ve makarnayı tamamen kesmiştim hala da yemem aklında olsun..

dün proteinim az kaldı diye pilav tavuklu olunca 1 kaşık yedim işte. hımmm karıştırmış mıyım yani gene de tehlikeli yemedim diye bişey olmaz demi sonuçta hepsi sebze bilmiyorumkismile

aaa hayrolsun ıns ne guzel yorumlamısın ablam ya.
haha merakınızı gidereyim. kimse bakmadı aynayaaa. sadece verdim o da teşekkür ederim dedi. duruyodu orda bi yerde ayna sadece o kadar kaydirigubbakcemile3
ee ıkımızde bakmamısız bosa gıttı kız bebek fırsatı zaten ben bır oglum olsun ıstıyorum hayırlısı tabı ama.bu ulkede hele bızım kulturumuzde kız olmak cok zor.
ama sonra ben çıktım gittim. orda da rüya bitti ya da o kadar hatırlıyorum.

benden sorna cedric baktıysa bilemicem :roflol: :roflol:
benkı meraklı bakmıs olabılırım aynaya.ayrılmıyorum zaten heryerımı ınccelıyorum nerelerım erıyor nereler duruyor.banyoya bır boy aynası yaptırmak ıstıyoruma ama esım karsı cıkıyor
bu arada ben cerkezim..esimde,, yani dedeler neneler vs vs hepimiz oyuzden sünnet kiyafetlerimiz bu sekilde original cerkez tasarimlari oldu
pıa cıgım benım en yakın arkadasım dostum herseyım de cerkez abhaza yanı.kulturunuzun gızlı hayranıyım dıyebılırım.bu arada oglusuna cok gecmıs olsun.bunla gecsın ıns.sıkma yanında olamadım dıye .sonucda hayatın ıcındekı annelerle cocuklar daha cok gurur duyuyor.

hımm sımdı tombılım yarım kepce corba 1/2 por ekmek pılav 1/2 por ekmek fasulye 1/2por sebze patlıcan 1/4 por sebze yanı toplamda 1 dl ekmek ve 4 yk sebze yemegı yemıs gıbı oluyosun hıc sıkıntı yok yanı ustelık tavukda oldugundan dengelı ve guzel bır ogun olmus.ekmek yemeyıp sadece sebze yemek ıstedıgınde corbanı 2 kepceye cıkarabılırsın sorun yok yanı

:lepi: alkisalkisalkis oh sevindim . yani aslında biraz kaarıştırmış olmaktan başka problem yok yaşasın.

:lepi: alkisalkisalkis oh sevindim . yani aslında biraz kaarıştırmış olmaktan başka problem yok yaşasın.

tombilim ekmek yememişsin kurtarmışsın aslında bakınca çok gözüküyor ama cedricimde hesabı koymuş ortaya cidden sorun yok ben sana bana doktorun verdiği akşam öğününü yazayım

2 köfte kadar et
1 su bardağı yoğurt
4 kaşık etsiz sebze yemeği
2 kaşık pilav veya bir kase çorba
1 ince dilim ekmek
serbest ölçüde yağsız salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…