- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.661
ehh artık yemek yapayım,yaprak dökümünden sonra gelirim..
evden önce minübüsle çıktım ablam yol uzaktı bn dahada uzattım sonra yarıyolda inip yürüdüm eczane market kitapçı bayağı yürüdüm...boshayallersmilekallisim cok iyi olmus yediklerin aksamlari erken yeme fikrinede katiliyorum. bir süre böyle idare etsinler. yürüdünmü bugün biraz canim? eczaneye gittinde yürüdünmü arabaylami gittin mesafe nekadardir bilmiyorumda...
Piacım çok az gibi geldi yediğin bir daha gözden geçir...bilmiyorumkismileselam,
cok cok coktesekkür ederim arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan onlar hayat,su, nefes
allah herkesin evladini bagislasin
akannehirakannehirala cok basim agriyor..
günümü yazayim
sabah:yarim simit,1 yumurta, kk beyazpeynir,2-3 cay kasigi recel
ara bir yesil elma
ögle:1 kase tavuk corbasi (ogluma yaptim ..doktordan once ben kaynastiricam kolunu)
ara:1 yesil elma
aksam:4 yk zeytinyagli pirasa
henüz pişirmemiştim ya ondan yazmamışım 3 tane yedim bilmiyorumkismile hiç ekmek yemedim tabiki...tombili eminim dengeliyorsundur..daha cok kücük seninkide 3 yasinda tam egitim zamani kac saat calisiyosun?
kallisim süper baslamissin ..köftenin adedini yazmamissin :))
ablacım pilavını cidden küçük porsiyon tuttuysan sorun yok güzel gözüküyoraklinialirimsmile kremlerede başlamışsın hiçççç eksik kalamam bende yapacağımkaydirigubbakcemile3 ama :kedi:ama eyvahedigeldismileama benim kociş çok meraklı illa ben yapayım diyor :kedi: geçen yıl gibi olmasın iffet elden gidiyor sonra bir masör uğruna:roflol::roflol:bende yediklerimi yazayim
kasarli tost. yarim salatalik.
arabir muz
öglen bir su bardagi kadar yogurt ve kücük bir sandvic
arada bir bardak köpüklü sarap ictim yine kutlama vardi ara icin hazirladigim kiviyi aksam yedim az önce
.
hehehehehh yok yok birsey olmaz iffetine. kaydirigubbakcemile3koca gün yoruldun diyet yaptin yürüdün aksam olunca yoruldun krem sürünecek halin kalmamistir.. oda masörlük yapip az ter atsin .. isbölümü bu hayatim.zemuszemus yürümende iyi olmus bugün yatinca kendinle gurur duyacaksin bende öyle.kaydirigubbakcemile5
bu akşam kendim süreceğim ablam eşim yok şehir dışında ancak gece yarısından sonra gelecek...
hemde nasıl gurur duymak tüm gün aynı gururu taşıdım üzerimdeboshayallersmile allahım bu azmimizi hiç kaybettirmesinohaoldumsmile
amin canim insallah.. bence cok iyi basladikolumunekankayizsmile
herkese günaydın soğuk bir kütahya sabahından.. bugün evdeyim inşallah. çayım demlenmiştir, kahvaltımı alıp geleyim konulara bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?