- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.721
chokocum ben kendimce söyle cevap vereyim asagidaki soruna.. karakter :)
ayyy ablanin ciktigi gün söyleeeeee izleriz kiz
Aslında 4 lüsünü aradım her yol kllise çıkar diye ama henüz üretmemişler..
a-a-a-aa çok sevindim izleriz.. bu hafta hiç açmıyorum iğrençççççç çünkü... hangi kardeşin hani bir ara anlattığın ufak kardeşin mi ...
çikolatım al sana bir irade örneği daha henüz açılmış bir konu buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/341249-kilolara-elveda-yeni-hayata-merhaba.html
çok güzelde inşallah sinirleri kaldırır yaptıklarına kusur buldukları zaman .bizi haberdar ette seyredelim çikolatam.inşallah kazanır emekleride boşa gitmez .
ay canım benim sen ev hanımı oldun dimi nasıl alışabildinmi ev hanımlığına ben ev hanımı olmama rağmen hala alışamadım ev hanımlığına .bu gün arkadaşımlada konuştum yok benden ev kadını olmaz benim muhakkak bişeyler yapmam lazım zaten hersene bişeyler buluyorum şimdide çalışıyorum ama parasız inşallah bir gün para kazandıran daimi bir işim olur.
ayy ne güzel haber kızz delikafaduldendelikafadulden inşallah delirtmezler kızı..kızlaaaaaaarr
kızkardeşim yemekteyiz e kabul edilmiş....
piacım kahvaltı yerine yiyorum canım kahvaltı etmek istemeyince, ya da akşama doğru midem kazınınca yiyorum ama akşam yersem yarım paketten yapıyorum..bijoben suntayi aldim duruyor öyle daha yemedim hic oyle yogurtla..sen onu ogun yerine mi yiyordun?
dönecm inşallah manken olacak halim yokya yeter o halime dönsem tabi dahada versem ne güzel olur.bencede çikolatam o gecenin süprizi sen olmalısın.mersam gayet iyi görünüyorsun,inşallah yine o haline dönersin,daha da çok verirsin hatta...
benim en büyük kompleksim ve bunalımlarımın nedeni kilo. bunu kilo verdikten sonra anladım kendimi iyi hissetmem için kesinlikle vermem lazım.aaaaa valla süper fikirrrrrrr chokooo söyle sende bir sarkiiii hadi hadi hadiiiiiiiii simdi varil düsünmenin sirasimiiii
ben ilk zamanlar izlemistim birkac kez uzun zamandir izlemiyorum..en son okan karaca alem yapiyordu kizlarla :))) yemekteyizmi diskodayimiz mi yani neyse yanilmiyorsam yemekteyiz programiydi..
mersa evet iyi gorunuyosun ..ins diledigin gibi na sail istiyorsan oyle olur
ablacım silkelenmeye başladım bende en azından sporumu ihmal etmiyorum beslenmemede dikkat ediyorum tamamen kesemesemde en azından 1 aydır kilo almadım şimdide verme zamanı .yüzümü çok güzel olduğum için değil görünce korkup uykunuz kaçar diye kestim bir gün şöle süslenim püslenim bir resim çektiriyim onu koyarım o zaman .ay ancak gelebildim kizlar.. mersaaaaaaaaa fistik gibi olmussun canim ya vallahi.. keske basini cikarmasaydin cok merak ediyordum seni cok sevindim resim koyduguna.. 6 kilo cok degil bir silkelensen düzene girersin mersacigim bak valla ben bayagi girdim yola.
sabah bir sekersiz kahve standart kahvalti arada yarim pomelo
öglenbir su bardagi kadar yogurt bir dilim ekmek. niye diye sormayin cok severim..
aksam yani isten sonra 3 ince dilim izgara balik yarim yumruk patates salatasi ekmeksiz
az önce bir mandalin yedim
isten sonra 45 dakika yürüdüm camasir yikadim ütü yaptim camasir astim bebek baktim :))
cikolatacigim ben seviyorum o programi ya kardesin ne zaman girecek mutlaka söyle banada..
kallisimin verdigi konulara bakayim
kısslaarrr bakın bu benim yazınki halim valla incecik olmuştum fazla rüzgarda duramıyodum bu resimde 76 kiloydum şimdi azcık daha fazlayım kendimi bir gösterim dedim yüzümüde benden korkmayın diye kestim akşam vakti rüyanıza felan girer allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?