• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlar :)
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 dilim ananas
1 adet zeytin ( 4 tane koydum ama tuzlu geldi 1 tanesini yiyebildim)
1 adet burgu peynir
4 topi peynir
1 yk lor peyniri
1 tk bal

Ara ; 5 adet çiğ badem

Akşam;
1 kepçe salçasız 1 tk yağlı mercimek çorbası
1 kase bulgur pilavı ( kase ufak )
1 haşlanmış baget ( derisi ayrılmış )
1 bardak ayran

Spor : 1 saat yürüyüş yapıldı eğer iyi olursam yatmadan squat ve thigh gap egzersizleri yapıcam..
Su: 2 ltyi geçti

Herkese tekrar iyi kandiller.

Insan o soruları duymamak için evden çıkmak istemiyor bir süre. Bana da sürekli ayni sorular sorulurdu onceleri düşünmüyoruz daha deyip kapatmaya calisirdim ama ne mümkün. Yok evlat şöyle yok evlat böyle. Gina gelirdi bir süre sonra düşünüyorum ama olmuyor demeyi denedim belki susarlar diye ama nerdeeeee. Yok neden olmuyor sorun sen de mi yoksa esinde mi sorulari başladı bu sefer de.

Bebeğim iki aylikken görmeye gelen bir komşu teyze eeee ikinciyi ne zaman yapacaksiniz demez mi? Höh dedigimi hatırlıyorum kadının yüzüne gerisi yok :KK70:
ben daha 3 sene yapmıycam diyorum herkese bi diyen bi daha demiyo en azından ;)

tamam sen girersen hevesim gitti bak şimdi sen ezersin bizi :KK14:
oooo olmaz ki ama bana niye meydan okumuyosun :(

Insan o soruları duymamak için evden çıkmak istemiyor bir süre. Bana da sürekli ayni sorular sorulurdu onceleri düşünmüyoruz daha deyip kapatmaya calisirdim ama ne mümkün. Yok evlat şöyle yok evlat böyle. Gina gelirdi bir süre sonra düşünüyorum ama olmuyor demeyi denedim belki susarlar diye ama nerdeeeee. Yok neden olmuyor sorun sen de mi yoksa esinde mi sorulari başladı bu sefer de.

Bebeğim iki aylikken görmeye gelen bir komşu teyze eeee ikinciyi ne zaman yapacaksiniz demez mi? Höh dedigimi hatırlıyorum kadının yüzüne gerisi yok :KK70:
Kurtulusu yok yani ne dersek diyelim yinede soruyolar.

Back
X