• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay sesli güldüm sana meydan okumak mı :KK70::KK70::KK70: ilahi (sonra halim sana yetişicem diye :ruh:ruh olurum)
ben sana meydan okuyorum :spor:
Senin hedefde bayağı yüksekmiş.
kaca dusureyim, anca 58 e inerim ;)

Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama ne mantıkla düşünüyorlar anlamış değilim.
ay valla ben aldırmıyorum artık ;)

Dünün menüsü kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Sahur:
1 muz
İftar:
1 kase kuru fasulye
çeyrek dil portakal
Su: 2 litre
Spor yok
200 zıpla bakem :spor:

sen bana meydan okuyosun ama ben üstüme nedense alınmıyorum:KK31::KK70:
eee ortada mı kaldım ben :(

kesmedimi yuh diyorum başka bişey demiyorum yok anacım ben canımı yolda bulmadım senin meydan okumanı kabul etmiyorum başka kapıya şekerim :KK70::KK70::KK70:
kasları ısıtıyo ama çok çalıştırmıyo, üstüne bişeyler daha yapmak lazım :)

yok mu bana bir rakip ???? rakip arıyorruuuuuum
Bu minnak çömez halimle iştirak ederdim ama regl donemim geldi gelecek simdiden sistim.yesil caya verdim kendimi 2gundur..
Ayrica takimin kidemlileri duruyo nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez ben mi cikayim karsisina hatunun hanimlar :halay::KK3:

Bu minnak çömez halimle iştirak ederdim ama regl donemim geldi gelecek simdiden sistim.yesil caya verdim kendimi 2gundur..
Ayrica takimin kidemlileri duruyo nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez ben mi cikayim karsisina hatunun hanimlar :halay::KK3:
yok tatlım kaptan denen terminatör ameliyatlı 1o km yürümüş insan banada sıkar tatlım totoma güvenmiyorum o kadar:)

Back
X