Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok mantıklı. Ben 73le hamile kaldım nerdeyse doksani goruyordum. En güzeli zayiflayip hamile kalmak
Ben 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla tamamladım 2 hafta olmadan 50 kiloya geri düştüm hiç belli bile değildi hamileliğim çok ızgara balık tükettim canım acayip çekiyordu bide çok yürüyordum doğurana kadar yürüdüm herakşam hiç aksatmadan bencede önce kilo verin sonra hamile kalın zaten kilo fazlalığı olunca bide üzerine ister istemez ekleniyor doğru düzgün yemediğim hafta bile 2 kilo eklenmişti

Aynen canım en az 2 gün cıkmıcam küsüm tartıya.. tüm ödem atıcı tavsiyeleri de yazıverin siz.. full sıvı atağı bu hafta..o kadar verdim geri dönemem o yooooo

Ayy ne güzel yaa
Bende 50 istiyorummmmm.
Kıskandımm.
Boyun kaç, ne ara kilo aldın ya

Evet yaa hamile kalmayı becerebilirsem tabi :)

Aslında dikkat etmeli ama o dönemde edebilir miyim irademe hiç güvenmiyorum niyeyse

Valla gördüğüm kadarıyla oldukça iradelisin sen.. benden sana tavsiye hamile kaldiginda annenin yanina gitme, ben 3 ay annemin yanında kaldim +12 kiloyla eve döndüm evde kendi düzenimde daha dikkatliydim. 12 kilonun üstüne bir daha koymadan doguma gittim. Dogumdan sonra 1 hafta içinde 8 kilosunu verdim. Eger dikkat etseydim daha da verirdim ama sütüm olsun manyakligina kapılıp şerbet bile içtim

O yüzden korkma dogumdan sonra dikkat edince hamilelikte alinan kilolar çabuk gidiyor. Ben 1 hafta içinde 8 kilo verdigimi görünce çok sasirmistim.

Aynen. Ben mesela 55e düşüp hamile kalsaydim en fazla 67 ile doguma girmiş olacaktım. Ama 73le hamile kaldim işte.

Sirf hamile kalmak için bir sene diyetisyene gittim incecik oldum ama o sene cocuk olmadi. Sonra da nasıl olsa olmuyo diye biraktim ipin ucunu 73e kadar ciktim. Bir baktim hamileyim. Bizim kizin inatçı olacağı o zamandan belliymis

Ayy ne güzel yaa
Bende 50 istiyorummmmm.
Kıskandımm.
Boyun kaç, ne ara kilo aldın ya
Boyum 168 kiloyu son 2 yılda hızla aldım mamayla serumla beslendiğimden sanırsam çok kilo aldım anlamadımda nasıl bu kadar şiştim ağır depresyon yaşadım 2 yıl boyunca günlerce hatırlamadan ölü gibi yaşamışım çok şükür bin şükür geçti gitti kilolar hatıra kaldı neyseki kilo kalıcı değil onuda vereceğim allahın izniyle

Bakalım ya, hayırlısıyla güzel haberi alırsam neler olur kestiremiyorum :)
Dedigin gibi ha deyince de olmuyor, ben de sözde hamile kalayım diye kilo verme isine giristim ama Allah büyük, olacak mı olmayacak mı bilemeyiz :)

Afedersin rahatsızlığın vardı değil mi.??
Unutmuşum.
Önemli değil tatlım unutmuşsun yazmışdım daha önce canım kilo verince zaten hamileyim deyip çok aşırı yemiyeceksin ben ayyy şu güzel şu böyle desem ufak çoçuk gibi kayınvalidem peşimde dolandı yeee kızım yeee bebeğe birşey olur sonra türkiyeye gittim annem yeee kızım sen doymuyorsunkiii bebek doysun bebekde gelişmeyecek hep yalaaaaaaaannn nurtopu gibi 4 kusur kilo doğdu kızım sezeryanlahatta erken doğmasa 5 kiloyu tamamlardı bu dedi doktor

Olur inşallah :) sen benim gibi hemen bırakma ama ben kendimi biraktim 4 ay sonra hamile kaldim kafami vuracak duvarlar aradim sonra

Kizlar sabah ciktik ogumu hematolojiye goturduk kan aldirdik sonuclari almaya cikacagiz. Kizimi da 16.30 da kardiyoloji dr na dua edin insaallah bisey cikmaz. Yüreğim agzimda yani.
Bu arada aksam misafir var yarin da gunduze de misafir var.
kollontai kaptanim. Bebi zayiflat yaa bana bir liste bul aynen uygulayacagim söz yoksa kacti ipin ucu tutamiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…