- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.221
Ben 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla tamamladım 2 hafta olmadan 50 kiloya geri düştümCok mantıklı. Ben 73le hamile kaldım nerdeyse doksani goruyordum. En güzeli zayiflayip hamile kalmak
Ayy şimdiden heyecan basıyor. Nasıl olacak şüpheliyim.Dikkat edince almazsiniz. Ben çok abartmistim son dönem. Önüme ne gelse mideme indiriyodum
Aynen canım en az 2 gün cıkmıcam küsüm tartıya..Canım kesinlikle regldendir kaçamak yapmadıysan benimde sabah 75.100 düm az önce tartıldım hemde 3 litre su içtiğim halde 73.900 geldimcumaya kadar hemen hemen regl bitmiş olurum o gün tartılcam motivasyonum düşmesin diye sende öyle yap
Kahvaltıyı aksatma ama sonra dirençsiz kalırsın.2 saat arayla olduğundan dayanmak kolay oluyoryalnız elmalarım çok ekşi ve büyüktü ekşili acayipti yaaa yazarken bile bi garip oldum dayanabildiğim kadar yapayım diyorum ebrucum ramazana çok az kaldı
Olum lu düşün :)))Evet yaa hamile kalmayı becerebilirsem tabi :)
Aslında dikkat etmeli ama o dönemde edebilir miyim irademe hiç güvenmiyorum niyeyse
Ayy ne güzel yaaBen 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla tamamladım 2 hafta olmadan 50 kiloya geri düştümhiç belli bile değildi hamileliğim çok ızgara balık tükettim canım acayip çekiyordu bide çok yürüyordum doğurana kadar yürüdüm herakşam hiç aksatmadan bencede önce kilo verin sonra hamile kalın zaten kilo fazlalığı olunca bide üzerine ister istemez ekleniyor doğru düzgün yemediğim hafta bile 2 kilo eklenmişti
Afedersin rahatsızlığın vardı değil mi.??Ayy ne güzel yaa
Bende 50 istiyorummmmm.
Kıskandımm.
Boyun kaç, ne ara kilo aldın ya
Evet yaa hamile kalmayı becerebilirsem tabi :)
Aslında dikkat etmeli ama o dönemde edebilir miyim irademe hiç güvenmiyorum niyeyse
Ayy şimdiden heyecan basıyor. Nasıl olacak şüpheliyim.
Ben 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla tamamladım 2 hafta olmadan 50 kiloya geri düştümhiç belli bile değildi hamileliğim çok ızgara balık tükettim canım acayip çekiyordu bide çok yürüyordum doğurana kadar yürüdüm herakşam hiç aksatmadan bencede önce kilo verin sonra hamile kalın zaten kilo fazlalığı olunca bide üzerine ister istemez ekleniyor doğru düzgün yemediğim hafta bile 2 kilo eklentiyi
Boyum 168 kiloyu son 2 yılda hızla aldım mamayla serumla beslendiğimden sanırsam çok kilo aldım anlamadımda nasıl bu kadar şiştim ağır depresyon yaşadım 2 yıl boyunca günlerce hatırlamadan ölü gibi yaşamışım çok şükür bin şükür geçti gitti kilolar hatıra kaldı neyseki kilo kalıcı değilAyy ne güzel yaa
Bende 50 istiyorummmmm.
Kıskandımm.
Boyun kaç, ne ara kilo aldın ya
Bakalım ya, hayırlısıyla güzel haberi alırsam neler olur kestiremiyorum :)Valla gördüğüm kadarıyla oldukça iradelisin sen.. benden sana tavsiye hamile kaldiginda annenin yanina gitme, ben 3 ay annemin yanında kaldim +12 kiloyla eve döndümevde kendi düzenimde daha dikkatliydim. 12 kilonun üstüne bir daha koymadan doguma gittim. Dogumdan sonra 1 hafta içinde 8 kilosunu verdim. Eger dikkat etseydim daha da verirdim ama sütüm olsun manyakligina kapılıp şerbet bile içtim
O yüzden korkma dogumdan sonra dikkat edince hamilelikte alinan kilolar çabuk gidiyor. Ben 1 hafta içinde 8 kilo verdigimi görünce çok sasirmistim.
Önemli değil tatlım unutmuşsun yazmışdım daha önce canım kilo verince zaten hamileyim deyip çok aşırı yemiyeceksin ben ayyy şu güzel şu böyle desem ufak çoçuk gibi kayınvalidem peşimde dolandı yeee kızım yeee bebeğe birşey olur sonra türkiyeye gittim annem yeee kızım sen doymuyorsunkiii bebek doysun bebekde gelişmeyecek hep yalaaaaaaaannn nurtopu gibi 4 kusur kilo doğdu kızım sezeryanlaAfedersin rahatsızlığın vardı değil mi.??
Unutmuşum.
Bakalım ya, hayırlısıyla güzel haberi alırsam neler olur kestiremiyorum :)
Dedigin gibi ha deyince de olmuyor, ben de sözde hamile kalayım diye kilo verme isine giristim ama Allah büyük, olacak mı olmayacak mı bilemeyiz :)
hayırlısı olur inşallah canım..hamilelik haberlerini de burdan alalım inşallah..@deryalimm07 canım bebeğim yok evet. Çocukları oldum olası çok severim. Hamilelik için 55 falan olmak istiyorum. Sonrasında aşırı fazlalık olmasın diye
Ben de 72 ile hamile kaldım 88 le doğuma gitmiştim nerdeyse aynıymışız seninle. Azmimizde aynı olur da veririz bu fazlalıkarımızı inşallahCok mantıklı. Ben 73le hamile kaldım nerdeyse doksani goruyordum. En güzeli zayiflayip hamile kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?