Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hangi lesli 30 gün o link at bakalım:)

jillian diyecektim ya yanlis oldu

68 kilo mu, ay ne zayifmis ya Benimki 90 kilo, boyu da 190 gerci uzun baya da, neyse bizim boyle kilo yaklasma derdimiz olmuyor tabii

Kizlar menum nilsub morordek

Sabah 11:
1 yagda yumurta,
1 zeytin,
Domates,
1 kk peynir,
3 dilim kizarmis tb ekmek,
3 dilimin 2 dilimiyle de findik ezmesi. (Sevgilim getirmis ben seviyorum diye Ordu'dan dogal katkisiz, affetmedim valla )

Aksam:
Izgara somonlu salata

Su > 2litre
Spor:17k yuruyus.

800 cezamin da 100'unu atladim; kaldi 700. Yok yok dun icin sen bana 500 bile yazsan olur morordek
Dugunde neredeyse onume ne geldiyse yedim

Yarin diyete donus, bu haftasonu cozut cozut bi hal oldum da neyse vucuduma sasirtmaca diye avutuyorum kendimi

Kızlar tek tek alıntalayamadım teşekkür ederim hepinize artık kaldıüım yerden devam dün gece regl oldum bu sabah 75.100 şoklara girdim bu sabah itibariyle elma diyeti yapıyorum geçen küçük görümcem yaptı 2 haftada 9 kilo verdi bide cildim güzelleşti dedi cildini bilmem ama bazenleri çok fark etmiş bende en az 3 gün düşünüyorum hem regl döneminde ödem tutmam

Çok geçmiş olsun canım.Eşinin durumu nasıl?? Şehirlerarası yolculuğumuz çok olduğu için böyle şeylerdenn çok korkuyorum. Umarım eşinin kalıcı bi rahatsızlığı olmaz.
Sağol canım rabbim kimselere yaşatmasın belinde disk kayması kemik kırıklığı oldu ameliyat oldu çıkdı elim ağrıyor dedi sağ elindede kırık tespit edildi oda alçıya alındı hemen belin düzelmesi olur dedi doktor ama eskisi gibi asla olmaz dedi birsürü kitapcık verdi bunları yapman lazım tekrar gidecekmiş 2 hafta sonra tekrar bakılacak yinede çok şükür diyoruz bu kadarla atlattık benimde belimde ağrı var şuanda birşey gözükmüyor bol bol dinlen dedi doktor maşaallah kızımda hiçbirşey yokçoçuk kapsülü vardı ve sürekli anne baba ben büyüdüm bunu istemiyorum derdi bizde güvenliğin için derdik zaten 7 yaşakadar kullanması şart polis görürse ceza keser onca şeye rağmen çarpan adam ifadesinde aniden durdu bende arkadan vurdum demişneyseki polis zaten geldi tespit falan yapılcak onun demesiyle olmaz polis dedi biz tutanak tutarız mahkemeye çıkarsınız orda halledersiniz aman hiç bir şey umrumda değil yeterki eşim iyileşsin biran önce

M minnakkelebekim cnm emzirmek müthiş yardımcıymış meğer kilo vermede . Şimdi şiştim kaldım . Sağıp boşaltmaya çalışıyorum ama bebeğin emmesi gibi olmuyor

Cok uzuldum tatlim ya. Ama nasip. Eger sagdigini iciyorsa sagarak ver canim. Anne sutu onemli. Benim ablamin bebegi hic emmedi 8 aylik olacak hala sagiyor sütünü

bugun bendede oldu butun gün sürekli bir şeyler yeme isteği otursam deliler gibi yicek gibiyidim...
ama çok şükür kazsız atlattım şimdide yeşil çay içiyorum:)

Ben atlatamadim canim. Cuma gunu azcik kacirdim diye 3 gundur toparlayamadim.. kim olursa olsun ayip olur demeyecem hayir diyecem. 81 e az kalmisti. Tartilmaya korkuyirum. Hemde dun cok guzel gidiyordum.aksam tok oldugum galde 1 tabak makarna ve 2 dilim kek yedim. Ama dunden beri bir gerginlik var cok yemek beni gergin yapıyor

jillian diyecektim ya yanlis oldu

68 kilo mu, ay ne zayifmis ya Benimki 90 kilo, boyu da 190 gerci uzun baya da, neyse bizim boyle kilo yaklasma derdimiz olmuyor tabii
bacım biz senin gibi çıtır olmadığımızdan burlardayız zatii... ben hep erkek arkadsımdan tontıktım.. ama o da baska bı cırozdu bı ara spora gıttı de bu kadar toparladı..senınkı kadar uzun degıl normal standartlarda benım yarım 175tir diye biliyorum

olsun bu da bir motivasyon yani, baya guclusunden hem de

günaydın kızlar.
çok güzel bir hafta sonu geçirdim...anneler günüm harika kutlandı çokkk mutluyumm
güzel bir girizgah yaptıgımı düşünüyorum hafta sonu kaçamaklarım için

[/QUOTE]Benim kizim 6 aylik bu günlerde inanılmaz derecede ilgi ve oyun istiyor. Gun boyunca onunla oyun oynuyorum şarkılar söylüyorum oyuncaklari konusturuyorum canim çıkıyor yorgunluktan ama bir kahkahasi yetiyor :) korkma o yüzden denizmineymis
Bende hep görümcemin cocuklarıyla oynarım. Bana aşırı sabırlısın derler. Çocuklar ben varken annelerinin yanına gitmezler.Yenge su yenge wc her ihtiyaçta yanıma gelirler. Ve benim sözümü daha çok dinlerler.
O yuzden çok iyi bir anne olursun diyorlar ama bakalım.Zamn gösterecek.

Benim kizim 6 aylik bu günlerde inanılmaz derecede ilgi ve oyun istiyor. Gun boyunca onunla oyun oynuyorum şarkılar söylüyorum oyuncaklari konusturuyorum canim çıkıyor yorgunluktan ama bir kahkahasi yetiyor :) korkma o yüzden denizmineymis
Bende hep görümcemin cocuklarıyla oynarım. Bana aşırı sabırlısın derler. Çocuklar ben varken annelerinin yanına gitmezler.Yenge su yenge wc her ihtiyaçta yanıma gelirler. Ve benim sözümü daha çok dinlerler.
O yuzden çok iyi bir anne olursun diyorlar ama bakalım.Zamn gösterecek.[/QUOTE]

Doğum yapmadan önce ben de eltimin cocuklariyla cok ilgilenirdim oyunlar oynardim hiç de zoruma gitmezdi. Şimdi de kizimla bütün gün oynayabiliyorum. Sen bence de cok iyi bir anne olursun :) ebrusonmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…